Wijnglazen bedrukken

Je kunt mooie wijnglazen laten bedrukken met je logo ter promotie van je bedrijf. Dit gebeurt niet alleen door horecazaken, maar ook andere bedrijven laten graag mooie wijnglazen voorzien van hun logo om deze cadeau te geven aan relaties of medewerkers. Een set wijnglazen in het kerstpakket is bijvoorbeeld een optie, uiteraard vergezeld van een mooie fles wijn voor de feestdagen. Maar er zijn tal van gelegenheden waarbij je een wijnglas cadeau kunt geven ter promotie van je bedrijf.Wijnglas in giftbox Bless transparant

Wijnglas in giftbox Bless
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 2.58

Wine Wijnglas Tritan Plastic Transparant

Happyglass Lady Abigail Wijnglas Tritan 460 Ml
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 35 x 15

v.a. € 3.42

Bouquet Wijnglas 290 Ml Transparant

Bourgogne Wijnglas 290 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 50 x 40

v.a. € 3.80

Bouquet Wijnglas 450 Ml Transparant

Bourgogne Wijnglas 450 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 50 x 40

v.a. € 3.80

Esprit Wijnglas 320 Ml Transparant

Esprit Wijnglas 320 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 50 x 40

v.a. € 3.80

Esprit Wijnglas 530 Ml Transparant

Esprit Wijnglas 530 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 50 x 40

v.a. € 3.93

Loire Wijnglas 400 Ml Transparant

Loire Wijnglas 400 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 50 x 40

v.a. € 4.85

Billi wijnglas set van 2 transparant

Billi wijnglas set van 2
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 5.11

Set van 2 wijnglazen Cheers transparant

Set van 2 wijnglazen Cheers
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 35 x 30 mm

v.a. € 6.53

Billi wijnglas set van 4 transparant

Billi wijnglas set van 4
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 8.55

CamelBak® Horizon 350 ml vacuüm geïsoleerde wijnbeker Zwart

CamelBak® Horizon 350 ml vacuüm geïsoleerde wijnbeker
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 25.67

Byon Opacity Set van 6 wijnglazen 470ml transparant

Byon Opacity Set van 6 wijnglazen 470ml
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 29.32

Prijs per stuk
€ 2.5€ 29.4
Kleur
(11)
(1)
(1)
Materiaal
(3)
(2)
(1)
(5)
(1)
Merk
(1)

Wijnglazen met jouw bedrijfslogo

Je profileert je als bedrijf optimaal als je wijn schenkt in wijnglazen die je hebt laten bedrukken met je eigen logo. Dat logo kan heel subtiel worden aangebracht, zodat het er niet ordinair en overdreven uitziet. Een klein logo of de bedrijfsnaam in kleine sierlijke letters geeft je glazen net dat beetje extra. Vooral veel horecazaken maken hier dankbaar gebruik van. Of je nu een hotel, restaurant of bruine kroeg hebt, het is altijd belangrijk om meer naamsbekendheid op te bouwen of de naamsbekendheid die je hebt te koesteren. Dat doe je door wijnglazen, maar ook ander glaswerk en servies dat je gebruikt te laten voorzien van je bedrijfslogo.

Wijnglazen van kunststof of glas

Wijn drink je normaal gesproken uit een wijnglas dat van glas is gemaakt. Maar er kunnen situaties zijn waarbij kunststof de voorkeur heeft. Een buitenevenement bijvoorbeeld of een festival, waar het gebruik van glas om veiligheidsredenen vaak niet is toegestaan. Daarom kun je bij mokken.nl ook kunststof wijnglazen laten voorzien van logo. Een wijnglas van kunststof kan tientallen malen worden hergebruikt en is gemaakt van recyclebaar materiaal waardoor het milieuvriendelijk is. Deze glazen zijn ook heel geschikt voor in de picknickmand voor een luxe lunch op een mooie locatie in de natuur. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als je een B&B hebt kun je je gasten tegen betaling een lunch meegeven die net zo luxe is als zij of jij maar willen.

