Plastic mokken bedrukken

Als je op zoek bent naar mokken die niet snel breken, laat dan plastic mokken bedrukken. Deze mokken van plastic voorkomen niet alleen scherven, maar zijn ook goedkoop, licht van gewicht en duurzaam vanwege het herbruikbare materiaal. Bovendien vaak gemaakt van gerecyclede RPET. Wij kunnen kunststof mokken bedrukken vanaf 25 stuks en vanaf € 1,14 per stuk. Ideaal voor kinderen, evenementen of op kantoor. Neem een kijkje in ons assortiment bestaande uit vele kleuren en modellen!Herbruikbare mok 300 ml Monday wit

Herbruikbare mok 300 ml Monday

Onbedrukt € 0.88 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.91 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.17

Herbruikbare mok met lepel Friday rood

Herbruikbare mok met lepel Friday

Onbedrukt € 0.95 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 4.24 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 1.38

Classic 300 ml kunststof mok Oranje

Classic 300 ml kunststof mok

Onbedrukt € 7.84 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.40 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.73

Supreme 350 ml kunststof mok blauw Blauw

Supreme 350 ml kunststof mok

Onbedrukt € 7.84 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.40 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.73

Standard 300 ml kunststof mok Wit

Standard 300 ml kunststof mok

Onbedrukt € 7.84 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.40 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.73

Campus schoolbeker Rood

Campus schoolbeker

Onbedrukt € 9.96 per stuk (5 stuks)

Bedrukt € 10.26 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 5.09

Boom Eco lekvrije mok groen, antraciet

Boom Eco lekvrije mok

Onbedrukt € 11.97 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 12.98 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 7.74

Prijs per stuk
€ 1.1€ 7.8
Kleur
(6)
(2)
(3)
(2)
(1)
(1)
(6)
(1)
(3)
(4)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(3)
Merk
(1)
(3)

Waarom plastic mokken laten bedrukken?

plastic mokken met opdruk Mokken van keramiek zijn natuurlijk heel mooi en hebben een professionele uitstraling. Maar er zijn diverse redenen waarom er soms voor plastic wordt gekozen. Deze mokken vallen niet kapot als er een ongelukje gebeurt. Daarom worden ze vaak gebruikt voor op scholen en kinderopvanglocaties, maar ook in verzorgingstehuizen komen ze goed van pas. Daarnaast zijn ze praktisch bij een buiten evenement en festival, waar immers alles wat op straat of de grond terechtkomt in scherven eindigt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in tientallen kleuren. En last but not least: wij kunnen de kunststof mokken bedrukken.

Een logo of tekst op een kunststof mok bedrukken

Je kunt je bedrijfslogo en bedrijfsnaam, maar ook een zelfgekozen tekst, op kunststof mokken bedrukken. Dat gebeurt meestal met behulp van tampondruk. De opdruk is vaatwasmachine bestendig. Je kunt de mokken wel vele keren wassen voordat het logo begint te vervagen. Kunststof mokken gaan doorgaans jaren mee, ook bij intensief gebruik. Ook het feit dat ze goedkoper zijn dan mokken van keramiek is een argument waarom klanten hiervoor kiezen.

Kunststof mokken bedrukken voor beurs of congres

Een kunststof mok kun je ook prima gebruiken als relatiegeschenk. Sta je met je bedrijf op een beurs en wil je iets leuks hebben om weg te geven? Kunststof mokken laten bedrukken is een stuk goedkoper dan mokken van keramiek. Bovendien kun je ze veel makkelijker vervoeren, omdat ze minder kwetsbaar zijn. Stapel ze op in je stand en je maakt meteen extra reclame voor je bedrijf en als bezoekers er dan ook nog eentje mee mogen nemen, scoor je zeker punten. Als je de mokken puur voor promotiedoeleinden gebruikt, is het handig om je website adres of een telefoonnummer op de mok te laten drukken.

Een leuk presentje voor bezoekers

Vier je de feestelijke opening van je zaak? Wordt er een nieuw product gepresenteerd? Voor dit soort gelegenheden is het leuk om een cadeautje aan bezoekers mee te kunnen geven. Een platic mok laten bedrukken met het bedrijfslogo helpt je al een heel eind op weg. Wil je het nog leuker maken, dan vul je de mokken met een zakje snoepjes of iets anders lekkers. Kinderen zullen dit ook zeker leuk vinden. Op die manier kun je voor een relatief beperkt bedrag iets leuks doen en wie weet levert het extra verkopen of opdrachten op.

Meer weten over bedrukte mokken van plastic of kunststof?

Wil je een van onze mokken bedrukken, maar wil je daar eerst meer informatie over weten? Neem dan contact met ons op, want wij delen graag onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Bestel dan vandaag nog!