page-heading

Klantenservice


Behandelingskosten

Voor orders onder een goederenbedrag van € 150,00 berekenen wij € 8.95 behandelingskosten.

Bestelwijze

U kunt als volgt bestellen: per e-mail, via internet of telefonisch. Voor opdrachten met opdruk van uw logo: verstuur uw opdracht met een bruikbaar opdrukvoorbeeld uitsluitend per e-mail naar verkoop@lavista.nl

Grafisch bruikbaar zijn:

  • Digitaal bestand
  • Scherp zwart-wit voorbeeld
  • Briefhoofd (géén kopie of sticker) met uw logo en/of speciaal lettertype (zonder rasters)

Bij uw opdrachten met standaardlettertypes, de letter van het gewenste lettertype (zie tabel standaardlettertypes) en de door u gewenste drukkleur aangeven. Indien u een andere dan de standaarddrukkleur wenst geef dan de juiste PMS-kleur aan. Als u geen lettertype, kleur en/of formaat van de opdruk aangeeft, maken wij voor u een grafisch passende keuze uit de standaardlettertypes en -kleuren. Wij drukken uw tekst/logo altijd op de beste positie en in het meest optimale formaat.

Instelkosten

Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van drukplaten en het instellen van de drukmachines. Opdruk- en instelkosten staan per kleur/opdrukplaats per artikel aangegeven, tenzij anders vermeld.

Leveringsvoorwaarden

Onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zenden wij u op aanvraag toe. Deze staan ook op onze website. Leveringen zijn inclusief verpakkingskosten, verzendkosten en BTW. Betaling binnen 21 dagen netto. Eventuele model-en prijswijzigingen, kleurafwijkingen, kennelijke drukfouten en wettelijke heffingen voorbehouden.

Levertijden

Tenzij anders vermeld geldt voor onze artikelen met opdruk een standaardlevertijd van 10 werkdagen. De levertijden gaan in na akkoord van uw drukproef en zijn exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum. De gemiddelde verzendtijd bedraagt voor zowel pakketten als palletzendingen 1 à 2 werkdagen. Artikelen zonder opdruk en modelaanvragen worden, indien vóór 12.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen verzonden.

Meer/minder

Bij diverse artikelen is het helaas niet mogelijk om de juiste aantallen te leveren. 10% meer- of minderlevering is hier toegestaan.

Minimale afname

Het laagste aantal in de genoemde prijsstaffels is de minimale afname van het betreffende artikel.

Modellen

Om de kwaliteit van een artikel goed te beoordelen, kunt u vrijblijvend één of meerdere modellen aanvragen. U heeft een zichttermijn van 2 weken. Retourneert u de modellen (onbeschadigd en in de originele verpakking) binnen deze termijn, dan crediteren wij de factuur. De verzendkosten worden echter niet gecrediteerd.

Orderbevestiging

Deze ontvangt u binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw opdracht. Wij vragen u de orderbevestiging nauwkeurig te controleren en bij eventuele onjuistheden, binnen 24 uur, contact op te nemen met uw verkoopadviseur. Als wij een wijziging op uw definitieve order (mits nog mogelijk) moeten doorvoeren, worden de kosten hiervan aan u doorberekend en zal de levering vertraging oplopen.

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."