Geef mooie wijnglazen met bedrukking cadeau

Wijnglazen laten bedrukken om cadeau te geven, dat is natuurlijk altijd een prima idee. Vrijwel iedereen waardeert een set mooie glazen. Je kunt ze toevoegen aan het kerstpakket, samen met een paar mooie flessen wijn. Of je geeft de glazen cadeau aan gewaardeerde relaties om jullie samenwerking te benadrukken. De wijnglazen, voorzien van je logo of bedrijfsnaam, kun je laten verpakken in een mooie geschenkverpakking zodat je ze direct kunt overhandigen. De bedrukking die door mokken.nl op de wijnglazen wordt aangebracht is bestand tegen de vaatwasser en blijft langdurig zichtbaar. De ontvanger zal dus tot in lengte van tijd zien van wie hij deze mooie glazen cadeau kreeg.

Bedrukte wijnglazen in de horeca

In de horeca worden vaak glazen met bedrukking gebruikt. Voor biermerken bijvoorbeeld is dat heel gangbaar. Bij wijnglazen zie je het wat minder, maar juist wijnglazen lenen zich bij uitstek voor bedrukking met het logo van de zaak. Bij wijn is immers meestal geen sprake van een vast merk. Vaak wordt een huiswijn geschonken maar kunnen klanten ook kiezen voor een andere wijn. Dan is het heel bijzonder om deze wijn te schenken in een wijnglas met het bedrijfslogo.

Hoe worden wijnglazen bedrukt?

Bij het bedrukken van wijnglazen kunnen verschillende technieken worden gebruikt. Van belang is daarbij onder andere of het een logo in één kleur is of in meerdere kleuren. Bij mokken.nl kun je kiezen voor onder andere laten voorzien van een imitatie ets of een opdruk door middel van keramiek transfer. Als het gaat om kunststof glazen dan worden deze door middel van een tampondruk voorzien van een logo. Voor alle manieren van bedrukken geldt dat je de glazen zowel met de hand als in de vaatwasmachine kunt afwassen en het logo langdurig zichtbaar blijft. Als je twijfelt welke manier van bedrukken in jouw geval de beste keuze is dan kun je hierover altijd advies vragen aan de klantenservice. De tarieven voor het bedrukken kun je direct terugvinden in de tabel die bij elke soort glas is te vinden. Zo kun je de prijs van je order eenvoudig zelf uitrekenen.

Bestel meer glazen tegelijk en bespaar op de kosten

Bij de wijnglazen die wij in ons assortiment aanbieden vind je de prijzen per stuk op basis van het aantal bestelde glazen. Hoe groter de order, des te lager de prijs per glas. Het loont dus vaak de moeite om een grotere order te plaatsen zodat je bespaart op de kosten. Zeker in de horeca sneuvelen natuurlijk nog wel eens glazen. Dan is het alleen maar prettig als je nog voorraad hebt zodat je niet ineens zonder zit als een ober een dienblad laat vallen of een klant met een onhandige manoeuvre meerdere glazen van een tafel stoot of van de bar veegt. De opdruk blijft uiteraard gewoon intact als een glas ligt opgeslagen en je dat bijvoorbeeld pas na een jaar in gebruik neemt. Het is dus geen enkel probleem om een grotere order te plaatsen waardoor je dus ook nog flink op de kosten kunt besparen. Je betaalt namelijk ook maar eenmalig de instelkosten voor het bedrukken. De bedragen die hiervoor worden berekend staan eveneens vermeld in de tabel bij het wijnglas van je keuze. De kosten verschillen per type bedrukking.

Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte wijnglas eruit ziet?

We kunnen ons voorstellen dat je niet zomaar een order plaatst voor een paar honderd glazen zonder dat je weet hoe die eruit zien en wat de kwaliteit is. Daarom ontvang je bij het doen van een bestelling altijd een proefdruk. Deze kun je beoordelen om te zien of het resultaat naar wens is. Als dat niet het geval mocht zijn dan kan er wellicht een aanpassing worden gedaan om dit te verbeteren. Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit uiteraard ook afhankelijk is van de kwaliteit van het logo dat je aanlevert. De eisen die wij hieraan stellen zijn terug te vinden op de website. Neem eventueel contact op met het bedrijf dat je logo heeft ontworpen. Zij kunnen vaak een bestand aanleveren in het juiste formaat en met de juiste kleuren. Je ontvangt je bestelling binnen 8 dagen nadat je akkoord hebt gegeven op de proefdruk.