Vaatwasbestendige mokken bedrukken

Wil je vaatwasbestendige mokken bedrukken? Dat is een logische keuze, want je wilt natuurlijk niet dat de opdruk er al na enkele keren van af slijt. En je wilt ze het liefst ook niet voorzichtig met de hand afwassen. Vrijwel al onze mokken worden bedrukt met een vaatwasbestendige bedrukking die ongeveer 500 wasbeurten meegaat. Bestel vanaf 10 stuks en vanaf €1,02 per stuk. Met vaatwasserbestendige mokken kies je voor kwaliteit en duurzaamheid, zodat jouw logo, bedrijfsnaam of foto voor lange tijd zichtbaar blijft!Er zijn helaas geen resultaten.

Waarom kiezen voor bedrukte vaatwasbestendige mokken?

vaatwasbestendige mokken met logo Het grote voordeel om te kiezen voor vaatwasbestendige mokken is de mogelijkheid om deze te reinigen in de vaatwasser zonder schade aan het materiaal en/of de bedrukking. Maar er zijn meer voordelen die een reden kunnen zijn om te kiezen voor vaatwasbestendige mokken met logo. Ze zijn namelijk ook van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en langdurige reclame kunnen maken. Bovendien worden ze vaak dagelijks gebruikt, wat ervoor zorgt dat de doelgroep de bedrukking vaak onder ogen krijgt. Tot slot behoren ze tot onze goedkope mokken.

Meer weten over vaatwasserbestendige mokken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van vaatwasserbestendige mokken met logo of wil je juist mokken bedrukken? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte vaatwasbestendige mokken!