Opvouwbare bidons bedrukken

Opvouwbare bidons zijn ideaal als je gaat trainen in de sportschool, maar ook voor buitenactiviteiten zijn ze heel handig. Je kunt bij mokken.nl opbouwbare bidons laten bedrukken als je ze wilt gebruiken als merchandise of als relatiegeschenk. Het is een ideale manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Dat kan natuurlijk ook als je bedrijf niet direct sport-gerelateerd is. Mensen die fan zijn van een bepaald merk willen vaak dolgraag een gadget met het logo of de merknaam. Hiervan kun je profiteren door bedrukte bidons te verkopen of weg te geven.Boxter Sportfles Groen

Boxter Sportfles
 • Drukmethode: Zeefdruk
 • Drukafmeting: 50 x 100 mm
 • Leverbaar in 7 kleuren

v.a. € 0.78

Opvouwbare drinkfles Gates transparant oranje

Opvouwbare drinkfles Gates
 • Drukmethoden: Tampondruk en Zeefdruk
 • Drukafmeting: 50 x 50 mm
 • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 0.90

Kwill Opvouwbare Fles 460 Ml Wit

Kwill Opvouwbare Fles 460 Ml
 • Drukmethode: Zeefdruk
 • Drukafmeting: 70 x 80
 • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 0.93

Berty Opvouwbare Beker Wit

Berty Opvouwbare Beker
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 0.95

Hike Opvouwbare Bidon Zwart

Hike Opvouwbare Bidon
 • Drukmethode: Zeefdruk
 • Drukafmeting: 60 x 60
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 1.11

Prijs per stuk
€ 0.7€ 1.2
Kleur
(4)
(2)
(4)
(3)
(4)
(1)
(5)
(4)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(1)

Een opvouwbare bidon laten bedrukken met je bedrijfslogo

Bij mokken.nl kunnen we opvouwbare bidons bedrukken met het logo van je bedrijf. Het maakt daarbij niet uit of dit uit één of meerdere kleuren bestaat. Let er bij het kiezen van een kleur van de bidon op dat de kleuren van je logo daar goed mee matchen. Een hoog contrast zorgt uiteraard voor de beste zichtbaarheid. Door je bedrijfslogo op een opvouwbare bidon te laten drukken kun je deze gebruiken als promotiemateriaal om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven.

Verschillende methoden voor bedrukking

Voor het bedrukken van opvouwbare bidons worden twee methoden toegepast, namelijk tampondruk en zeefdruk. Welke methode wordt gebruikt hangt onder andere af van het materiaal waar de bidon van gemaakt is. Soms kan maar één van deze methoden worden gebruikt, soms kun je zelf kiezen. Zeefdruk wordt altijd in één kleur uitgevoerd, tampondruk kan in maximaal 4 kleuren. De grootte van het logo kun je zelf bepalen, evenals de plaats waar dit moet worden aangebracht. Dit regel je eenvoudig bij het doorgeven van je order.

Motiveer je personeel om te gaan sporten

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk dat hun personeel voldoende lichaamsbeweging krijgt. Daarom wordt soms een abonnement op de sportschool aangeboden, grotere bedrijven hebben soms een eigen fitnessruimte die in de lunchpauze of na werktijd kan worden gebruikt. Om medewerkers extra te motiveren kun je als bedrijf opvouwbare bidons laten bedrukken met het bedrijfslogo en deze cadeau geven als een medewerker wil gaan trainen.

Een handig cadeautje voor je stand bezoekers

Sta je met je bedrijf op een beurs of congres? Dan wil je natuurlijk proberen om een zo goed mogelijke indruk te maken. Dat doe je met een handig cadeautje voor je stand bezoekers of voor mensen die serieus interesse tonen voor je diensten of producten. Geef ze een mooie opvouwbare bidon met jouw bedrijfslogo en de kans is groot dat ze je naam onthouden.

