Espresso kopjes bedrukken

Wil je jouw relaties of klanten laten genieten van een espresso? Laat dan espresso kopjes bedrukken en serveer espresso in deze kopjes! Het voordeel ten opzichte van normale kopjes, is dat espresso kopjes door de kleinere omvang beter de warmte vasthouden, waardoor de espresso op de optimale temperatuur wordt geserveerd. Bestel espresso kopjes met logo vanaf €1,21 per stuk en vanaf 25 stuks. Bedrukte espresso kopjes stralen professionaliteit uit, geven een espresso nog meer smaak en zorgen ervoor dat het merk of logo iedere keer opnieuw wordt gezien!Lutin Espresso Mok Wit

Lutin Espresso Mok

Onbedrukt € 1.31 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.12 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.21

Espressokopje, 60 ml zwart

Espressokopje, 60 ml

Onbedrukt € 2.12 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.61

Dubbelwandig Espressoglas 50 ml transparant

Dubbelwandig Espressoglas 50 ml

Onbedrukt € 1.71 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.87 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.99

Lugano Espressoglas 100 Ml Transparant

Lugano Espressoglas 100 Ml

Onbedrukt € 3.92 per stuk (72 stuks)

Bedrukt € 6.26 per stuk (72 stuks)

Vanaf € 3.42

Prijs per stuk
€ 0€ 3.5
Kleur
(1)
(2)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(2)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(2)

Espresso kopjes laten bedrukken

espresso kopjes met logo Onze espresso kopjes zijn niet alleen ideaal voor het serveren van de espresso, maar dienen ook als effectief instrument. Het zijn als het ware kleine mokken vanwege de beperkte inhoud. De espresso kopjes zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur, zodat er altijd wel een kleur is die aansluit bij jouw huisstijl. Vervolgens kunnen ze naar wens bedrukt worden met een logo of andere opdruk. Het laten bedrukken van deze kopjes biedt een praktische manier om een merk te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij personeel en andere relaties. Je kunt ze weggeven als relatiegeschenk, maar ook gebruiken in de kantine van een sportvereniging, op kantoor bij de koffieautomaat, in een koffiebar bij het serveren van espresso of in een andere horecagelegenheid.

Meer weten over espresso kopjes met logo?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van espresso kopjes met logo of wil je juist mokken bedrukken? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte espresso kopjes!