Mokken zonder oor bedrukken

Liever geen mokken met het klassieke oortje? Laat dan mokken zonder oor bedrukken! Dat kan al vanaf €1,35 per stuk en vanaf 25 stuks bij Mokken.nl. Je hebt de keuze uit vele modellen en kleuren. Deze oorloze mokken zijn niet alleen modern en tijdloos, maar bieden ook uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden vanwege het ontbrekende oortje. Of het nu gaat om merkpromotie, geschenken of zakelijk gebruik, bedrukte mokken zonder oor zijn een effectieve manier om je boodschap over te brengen.Palermo Drinkbeker | 190 Ml

Palermo Drinkbeker

Onbedrukt € 1.84 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.29 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.25

Venezia Drinkbeker Grijs

Venezia Drinkbeker

Onbedrukt € 2.24 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.70 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.59

Beker in gerecycled pp 300 ml Galao wit

Beker in gerecycled pp 300 ml Galao

Onbedrukt € 2.89 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.68 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.82

Ukiyo 4-delige set kopjes wit

Ukiyo 4-delige set kopjes

Onbedrukt € 26.26 per stuk (5 stuks)

Vanaf € 16.33

Prijs per stuk
€ 2.2€ 16.4
Kleur
(1)
(3)
Materiaal
(1)
(3)

Waarom zou je kiezen voor mokken zonder oortje?

bedrukte mokken zonder oor Onze mokken zonder oortje hebben diverse voordelen. Als je kiest voor bedrukte mokken zonder oor, dan kies je voor een tijdloos, strak en modern design. Ook kunnen ze gemakkelijker gestapeld worden. Dit is handig als je weinig ruimte hebt in de keukenkastjes. Dit zorgt er eveneens voor dat je er meer van kwijt kunt in de vaatwasser. Daarnaast lenen deze oorloze mokken zich uitstekend voor een rondom bedrukking, omdat ze geen oor hebben en dus een glad uiterlijk hebben. Er zijn natuurlijk ook nadelen, want in sommige gevallen zijn mokken te heet om vast te houden en dan zou een mok met oortje dus goed van pas komen. Zoals je merkt hangt het uiteindelijke voordeel af van persoonlijke voorkeuren.

Laat een mok zonder oor bedrukken

Het laten bedrukken van mokken zonder oor heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat er geen oortje aanwezig is dat het bedrukbare oppervlak zou onderbreken. Hierdoor is er meer ruimte voor een opdruk, maar maakt mokken zonder oor bedrukken ook gemakkelijker, bijvoorbeeld bij een rondom bedrukking. Het voordeel hiervan is dat een logo, stukje tekst, afbeelding vanuit alle kanten goed zichtbaar zijn, zodat de ontvanger niet om jouw boodschap heen kan. Meestal worden mokken zonder oor bedrukt met 1 tot 3 kleuren, maar eventueel is een full colour bedrukking ook mogelijk. Deze bedrukte mokken zonder oor zijn bijzonder geschikt voor reclame- en promotiedoeleinden, als bedrijfs- of horeca servies of als merchandise.

Meer weten over bedrukte mokken zonder oor?

Wil je meer weten over een bedrukte mok zonder oor of wil je andere mokken bedrukken? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte mokken zonder oor!