Mokken voor kinderen bedrukken

Niet alleen volwassenen drinken uit een mok, ook kinderen. Daarom kun je bij mokken.nl ook mokken voor kinderen laten bedrukken. Heel handig als je de kinderen allemaal hun eigen mok wilt laten gebruiken, want voor kindermokken zijn er speciale opties om dat mogelijk te maken en je kunt toch gewoon een grote bestelling doen en dus besparen op de kosten. De mokken voor kinderen zijn gemaakt van kunststof of keramiek, je kunt daar dus zelf een keuze in maken. Als de kinderen wat ouder zijn kunnen ze prima uit een keramiek mok drinken, jongere kinderen van wie de motoriek nog niet zo goed is kun je natuurlijk beter een kunststof mok geven.Ceramische Krijt Mok | 300Ml

Comic Krijt Mok
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.82

Kleurbeker 280 ml Painty wit

Kleurbeker 280 ml Painty
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 35 x 35 mm

v.a. € 1.90

Mycup Mok Wit

Mycup Mok
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 40 x 30
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 2.16

Tejo Reismok Van Pp En Ps Rood

Tejo Reismok Van Pp En Ps
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Drukafmeting: 25 x 30
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 2.19

Keramische Mok | 350Ml

Colorful Mok
 • Drukmethode: Keramiek transfer
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 110 x 80 mm

v.a. € 3.37

Prijs per stuk
€ 1.8€ 3.4
Kleur
(2)
(1)
(1)
(3)
(2)
Materiaal
(3)
(1)
(1)

De beschrijfbare mok

Je kunt bij mokken.nl kindermokken bestellen die kunnen worden beschreven met krijt. Dit kan ook weer worden uitgewist net zoals van een schoolbord. Dat is natuurlijk ideaal, want op die manier kun je de kinderen allemaal hun eigen mok geven. Je schrijft op de mok de naam van het kind en iedereen weet welke mok van wie is. Uiteraard moet het dan wel gaan om kinderen die oud genoeg zijn om te kunnen lezen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt zo’n beschrijfbare mok natuurlijk ook voorzien van een tekening die een kind van 3 of 4 jaar oud kan begrijpen en herkennen. Ook dan kun je onderscheid maken met welke mok van wie is.

Mokken voor kinderopvang en BSO

Steeds meer ouders werken allebei en daarom gaan steeds meer kinderen naar de kinderopvang of de BSO. Daar wordt natuurlijk ook gegeten en gedronken. Het kan om verschillende redenen handig zijn om daarvoor allemaal dezelfde bekers te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een vaatwasmachine inruimen of de bekers opstapelen in de kast aan het einde van de dag. Daarom kopen kinderopvangorganisaties vaak de bekers en ander serviesgoed centraal in. Als dat ook voor jouw organisatie geldt dan kun je profiteren van scherpe prijzen bij mokken.nl. Ook op scholen komen kindermokken met bedrukking natuurlijk prima van pas, bijvoorbeeld tijdens het gezamenlijk overblijven tussen de middag.

Keramiek mokken laten bedrukken

Mokken voor kinderen die je kunt laten bedrukken hebben een kleiner formaat dan mokken voor volwassenen. Ook zijn ze extra dik zodat ze niet meteen stuk zijn als er een keer eentje op de grond valt. Dat hangt natuurlijk wel af van de ondergrond, tapijt kan een klap nu eenmaal beter opvangen dan plavuizen. De keramiek kindermokken van mokken.nl kun je laten bedrukken, bijvoorbeeld met de naam of het logo van een kinderopvanglocatie of school. Daarnaast kun je gebruik maken van krijtjes om de mokken te beschrijven met een naam of een grappige tekst.

Een leuk cadeautje voor je klanten

Kindermokken laten bedrukken doe je natuurlijk niet alleen als je een kinderopvang runt. Je kunt zo’n mok natuurlijk ook weggeven als relatiegeschenk. Tijdens een familiedag voor je personeel bijvoorbeeld. Maar ook als je op een beurs of congres staat en je producten of diensten zijn kind-gerelateerd. Laat kindermokken bedrukken met het logo van de zaak en schrijf er met krijt bijvoorbeeld het website adres op zodat bezoekers later je pagina kunnen opzoeken om een bestelling te doen of een offerte aan te vragen. Betere reclame voor je bedrijf kan bijna niet.

Verschillende technieken voor het bedrukken van kindermokken

Bij mokken.nl gebruiken we verschillende technieken om kindermokken te bedrukken. Afhankelijk van het materiaal waarvan de mok is gemaakt kan dat via tampondruk of keramiek transfer. Beide methoden zorgen voor een opdruk die vaatwasmachine bestendig is. Uiteraard kun je de mokken ook met de hand afwassen of onder de kraan afspoelen. De opdruk kan in één kleur maar in veel gevallen ook in meerdere kleuren worden aangebracht.

De praktische drinkbeker voor kinderen

Als kinderen nog erg jong zijn dan is drinken uit een gewone beker vaak nog een hele uitdaging. Om te voorkomen dat je na ieder slokje je peuter moet verschonen kun je bij mokken.nl ook speciale drinkbekers bestellen met een handig ingebouwd rietje. Deze bekers zijn ook ideaal voor onderweg. Ze zijn gemaakt van PP, een kunststof dat tegen een stootje kan. En het leuke is: ook deze reisbekers voor kinderen kun je bij mokken.nl laten bedrukken door middel van tampondruk. Deze drinkbeker wordt geleverd in een geschenkverpakking met kleurplaten en kleurpotloodjes. Het ideale cadeautje als je op een beurs staat, bij een opening, een bedrijfsjubileum of een andere feestelijke gelegenheid. Leuk voor medewerkers of bezoekers met kinderen en de ideale mogelijkheid om je merknaam extra te promoten.

Eenvoudig bedrukte kindermokken bestellen

Wil je kindermokken laten bedrukken en daar de beste prijs voor betalen? Dan plaats je je order bij mokken.nl. Dat gaat heel eenvoudig via de webshop. Maak je keuze uit de verschillende mokken voor kinderen en geef aan hoeveel exemplaren je wilt bestellen. Vervolgens kun je afhankelijk van het soort mok een kleur kiezen. Tot slot geef je aan of de mokken bedrukt moeten worden. Je ziet meteen de prijs die je voor je order betaalt. Bij het afronden van je bestelling kun je een bestand meesturen met je bedrijfslogo of een andere opdruk die je op de bekers wilt laten zetten. Kom je er niet uit bij het doorgeven van je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice. De snelste en makkelijkste manier is de online chat, te vinden op de website. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord en hulp van een ervaren medewerker.

Altijd eerst een proefdruk

Je ontvangt altijd een proefdruk van je opdracht voordat deze wordt uitgevoerd. Zo kun je vooraf beoordelen of het resultaat naar wens is. Als je nog aanpassingen wilt dan kunnen we dat natuurlijk voor je in orde maken. Als we zelf vragen hebben dan nemen we contact met je op om je opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Ga je akkoord met de proefdruk en eventuele aanpassingen? Dan gaan we voor je aan de slag om je order zo snel mogelijk uit te leveren. Doorgaans lukt dat binnen 8 dagen na akkoord op de proefdruk. Bestel je in een drukke periode, bijvoorbeeld voor de feestmaand december, neem dan het zekere voor het onzekere en bestel ruim op tijd.