Heupflessen bedrukken

Een heupfles laten bedrukken met het logo van je bedrijf kun je om verschillende redenen laten doen. De belangrijkste is natuurlijk om bekendheid te geven aan je bedrijfsnaam. Je kunt de heupfles met dat doel bijvoorbeeld cadeau geven aan klanten of bezoekers van je bedrijf of als je je onderneming vertegenwoordigt op een congres of beurs. De bedrukking kan op verschillende manieren worden aangebracht en is zeer duurzaam.Mini Heupfles Aan Sleutelhanger

Norge Mini Heupfles Aan Sleutelhanger 
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 1.74

Metalen Heupfles Amundsen

Amundsen Metalen Heupfles
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 2.85

Borester Heupfles Natuurlijk

Borester Heupfles Natuurlijk
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 80 x 80 mm

v.a. € 3.25

Heupfles metaal | 104 ml | Graveren | grijs silvergrey zilvergrijs

Heupfles metaal- 104 ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 4 x 4 cm

v.a. € 3.31

Hipflask Heupfles Zilver

Hipflask 200 Ml Heupfles
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 3.68

Heupflesje afgwerkt met houtdesign bruin

Heupflesje afgwerkt met houtdesign
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 4 x 3 cm

v.a. € 3.70

Heupfles kurk 170ml natuur

Heupfles kurk 170ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 80x75mm

v.a. € 3.70

Heupfles Ziva grijs silvergrey zilvergrijs

Heupfles metaal- 237 ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 5 x 5 cm

v.a. € 3.73

Heupfles kurk 225ml natuur

Heupfles kurk 225ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 80x105mm

v.a. € 3.89

Gravning Rvs Heupfles | 200 Ml

Gravning Heupfles
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 3.90

Zentia Heupfles Natuurlijk

Zentia Heupfles
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 10 x 80 mm

v.a. € 3.92

Hipflask Bamboo 200 Ml Heupfles Bamboe

Hipflask Bamboo 200 Ml Heupfles Bamboe
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 4.10

Muse Veldfles 180 Ml Zilverkleurig

Muse Veldfles 180 Ml Zilverkleurig
 • Drukmethoden: Lasergraveren en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 4.10

Heupfles 200 ml Slimmy flask mat zilver

Heupfles 200 ml Slimmy flask mat
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 4.10

Forester Heupfles Beige

Forester Heupfles
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 80 x 80 mm

v.a. € 4.19

Platte bamboe heupfles 175ml Hiphip beige

Platte bamboe heupfles 175ml Hiphip
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 4.31

Heupfles RVS met bamboe ommanteling beige

Heupfles RVS met bamboe ommanteling
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 4 x 4 cm

v.a. € 4.44

Slanke heupfles 190 ml Namib flask bruin

Slanke heupfles 190 ml Namib flask
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 5.06

Prijs per stuk
€ 1.7€ 8.7
Kleur
(3)
(1)
(5)
(1)
(4)
(1)
(11)
(2)
Materiaal
(1)
(2)
(4)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(6)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)

Laat een heupfles voorzien van je bedrijfsnaam

Een heupfles laten bedrukken met je bedrijfsnaam kun je met een gerust hart aan mokken.nl overlaten. De opdruk maakt van de fles een uniek cadeautje waar je klanten of relaties mee kunt verrassen. Een deel van de heupflessen in ons assortiment wordt geleverd in een geschenkverpakking. Je kunt deze dus direct meegeven als bijvoorbeeld een klant je bedrijf bezoekt of als je op een beurs staat. De heupfles wordt zowel door dames als heren gewaardeerd omdat je deze immers gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het is zeker niet alleen bedoeld voor mensen die lange boswandelingen maken.

Heupflessen van verschillende materialen

Een heupfles kan worden gemaakt van verschillende materialen. Je kunt kiezen voor luxe hout, strak rvs of gerecyclede kunststof. In de webshop van mokken.nl vind je heupflessen om te laten bedrukken in diverse uitvoeringen en formaten. Bij alle heupflessen staat ook vermeld hoeveel inhoud ze hebben. Dat is natuurlijk handig om te weten als je gaat bestellen. De inhoud is over het algemeen minimaal 150 ml maar er zijn ook heupflessen met een grotere inhoud.

Heupflessen voor je sportteam

Als je professioneel of semi professioneel sport beoefent dan is het gebruikelijk om dit in tenue te doen. Je kunt dat tenue aanvullen met een heupfles met het logo van je team. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor sporters maar bijvoorbeeld ook voor leden van een muziekvereniging of een wandelclub. Ook bij de scouting kunnen heupflessen prima van pas komen als er buiten activiteiten worden georganiseerd. Door deze van een logo te voorzien zijn ze gemakkelijk te herkennen en dus in te zamelen door de leiding na afloop.

