Latte mokken bedrukken

Wil je latte mokken bedrukken? Dat kan uiteraard bij Mokken.nl. Onze latte mokken zijn speciaal ontworpen voor het serveren van latte macchiato. Deze mokken zijn vaak wat hoger en smaller qua vormgeving. Onze latte macchiato mokken zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, kleuren en maten. Onze latte mokken worden al bedrukt vanaf €1,35 per stuk en vanaf 25 stuks. Weet jij al welke latte mokken je wilt laten bedrukken? Neem snel een kijkje!Materiaal
(3)

Latte macchiato drink je uit een latte mok

latte mokken met logo Een latte macchiato is een op espresso gebaseerde drank met opgeschuimde melk. Het lijkt op een cappuccino. Je start met de melk en het melkschuim en je voegt hier een espresso aan toe. Het lekkerste drink je deze latte macchiato uit een latte mok. Deze mokken zijn vaak hoog en smal, waardoor de verschillende lagen van de latte macchiato goed zichtbaar zijn. Wij kunnen zowel grote als mini latte mokken bedrukken, zodat je ze kunt inzetten als relatiegeschenk of kunt gebruiken in een koffiebar. Toch liever cappuccino kopjes bedrukken? Ook dat is mogelijk!

Latte mokken laten bedrukken

Het laten bedrukken van latte mokken is ook een uitstekend idee als je ze wilt inzetten voor merkpromotie, voor het serveren van een latte in de horeca of als geschenk. Je kunt ze laten bedrukken met een bedrijfslogo, slogan of andere boodschap, waardoor het een bijdrage levert aan de promotie van een merk. Denk maar eens aan een koffiebar die latte mokken met logo gebruikt bij het serveren van een latte macchiato. Ze worden ook steeds vaker weggeven als relatiegeschenk, omdat steeds meer mensen ook een latte macchiato thuis drinken. De opdruk is vaatwasbestendig en van zeer hoge kwaliteit, zodat deze lange tijd zichtbaar zal zijn. Functioneel en effectief!

Meer weten over een latte mok bedrukken?

Wil je meer weten over een latte macchiato mok bedrukken of wil je andere mokken met bedrijfslogo? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan vandaag nog een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte latte mokken!