Fotomokken bedrukken

Bij mokken.nl kun je fraaie fotomokken laten bedrukken. Dat kan al vanaf 25 exemplaren wat optimaal veel mogelijkheden biedt. Je kunt de mokken ook privé bestellen ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis. Maar ook zakelijk zijn ze aantrekkelijk omdat je de fotomok kunt inzetten als relatiegeschenk voor gewaardeerde klanten en andere belangrijke relaties voor je bedrijf.Throusub Sublimatie Mok Geel

Throusub Sublimatie Mok

Onbedrukt € 2.78 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.65 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 2.10

Sublimatiebeker klein Mini sublim wit

Sublimatiebeker klein Mini sublim

Onbedrukt € 2.17 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.23 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.25

Sublimatie mok 300ml Sublim wit

Sublimatie mok 300ml Sublim

Onbedrukt € 2.22 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.28 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.29

Dolten Sublimatiemok Wit

Dolten Sublimatiemok

Onbedrukt € 2.16 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.67 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.35

Glazen mok voor sublimatie Sublimgloss transparant

Glazen mok voor sublimatie Sublimgloss

Onbedrukt € 2.28 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.34 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.35

Mocha Keramische Mok 350 Ml Rood

Mocha Keramische Mok 350 Ml

Onbedrukt € 2.74 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.41 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.43

Matglazen mok voor sublimatie Sublimatt transparant wit

Matglazen mok voor sublimatie Sublimatt transparant

Onbedrukt € 2.41 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.48 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.44

Picasso Mini Mok Wit

Picasso Mini Mok

Onbedrukt € 2.04 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.59 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.72

Keramische sublimatie beker Tweenies sublim zwart

Keramische sublimatie beker Tweenies sublim

Onbedrukt € 2.65 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.90 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.84

Gekleurde sublimatie mok Sublimcoly blauw

Gekleurde sublimatie mok Sublimcoly

Onbedrukt € 2.85 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.96 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.85

Picasso Midi Mok Wit

Picasso Midi Mok

Onbedrukt € 2.21 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.75 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.86

Multicolour Sublimatie Mok Wit

Multicolour Sublimatie Mok

Onbedrukt € 3.76 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.94 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.92

Amira Sublimatie Mok Froster Wit

Amira Sublimatie Mok Froster

Onbedrukt € 2.83 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.35 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.92

Mok Van Keramiek | 350 Ml | Full Colour

Full Colour Mug Mok

Onbedrukt € 2.51 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.83 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.93

Harnet Sublimatie Mok Groen

Harnet Sublimatie Mok

Onbedrukt € 2.99 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.43 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.05

Gover Retro Sublimatie Mok | 300Ml

Gover Retro Mok

Onbedrukt € 3.03 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.47 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.08

Sublimatie keramische kurk mok Karoo sublim wit

Sublimatie keramische kurk mok Karoo sublim

Onbedrukt € 3.13 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 6.25 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.09

Pixi mini sublimatie mok Wit

Pixi 210 ml mini sublimatie mok

Onbedrukt € 3.47 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 6.34 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.09

Prijs per stuk
€ 2.00€ 7.70
Kleur
(5)
(1)
(1)
(4)
(2)
(5)
(3)
(26)
(7)
Materiaal
(7)
(1)
(2)
(3)
(14)
(1)
(1)
(1)
(7)
Merk
(3)

Fraaie fotomokken bedrukken met sublieme technologie

Voor het bedrukken van fotomokken wordt vaak een speciale techniek gebruikt. Dit heet sublimatie. Hiermee wordt een hoogwaardige afdruk op de mok gezet waarbij de kleuren zo natuurgetrouw als mogelijk overkomen. Het is ook een duurzame print die heel wat jaren meegaat voordat de kleuren beginnen te vervagen. Je kunt met behulp van deze techniek ook full colour afbeeldingen op een mok laten drukken. Dit zorgt uiteraard voor ongekend veel mogelijkheden om toe te passen.

Je bedrijf op een mok

Als je reclame wilt maken voor je bedrijf dan kan dat door het logo of de bedrijfsnaam in één of meer kleuren op een mok te laten drukken. Maar je kunt ook een fotomok laten bedrukken met bijvoorbeeld het bedrijfspand. Dat spreekt natuurlijk veel meer aan dan alleen maar een naam. Zo laat je ook meteen zien dat jouw bedrijf in een mooi pand is gevestigd en dat je daar trots op bent. Ook zorgt het voor visualisatie. Bezoekers zullen het pand herkennen van de mok en dat schept dan op een bepaalde manier ook weer vertrouwen. Een fotomok laten bedrukken met je nieuwe pand is bijvoorbeeld een prima optie als de zaak feestelijk wordt geopend.

