RVS Mokken bedrukken

RVS mokken laten bedrukken kan bij mokken.nl op verschillende manieren. De RVS mok is populair op kantoren en andere bedrijven vanwege zijn duurzaamheid. Hij sneuvelt niet als je hem op de grond laat vallen en kan zowel onder de kraan worden afgespoeld als in de vaatwasser. In tegenstelling tot keramiek mokken blijft er ook minder makkelijk aanslag van koffie of thee in de beker achter waardoor hij langer mooi blijft. Bij mokken.nl kun je kiezen uit verschillende modellen RVS mokken. Deze kunnen op verschillende manieren worden bedrukt.Rvs beker 350ml Bongo mat zilver

Rvs beker 350ml Bongo mat

Onbedrukt € 2.14 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.82 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.07

Dubbelwandige Rvs Mok In Geschenkdoos

Gilbert Metalen Mok

Onbedrukt € 3.27 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.22 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.66

Alps geïsoleerde drinkbeker met karabijnhaak Zilver

Alps geïsoleerde drinkbeker met karabijnhaak

Onbedrukt € 4.24 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 4.94 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.86

Bastic Metalen Mok Geel

Bastic Metalen Mok

Onbedrukt € 3.44 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.63 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.91

Dubbelwandige mok Trumbo zwart

Dubbelwandige mok Trumbo

Onbedrukt € 2.88 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 6.07 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.95

Metalen beker met karabijnhaak groen

Metalen beker met karabijnhaak

Onbedrukt € 3.11 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.96 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.24

Dubbelwandige mok 300 ml Taniss donker marineblauw

Dubbelwandige mok 300 ml Taniss

Onbedrukt € 3.53 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.45 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.26

Gerecycled rvs mok Ursa mat zilver

Gerecycled rvs mok Ursa

Onbedrukt € 4.42 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 7.14 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.95

Metalen mok dubbelwandig 300ml Trumba donker marineblauw

Metalen mok dubbelwandig 300ml Trumba

Onbedrukt € 4.49 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 7.44 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.12

Dubbelwandige Rvs Staal Mok | 300Ml

Yozax Mok

Onbedrukt € 5.17 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 6.95 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.12

Beker van metaal grijs silvergrey

Beker van metaal

Onbedrukt € 4.46 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.16 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 4.43

Metalen mok en karabijnhaak Arom wit

Metalen mok en karabijnhaak Arom

Onbedrukt € 4.94 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 7.90 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.49

Hutch Mok Donkerblauw

Hutch Mok

Onbedrukt € 5.66 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.29 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.68

Gepolijste Rvs Mok | 300 Ml

Isomug 300 Ml Mok

Onbedrukt € 5.98 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.06 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.74

Dubbelwandige Rvs Drinkbeker | 220 Ml

Steelmug 220 Ml Mok

Onbedrukt € 5.82 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 7.97 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.79

Zasel Roestvrijstalen Mok Zilver

Zasel Roestvrijstalen Mok

Onbedrukt € 7.58 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.95 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 6.06

Keynes Cocktail Mok Fuchsia

Keynes Cocktail Mok

Onbedrukt € 7.70 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.92 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 6.16

Ricaly Roestvrijstalen Mok Zilver

Ricaly Roestvrijstalen Mok

Onbedrukt € 9.38 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 9.49 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 6.64

Prijs per stuk
€ 2.00€ 24.40
Kleur
(14)
(1)
(2)
(3)
(7)
(3)
(5)
(1)
(12)
(16)
(17)
Materiaal
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(3)
(7)
(1)
(1)
(1)
(7)
Merk
(1)
(1)

RVS mokken laten bedrukken met je bedrijfslogo

Bij mokken.nl kun je RVS mokken laten bedrukken met je bedrijfslogo, je bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst of afbeelding. Hiermee kun je jouw bedrijfsnaam meer bekendheid geven. Je kunt de mokken gebruiken op kantoor, maar ook onderweg, bijvoorbeeld in combinatie met een thermosfles. In een RVS mok blijft een drankje langer warm dan wel koud, dit is zeker onderweg een voordeel. Je kunt een logo of bedrijfsnaam in één kleur laten aanbrengen, bedrukken in meerdere kleuren is eveneens mogelijk.

De RVS mok in de sportschool

Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers een abonnement op de sportschool aan. Dit is bedoeld om ervoor te zorgen dat mensen fitter zijn waardoor het ziekteverzuim kan dalen. Een RVS mok die je laat bedrukken met het logo van je bedrijf kan dan een leuk presentje zijn om je personeel te stimuleren. Combineer hem met een drinkfles en je hebt een leuke set die je kunt weggeven als iemand zich aanmeldt voor de sportschool of bijvoorbeeld kan aantonen een half jaar wekelijks te hebben getraind.

