Karaffen bedrukken

Een karaf komt goed van pas op een warme zomerdag bij een barbecue in de tuin, maar ook in de winter gebruik je een karaf om water met een smaakje in de koelkast te zetten. Een karaf is handig in ieder huishouden en daarom zijn bedrukte karaffen een mooi relatiegeschenk. Je laat de karaffen bedrukken om cadeau te doen aan medewerkers en relaties of om binnen je bedrijf te gebruiken. Bij Lavista bedrukken we karaffen in hoge kwaliteit en vind je een uitgebreid assortiment karaffen. Je laat karaffen bedrukken met je logo, een mooie spreuk of een ander ontwerp naar keuze. Je vindt zowel voordelige als luxere karaffen in ons assortiment.Glazen karaf met kurk 600 ml Osna transparant

Glazen karaf met kurk 600 ml Osna
 • Opdrukbaar in 4 methoden

v.a. € 2.79

Molokai Waterkaraf Transparant

Molokai Waterkaraf
 • Opdrukbaar in 4 methoden

v.a. € 3.35

Lonpel Water Kan Transparant

Lonpel Water Kan
 • Opdrukbaar in 4 methoden

v.a. € 3.89

Molokai Xl Waterkaraf Transparant

Molokai Xl Waterkaraf
 • Opdrukbaar in 4 methoden

v.a. € 4.75

Karaf met kurken deksel 1L transparant

Karaf met kurken deksel 1L
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 5.47

Karaf van gerecycled glas 1l Picca transparant

Karaf van gerecycled glas 1l Picca
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 5.54

Karaf met infuser antraciet

Karaf met infuser
 • Drukmethoden: Tampondruk en Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 5.67

Infuser karaf antraciet

Karaf met infuser
 • Drukmethoden: Tampondruk en Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 5.67

Ypsilon Karaf 1 L Transparant

Ypsilon Karaf 1 L
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 6.50

Dibrix Glazen Kan Transparant

Dibrix Glazen Kan
 • Opdrukbaar in 4 methoden

v.a. € 6.54

Sevilla Gerecyclede Karaf 800 Ml Transparant

Sevilla Gerecyclede Karaf 800 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 45 x 15

v.a. € 6.86

Smokey Karaf 1,25 L Transparant

Smokey Karaf 1,25 L
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 7.42

Glazen karaf 1l Osna bold transparant

Glazen karaf 1l Osna bold
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Drukafmeting: 80 x 80 mm

v.a. € 7.69

Ypsilon Karaf 1 L Met Kurk Transparant

Ypsilon Karaf 1 L Met Kurk
 • Opdrukbaar in 5 methoden

v.a. € 7.81

Billi karaf transparant

Billi karaf
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 8.94

Algarve Karaf 1 L Met Kurk Transparant

Algarve Karaf 1 L Met Kurk
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 9.88

Byon Opacity karaf 1,9 liter transparant

Byon Opacity karaf 1,9 liter
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 10.95

Rebottled® Carafe Karaf Transparant

Rebottled® Carafe Karaf
 • Drukmethode: Keramiek transfer
 • Drukafmeting: 50 x 60
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 13.34

Prijs per stuk
€ 2.7€ 14.3
Kleur
(2)
(1)
(18)
Materiaal
(3)
(5)
(1)
(4)
(1)
(1)
(2)
(1)
(2)
Merk
(1)

Bedrukte karaffen met logo

Bedrukte karaffen met een logo kunnen op verschillende manieren worden ingezet. In een horecagelegenheid of hotel stralen karaffen met een logo erop professionaliteit uit. Het is een mooie manier om zowel klasse uit te stralen als reclame te maken voor je bedrijf. Ook bedrukte karaffen als relatiegeschenk met logo zijn een mooie manier om reclame te maken. Op een karaf laat je bijvoorbeeld een groot logo drukken of je kiest voor een subtieler logo in combinatie met een andere opdruk. Hierbij let je goed op de drukoppervlakte, zodat er voldoende ruimte is op de gekozen karaf voor jouw ontwerp.

Karaffen met opdruk

Karaffen laat je niet alleen met een logo bedrukken, maar je kunt ook kiezen voor een ander ontwerp. Laat bijvoorbeeld een grafische print of een patroon op de karaffen drukken. Je kunt ook voor bedrijfsinformatie, zoals het adres van de website, kiezen. Karaffen worden lange tijd gebruikt en dus bedruk je ze met informatie die relevant blijft. Een tijdelijk aanbieding druk je niet op een karaf, maar je bedrijfsnaam of logo kan wel. Iedere karaf heeft eigen drukmogelijkheden, waar je op let bij het kiezen van een model. Zo weet je zeker dat je ontwerp mogelijk is op de karaf naar keuze.

