Vaatwasbestendige mokken bedrukken

Wil je vaatwasbestendige mokken bedrukken? Dat is een logische keuze, want je wilt natuurlijk niet dat de opdruk er al na enkele keren van af slijt. En je wilt ze het liefst ook niet voorzichtig met de hand afwassen. Vrijwel al onze mokken worden bedrukt met een vaatwasbestendige bedrukking die ongeveer 500 wasbeurten meegaat. Bestel vanaf 10 stuks en vanaf €1,02 per stuk. Met vaatwasserbestendige mokken kies je voor kwaliteit en duurzaamheid, zodat jouw logo, bedrijfsnaam of foto voor lange tijd zichtbaar blijft!Mok Tallin 300 ml grijs

Mok Tallin 300 ml
  • Drukmethoden: Lasergraveren en UV High Gloss
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 2.99

Sagaform Brazil mok 250ml zwart

Sagaform Brazil mok 250ml
  • Drukmethode op aanvraag
  • Leverbaar in 14 kleuren

v.a. € 3.23

Mok Sevilla 250 ml grijs

Mok Sevilla 250 ml
  • Drukmethoden: Lasergraveren en UV High Gloss
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 3.56

Sagaform Doris geëmailleerde mok zwart

Sagaform Doris geëmailleerde mok
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 4.83

Prijs per stuk
€ 2.9€ 4.9
Kleur
(1)
(3)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(4)
Materiaal
(1)
(3)

Waarom kiezen voor bedrukte vaatwasbestendige mokken?

vaatwasbestendige mokken met logo Het grote voordeel om te kiezen voor vaatwasbestendige mokken is de mogelijkheid om deze te reinigen in de vaatwasser zonder schade aan het materiaal en/of de bedrukking. Maar er zijn meer voordelen die een reden kunnen zijn om te kiezen voor vaatwasbestendige mokken met logo. Ze zijn namelijk ook van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor ze lang meegaan en langdurige reclame kunnen maken. Bovendien worden ze vaak dagelijks gebruikt, wat ervoor zorgt dat de doelgroep de bedrukking vaak onder ogen krijgt. Tot slot behoren ze tot onze goedkope mokken.

Mokken met vaatwasbestendige opdruk

Vrijwel alle mokken voorzien wij van een vaatwasbestendige opdruk. Natuurlijk zal de opdruk bij normaal gebruik na meerdere wasbeurten gaan vervagen, maar dan ben je wel honderden wasbeurten verder. Je kunt ze dus met een gerust hart in de vaatwasser doen, thuis of op kantoor. Mokken bedrukken vaatwasbestendig? Slim idee, want dat betekent dat jouw reclame lang zichtbaar zal blijven!

Wil je meer weten over vaatwasserbestendige mokken?

Wil je meer weten over vaatwasserbestendige mokken met logo of heb je nog andere vragen? Of wil je andere mokken bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen kan door te bellen met 0344 – 630709, te appen via WhatsApp of te mailen naar verkoop@lavista.nl. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan een vrijblijvende offerte op, krijg gratis een digitale drukproef en ontvang binnen twee weken jouw bedrukte vaatwasbestendige mokken!