Stapelbare mokken

Op zoek naar mokken die je kunt opstapelen zodat je ruimte bespaart in de keukenkastjes, bijvoorbeeld thuis of op werk? Laat dan stapelbare mokken bedrukken. Ze bieden een slimme oplossing voor beperkte kast- en bureauruimte, bijvoorbeeld thuis of in de kantine op werk. Je hebt de keuze uit diverse formaten en modellen met of zonder oortje. Met een breed scala aan kleuren en uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden, kun je het ontwerp afstemmen op je huisstijl of branding. Met bedrukte stapelbare mokken ga je niet alleen efficiënt om met de ruimte in de keuken, maar breng je ook de professionele uitstraling van de koffiecorner naar een hoger niveau!Automug Mokken Wit

Automug Mok
  • Drukmethode: Keramiek transfer
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 30 x 30

v.a. € 2.13

Keramische stapelbare mok rood

Keramische stapelbare mok
  • Opdrukbaar in 3 methoden
  • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 3.04

Stapelbare mok bespaart ruimte in keukenkastjes

Als je kiest voor bedrukte stapelbare mokken, dan kies je voor fijne drinkbekers die ook nog eens ruimte besparen in een keukenkastje. Doordat je de mokken kunt opstapelen benut je bijna alle beschikbare ruimte in een kastje. Je hoeft niet bang te zijn dat je de opstapelbare mok beschadigt of dat je er een wankele toren mee bouwt, want ze zijn op een dusdanige manier ontworpen dat je ze zonder problemen kunt opstapelen. De onderkant van de mokken past namelijk precies in de bovenkant van de andere mokken. Dit zorgt ervoor dat je kastjes er netjes en opgeruimd uitzien. En biedt je tevens de mogelijkheid om je logo of merk op een fraaie manier te laten schitteren. Ideaal als je weinig ruimte hebt, bijvoorbeeld in de kantine op werk of de bar van de plaatselijke sportvereniging.

Meer weten over een stapelbare mokken met logo?

Wil je meer weten over stapelbare mokken met logo of andere mokken? Neem dan contact met ons op, want wij delen graag onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Bestel dan vandaag nog gepersonaliseerde stapelbare mokken!