Mokken in eigen kleur

Kun je de door jouw gewenste kleur mokken niet vinden? Of wil je mokken in eigen PMS kleur, zoals mokken in de kleur van je huisstijl, branding of marketingcampagne? Dan ben je bij Mokken.nl aan het juiste adres, want al onze mokken kunnen in eigen PMS kleur gemaakt worden. Vervolgens kunnen wij de mokken bedrukken of mokken graveren met een logo of andere opdruk. Bedrukte mokken in eigen kleur bevorderen de merkuitstraling en maken de boodschap extra krachtig!Materiaal
(1)
(1)

Voordelen van bedrukte mokken in eigen kleur

bedrukte mokken in eigen PMS kleur Het bedrukken van mokken in de eigen bedrijfskleuren biedt voordelen zoals herkenbaarheid van het merk, een professionele uitstraling en onderscheidend vermogen. Dit maakt de bedrukte mokken in eigen kleur aantrekkelijker als promotiemateriaal of relatiegeschenk, waardoor de kans groot is dat ze daadwerkelijk worden gebruikt en daarmee de zichtbaarheid van het merk wordt vergroot. Wil je daarnaast laten zien dat je bewust met het milieu bezig bent, laat dan duurzame mokken bedrukken!

Mokken in PMS kleur bedrukken

Als wij mokken in PMS kleur maken, dan is dat een maatwerkproductie. Hoewel dat iets duurder is dan normaal, biedt het wel onbegrensde bedrukkingsmogelijkheden: van een subtiele opdruk op een positie tot een all-over en full colour bedrukking rondom, maar daarnaast is ook een gravering mogelijk. Het is daarnaast ook mogelijk om het formaat te kiezen, zoals grote mokken met een inhoud van 400 ml, die natuurlijk extra groot bedrukt kunnen worden. Hoe wij de mokken in eigen kleur bedrukken hangt af van jouw wensen en het is goed om te weten dat bij ons alles mogelijk is.

Meer weten over mokken in PMS kleur?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van bedrukte mokken in eigen kleur of wil je andere mokken bedrukken? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte cappuccino kopjes!