Goedkoop karaffen laten bedrukken

Bij Lavista laat je karaffen voordelig bedrukken. De karaffen in ons assortiment zijn beschikbaar tegen een scherpe prijs en ook de opdruk laat je voordelig zetten. We bedrukken de karaffen altijd in hoge kwaliteit met de juiste druktechniek. Het is ook mogelijk om de karaffen onbedrukt te bestellen, waardoor de prijs per stuk nog iets lager is dan bij een bedrukte karaf. De prijs van de bedrukte karaffen hangt onder andere af van de oplage, de druktechniek en de hoeveelheid kleuren in je ontwerp. Op onze website staan de kosten per karaf duidelijk vermeld, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Karaffen met kurk

Wanneer je de karaf bijvoorbeeld ook in de tuin wilt gebruiken, is het handig om voor een exemplaar met kurk te kiezen. Met de kurk sluit je de glazen karaf eenvoudig af, waardoor er geen bladeren or vliegen in je drinken terecht komen. In ons assortiment vind je diverse karaffen met kurk, zoals de Osna karaf met een inhoud van 600 milliliter. Deze karaf kan op verschillende manieren bedrukt worden. Met de techniek tampondruk kunnen ontwerpen in één kleur op de karaf gedrukt worden, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de karaf rondom te bedrukken met zeefdruk. Glazen karaffen zijn ook verkrijgbaar in grotere formaten, zoals met een inhoud van een liter.

Karaffen met infuser

Een karaf met een infuser is een mooi cadeau. Een infuser zorgt ervoor dat water een lekker smaakje krijgt. Je vult de infuser bijvoorbeeld met fruit en ijs, zodat al het water uit de karaf voorzien is van een aardbei- of citroensmaakje. Je kunt ook gebruik maken van andere ingrediënten, zoals munt of je kunt ervoor kiezen om een ijsthee te maken. De infuser zorgt ervoor dat het fruit niet in het water drijft en dat je niet per ongeluk een stuk fruit inslikt. In ons assortiment vind je diverse karaffen met een infuser met een inhoud van bijvoorbeeld 1800 of 2500 milliliter. Je laat de karaffen met infuser bedrukken door middel van tampondruk. Zo is een ontwerp in maximaal vier kleuren mogelijk.

Karaffen met handvat

Een karaf met een handvat maakt het schenken van drinken gemakkelijker. Zeker wanneer de karaf gevuld is met een erg koude of warme drank is het prettig om een handvat te hebben. Zo schenk je drinken in zonder koude of hete vingers te krijgen. Je kiest bijvoorbeeld voor een glazen karaf met een inhoud van 1350 milliliter en een dop van roestvrijstaal. De dop biedt de mogelijkheid om met zeef of zonder zeef te schenken. Je logo kan in de dop gegraveerd worden. Een andere optie is een glazen karaf met een inhoud van een liter en een deksel van kurk. Met deze karaf schenk je drinken eenvoudig in een glas zonder te morsen.

Luxe karaf laten bedrukken

Op zoek naar een luxe karaf om cadeau te doen? Dan kies je bijvoorbeeld voor een glazen karaf met een dop van kurk met twee bijbehorende glazen. Dit set heeft een slank ontwerp en wordt geleverd in een geschenkverpakking. Een opdruk is mogelijk in maximaal vier kleuren. Nadat je de karaf laat bedrukken, kun je deze direct weggeven in de prachtige geschenkverpakking. Een andere luxe optie is een glazen wijnkaraf. De glazen karaf is bolvormig en staat in een standaard van natuurkurk. De wijnkaraf heeft een inhoud van 1700 milliliter en wordt geleverd met een deksel van kurk. Dit luxe cadeau is perfect voor iedere wijnliefhebber.

Karaffen in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij Lavista ben je ervan verzekerd dat de karaffen in hoge kwaliteit bedrukt worden. We hebben veel ervaring met het bedrukken van allerlei artikelen en kiezen de juiste druktechniek voor het product. Karaffen kunnen bijvoorbeeld met tampondruk bedrukt worden in één tot vier kleuren, maar het is ook mogelijk om een karaf rondom te bedrukken. In ons assortiment vind je ook karaffen waarbij graveren mogelijk is, wat zorgt voor een elegante uitstraling. Zo komt jouw ontwerp op subtiele wijze op de karaf. Per product staat duidelijk aangegeven welke technieken mogelijk zijn.