Heupflessen worden op verschillende manieren bedrukt

Afhankelijk van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt kun je een heupfles op verschillende manieren laten bedrukken. Een metalen heupfles kan door middel van tampondruk of met behulp van lasergraveren worden voorzien van een opdruk. Kies je voor een chique houten heupfles dan wordt de bedrukking erop gezet met behulp van tampondruk. Voor lasergraveren geldt een standaard prijs. Bij tampondruk is de prijs afhankelijk van het aantal kleuren, variërend van één tot en met vier. De opdruk is in beide gevallen zeer duurzaam en zal dus langdurig zichtbaar blijven. Naast hout of metaal kun je ook kiezen voor baboe, een zeer populair materiaal dat de laatste jaren voor veel gebruiksartikelen wordt toegepast.

Geef een mooie heupfles cadeau

Voor gewaardeerde relaties en goede klanten wil je als bedrijf natuurlijk graag wat extra doen. Een mooi relatiegeschenk wordt door iedereen gewaardeerd. Daarom wordt een aantal heupflessen in ons assortiment verkocht in een fraaie geschenkverpakking. Er zijn ook heupflessen met een beker erbij zodat het een complete set is. Ook deze zijn bij uitstek geschikt om weg te geven. Je kunt de heupfles laten voorzien van het logo van je bedrijf zodat de ontvanger weet van wie hij deze heeft gekregen.

Een subtiel logo op de heupfles

Een heupfles laat je bij voorkeur bedrukken met een subtiel logo. Het hoeft niet van grote afstand zichtbaar te zijn. Als de drager niet als reclamebord wil fungeren is een klein logo natuurlijk de beste keuze. Heupflessen worden door mensen van alle leeftijden gebruikt en met name ouderen zullen een heupflesje met een klein logo zeker meer waarderen dan wanneer het logo overduidelijk zichtbaar is.

Welke kleur heupfles kies je?

Heupflessen om te bedrukken zijn leverbaar in diverse kleuren. Voordat je een kleur kiest is het belangrijk om je te realiseren in welke kleur je de bedrukking wilt laten aanbrengen. Kies voor een zo groot mogelijk contrast. Op die manier is de opdruk goed te zien. Rood op oranje is geen goede keuze, evenals bruin op donkerblauw. Een logo in meerdere kleuren komt het best tot zijn recht op een lichte of juist zwarte achtergrond. Probeer je voor te stellen hoe de opdruk eruit ziet en bepaal dan je keuze. Je kunt natuurlijk ook advies vragen aan de klantenservice van mokken.nl. Samen met jou bekijken we dan wat de beste optie is, rekening houdend met je wensen en het beschikbare budget.

Eenvoudig online bedrukte heupflessen bestellen

Als je heupflessen wilt laten bedrukken dan kun je dat bij mokken.nl direct online regelen. Kies de heupfles uit het assortiment en vul op de productpagina de gewenste gegevens in. Het gewenste aantal, de wijze van bedrukking en indien van toepassing de kleur van het product. Je kunt het bestand met het logo of de tekst die je op de heupfles wilt laten zetten meteen meesturen. We gaan vervolgens voor je aan de slag met het maken van een proefdruk. Zo zie je hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Als je tevreden bent kun je opdracht geven voor productie. Heb je opmerkingen dan kun je die doorgeven zodat er aanpassingen kunnen worden gedaan. Bedenk vooraf goed hoeveel exemplaren je nodig hebt. Je betaalt namelijk per bestelling een vast bedrag aan instelkosten. Daarnaast zakt de prijs per stuk uiteraard als je een groter aantal in één keer koopt.

Waarom heupflessen laten bedrukken door mokken.nl?

Lavista heeft ruime ervaring met het bedrukken van heupflessen, maar ook veel andere producten. Hiervoor worden de modernste technieken gebruikt. Onze klantenservice kun je bereiken op verschillende manieren, zoals via de online chat, telefonisch of per e-mail. Leg je wensen aan ons voor en we denken graag met je mee hoe we die zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Bestellingen worden gemiddeld 8 dagen na je akkoord op een proefdruk geleverd. Wil je zeker weten dat je je order op tijd in huis hebt? Bestel dan tijdens de zomervakantie maar ook voor de feestdagen wat eerder. Wegens drukte kan het dan gebeuren dat er wat vertraging in de levering zit en zo voorkom je ergernis of teleurstelling.

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."