Een fotomok met bezienswaardigheden

Je kunt een fotomok ook laten bedrukken met bezienswaardigheden uit de omgeving. Zo’n mok kan bijvoorbeeld prima als je een hotel hebt. Zet hem op de kamer van je gasten zodat ze inspiratie kunne doen voor uitstapjes tijdens hun verblijf. Het is dan natuurlijk handig als je over die locaties ook wat meer kunt vertellen, bijvoorbeeld door middel van een foldermap op de hotelkamer. Maar dat is lang niet het enige wat je kunt doen met een fotomok.

Geef een fotomok cadeau aan belangrijke relaties

Sommige van de fotomokken die we kunnen bedrukken worden geleverd in een geschenkdoosje. Dat is natuurlijk erg handig als je de mok cadeau wilt geven. Je kunt hem in het kerstpakket doen voor je medewerkers maar ook kun je er belangrijke relaties een plezier mee doen. Vul de mok met lekkere bonbons en geef hem weg als kerstgeschenk. Dat zal absoluut gewaardeerd worden. En het goede nieuws is natuurlijk dat als je meer mokken bestelt je per stuk voordeliger uit bent. Als je de mokken weggeeft kun je de kosten bovendien opvoeren als bedrijfskosten en dus aftrekken van de belasting.

Een fotomok bij een bijzondere gelegenheid

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een speciale herinnering. Een fotomok laten bedrukken is dat zeker. Je kunt er bijvoorbeeld een foto op laten zetten ter herinnering aan je trouwdag. De gasten zullen dat zeker waarderen en het is weer eens wat anders dan het traditionele bedankkaartje. Je kunt de mokken dan natuurlijk pas na de trouwdag bestellen, maar de verrassing zal des te groter zijn. Zorg dat je hiervoor een foto in hoge resolutie gebruikt. Moderne smartphones maken vandaag de dag prima foto’s dus dat is een optie, en anders heeft de trouwfotograaf vast en zeker wel een mooi plaatje geschoten wat je voor dit doel kunt gebruiken.

Herkenbare mokken voor op kantoor

Fotomokken laten bedrukken is natuurlijk ook heel geschikt voor de voorraad mokken in de kantine of de keuken op kantoor. Door de mokken te voorzien van een bedrijfslogo zijn ze simpel te onderscheiden van mogelijk van thuis meegebrachte mokken. Door te kiezen voor eenheid bespaar je ook vaak ruimte in de keukenkastjes en in de vaatwasser, die kun je dan immers zo efficiënt mogelijk inruimen voordat hij aan het werk gaat. Ook komt het op gasten professioneel over als je koffie of thee serveert in een mooie mok in plaats van dat je het moet doen met een allegaartje aan mokken van het warenhuis in de buurt.

Kunnen fotomokken in de vaatwasser?

De meeste fotomokken die je kunt laten bedrukken kunnen gewoon in de vaatwasser. De opdruk zal na verloop van tijd wel wat vervagen, maar dan zijn we toch wel een paar honderd wasbeurten verder. Wil je je mokken langer mooi houden dan is met de hand afwassen wel de betere optie, maar dat is zakelijk vaak niet haalbaar. Als je zeker wilt weten dat je mokken goed tegen de vaatwasser kunnen, informeer hier dan naar bij de klantenservice voordat je je bestelling doet.

Verschillende manieren om mokken te bedrukken

Naast sublimatiedruk zijn er nog meer mogelijkheden om een mok te bedrukken. Tampondruk bijvoorbeeld of keramische transfer. Bij de verschillende fotomokken in ons assortiment zie je direct in het overzicht op de productpagina welke opties er zijn. Je ziet ook meteen hoeveel je betaalt per mok. De meeste fotomokken kun je laten bedrukken vanaf 25 stuks. Bestel je er meer dan gaat de prijs per stuk uiteraard omlaag. Ook betaal je maar één keer de instelkosten voor het aanbrengen van de afbeelding.

Gemakkelijk fotomokken laten bedrukken

Wil je fotomokken laten bedrukken dan regel je dat bij mokken.nl heel eenvoudig. Je kiest eerst de mok die je het meest aanspreekt. Vervolgens zoek je een mooie foto uit die op de mok moet komen. De maximale afmetingen staan vermeld bij het product. Nu kun je je order gaan plaatsen door de gevraagde gegevens in te vullen. Het aantal mokken, de gewenste kleur als er meer opties zijn en de wijze van bedrukken als dat voor die mok op verschillende manieren kan. Tot slot vul je je persoonlijke gegevens in en upload je het bestand met de afbeelding. Let er op dat dit in het juiste bestandsformaat staat.

Ga voor mooie fotomokken voor jouw bedrijf

Laat nu jouw favoriete foto op een mooie fotomok drukken. Kies voor de kwaliteit en uitstekende service van mokken.nl. Je ontvangt een proefdruk van je fotomok. Als het resultaat naar wens is wordt je opdracht uitgevoerd. Je hebt je fotomokken dan binnen 8 dagen in huis. Heb je vragen over fotomokken bedrukken? Neem dan contact op met de klantenservice. De medewerkers zijn eenvoudig bereikbaar via de online chat op de website.