Maak de opening van je bedrijf extra feestelijk

Open je binnenkort je eigen zaak? Of gaat de zaak weer open na een verhuizing of grote verbouwing? Dat wil je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een leuk presentje voor bezoekers of de eerste 200 klanten is dan wel zo leuk. Voor deze gelegenheid kun je opvouwbare bidons laten bedrukken met je bedrijfsnaam of -logo. Grote kans dat klanten die dit ontvangen bij hun bezoek dit zeker op prijs stellen. Als je bedrijf sport-gerelateerd is of te maken heeft met outdoor activiteiten dan is een opvouw bidon een passend cadeautje voor een aantrekkelijke prijs.

Verschillende modellen en kleuren bidons

Wil je opvouwbare bidons laten bedrukken met je bedrijfslogo dan heb je bij mokken.nl ruime keuze. Verschillende modellen en kleuren waar je uit kunt kiezen en diverse materialen. Over het algemeen zijn deze bidons gemaakt van kunststof, al dan niet gerecycled. Ze gaan lang mee, ook bij dagelijks gebruik. De kleur kun je afstemmen op de kleuren van het logo. Natuurlijk kun je het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam ook in zwart of wit laten aanbrengen, dan zit je qua contrast vrijwel altijd goed. Je ontvangt altijd een proefdruk van de bedrukking, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Je bidon gemakkelijk overal mee naartoe nemen

De opvouwbare bidon heeft natuurlijk een belangrijk voordeel: Je kun hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Je stopt hem zo in je sporttas. Eenmaal in de sportschool of een andere locatie waar je gaat trainen en je vouwt hem uit en vult hem met water. Makkelijker kan het bijna niet. Er komen ook steeds meer watertappunten in het openbaar. Die zijn bijvoorbeeld al te vinden op vrijwel alle treinstations in Nederland. Water drinken is gezond en verfrissend, niet alleen als je gaat sporten uiteraard. En is de bidon leeg dan vouw je hem net zo makkelijk weer op en bergt hem op in je tas.

Overal genieten van lekker fris water

Het drinkwater in Nederland is van uitstekende kwaliteit. In tegenstelling tot veel andere landen, ook in Europa, kun je het kraanwater in Nederland altijd veilig drinken. Niets houdt je dus tegen om een bidon mee te nemen met water als je er op uit gaat en deze eventueel onderweg bij te vullen. Een opvouwbare bidon biedt dan nog de extra mogelijkheid om hem op te bergen als hij niet meer nodig is. Daarom is de opvouwbare bidon een populair artikel om te laten bedrukken bij mokken.nl. Bedrijven zien er een ideale mogelijkheid in om hun merknaam onder de aandacht te brengen. Heb je bijvoorbeeld een sportschool dan kun je deze bidons verkopen aan leden of cadeau geven bij het afsluiten van een abonnement.

Advies bij het bedrukken van opvouwbare bidons

We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om te kiezen welke bidon in jouw geval de beste keuze is. Dat geldt wellicht nog meer voor de wijze van bedrukken. Hiervoor kun je altijd een beroep doen op de klantenservice. Zij kunnen je vertellen welke optie in jouw geval de beste is. Ook als je een afwijkend aantal opvouw bidons wilt bestellen kun je contact opnemen en een prijsopgave aanvragen. Bij een opdracht voor opvouwbare bidons bedrukken ontvang je altijd een proefdruk die je kunt beoordelen. Ben je tevreden dan laat je dat weten en gaan we voor je aan de slag. Heb je een vraag of opmerking dan neem je contact met ons op en kijken we hoe we het probleem op kunnen lossen.

Bestel nu jouw bedrukte opvouwbare bidons

Bij mokken.nl is het heel eenvoudig om opvouwbare bidons te laten bedrukken. Je kiest in het overzicht welke bidon het moet worden. Vervolgens volg je de stappen op de orderpagina. Je geeft het gewenste aantal aan, kiest indien van toepassing een kleur en geeft de optie voor bedrukken door. Bij het verzenden van je opdracht kun je een bestand meesturen met je bedrijfslogo of een andere tekst of afbeelding die op de bidon gedrukt moet worden. Kies je voor een bidon die op verschillende manieren kan worden bedrukt, geef dan aan of je kiest voor zeefdruk of tampondruk. Vervolgens verstuur je je bestelling online.