Promoot je bedrijf en laat RVS mokken bedrukken

Als je je bedrijf wilt promoten dan kun je daar verschillende gadgets voor gebruiken. RVS mokken laten bedrukken is daar één van. Je kunt deze mokken weggeven als je met je bedrijf op een beurs staat. Hiermee breng je je merknaam of bedrijfsnaam extra onder de aandacht. Als de ontvanger er dagelijks uit drinkt dan komt ook steeds jouw merknaam in beeld. Dat zorgt ervoor dat deze niet wordt vergeten. Je kunt aan het weggeven van een RVS mok natuurlijk een voorwaarde stellen zoals een aankoop of het aanvragen van een offerte.

RVS mokken laten bedrukken voor een speciale gelegenheid

Er zijn diverse gelegenheden om een RVS mok te laten bedrukken voor je bedrijf. De opening van een nieuw pand bijvoorbeeld, of een jubileum. Maar ook de introductie van een nieuw product kan een prima aanleiding zijn. Promotie en naamsbekendheid zijn voor een bedrijf immers van cruciaal belang. Bij mokken.nl kun je RVS mokken laten bedrukken in zowel kleine als grotere aantallen. Een opdracht kan al vanaf 25 stuks worden uitgevoerd, maar we draaien ook onze hand niet om voor een order van enkele honderden of zelfs duizenden stuks.

Mokken in diverse uitvoeringen

Om voor iedere klant een passende mok te kunnen aanbieden hebben we een ruim assortiment bij mokken.nl. Mokken met en zonder oor. Mokken die in verschillende kleuren leverbaar zijn. Mokken met een verschillende inhoud. De kleur kan bijvoorbeeld van belang zijn in relatie tot de kleur van de opdruk. Kies altijd een kleur mok die hoog contrasteert met de kleur van de bedrukking. Zo springt die er extra uit. Als je twijfelt of de opdruk goed zal overkomen op de mok van je keuze dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Eén van onze deskundige medewerkers denkt graag met je mee en kan een suggestie doen voor een bepaalde mok afhankelijk van jouw voorkeuren of ideeën.

Kan de mok ook in het kerstpakket?

Een RVS mok laten bedrukken kan natuurlijk ook voor de feestdagen. Hij kan prima in het kerstpakket, bijvoorbeeld samen met een thermoskan. Maar je kunt er ook een leuk cadeautje voor Pasen of om het begin van de zomer te vieren. Vul de mok met paaseitjes of ander lekkers en het is een gewaardeerd presentje. Dat geldt natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden: als je de mok vult met wat lekkers is het een prima promotie voor je bedrijfsnaam of merk.

Verschillende methodes voor het bedrukken van RVS mokken

Bij mokken.nl gebruiken we verschillende manieren om RVS mokken te bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van lasergraveren, maar ook met behulp van tampondruk. Daarnaast kun je sommige mokken van RVS ook rondom laten graveren. Bij ieder product in de webshop staat vermeld welke methode kan worden toegepast. Je ziet dan ook meteen of bedrukken in meerdere kleuren wel of niet mogelijk is en wat de kosten per mok zijn. Uiteraard betaal je minder als je een groter aantal RVS mokken bestelt. De instelkosten zijn eenmalig per order.

Beoordeel de proefdruk

Natuurlijk ben je benieuwd hoe het bedrukken van een RVS mok met jouw logo of een andere tekst of afbeelding eruit komt te zien. Daarom ontvang je vooraf een proefdruk. Deze kun je beoordelen. Als je vragen of opmerkingen hebt dan geef je die door en kijken we samen hoe het eventuele probleem kan worden opgelost. Als je tevreden bent dan geef je opdracht om tot productie over te gaan. In de meeste gevallen kan een order binnen 8 dagen worden uitgeleverd. Nabestellingen kun je daarna altijd doorgeven. Hiervoor kan, afhankelijk van de omvang van de order, een offerte op maat worden aangeboden.

RVS mokken laten bedrukken, geef online je order door

Wil jij ook graag RVS mokken met jouw bedrijfslogo? Een order doorgeven voor het laten bedrukken van RVS mokken is bij mokken.nl zo geregeld. Kies de mok die je wilt laten bedrukken. Geef op de productpagina aan hoeveel exemplaren je wilt, eventueel welke kleur het moet worden en de manier van bedrukken. Vervolgens kun je je persoonlijke gegevens invullen en een bestand meesturen met het gewenste logo of andere afbeelding. Daarna hoef je alleen nog maar af te wachten tot je de proefdruk ontvangt. Heb je vragen dan neem je eenvoudig contact op met de klantenservice. De medewerkers zijn bereikbaar op verschillende manieren, waaronder de online chat. Je krijgt in alle gevallen zo snel mogelijk antwoord op je vragen.