Glaswerk bedrukken

Bij mokken.nl kun je glaswerk laten bedrukken. Of het nu gaat om drinkglazen, voorraadpotten of waterkannen, op vrijwel alle glazen gebruiksvoorwerpen kan een logo, tekst of andere afbeelding worden gezet. Hiermee geef je meer bekendheid aan je merknaam of bedrijfsnaam. Dat kan op kantoor handig zijn, maar ook als je op zoek ben naar een leuk relatiegeschenk voor klanten of andere gewaardeerde relaties.Shot Glass | 34Ml | Transparant

Shot Glass 34 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 1.34

Sublimatie borrelglas 44ml Songoblim transparant wit

Sublimatie borrelglas 44ml Songoblim
 • Drukmethoden: Tampondruk en Sublimatie
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.35

Classic Shot Glas 50 Ml Transparant

Classic Shot Glas 50 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 1.83

Glas met bamboe deksel Sempre transparant

Glas met bamboe deksel Sempre
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 2.13

Longdrinkglas Cuba 270ml transparant

Longdrinkglas Cuba 270ml
 • Drukmethoden: Lasergraveren en UV High Gloss
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 2.16

Longdrink Glas 270 Ml Transparant

Longdrink Glas 270 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 2.18

Drinkglas 300ml Pongo transparant

Drinkglas 300ml Pongo
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 2.34

Spice 380 380 Ml Glazen Beker Naturel

Spice 380 380 Ml Glazen Beker
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: ∅ 70

v.a. € 2.36

Conisch glas, 300ml Rongo transparant

Conisch glas, 300ml Rongo
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 2.45

Matglazen fles 500 ml Abe transparant groen

Matglazen fles 500 ml Abe
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 2.48

Scott Waterglas 300 Ml Transparant

Scott Waterglas 300 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Drukafmeting: 40 x 40

v.a. € 2.69

Glory Tumbler Glas 270 Ml Transparant

Glory Tumbler Glas 270 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Drukafmeting: 30 x 25

v.a. € 2.76

Gerecycled glas 420 ml Dilly transparant

Gerecycled glas 420 ml Dilly
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 2.76

Gerecyclede glazen fles 500 ml Ebor donker marineblauw

Gerecyclede glazen fles 500 ml Ebor
 • Opdrukbaar in 8 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 2.83

Esprit Tumbler Waterglas 330 Ml Transparant

Esprit Tumbler Waterglas 330 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Drukafmeting: 30 x 30

v.a. € 2.98

Spice 700 Glazen Beker Van 700 Ml Naturel

Spice 700 Glazen Beker Van 700 Ml
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: ∅ 70

v.a. € 3.03

Waterglas Elisa 350 Ml Transparant

Waterglas Elisa 350 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 3.08

Glas met bamboe deksel & rietje 450 ml transparant

Glas met bamboe deksel & rietje 450 ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 3.22

Prijs per stuk
€ 1.3€ 22.9
Kleur
(2)
(5)
(3)
(6)
(5)
(3)
(2)
(42)
(9)
(1)
(8)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(3)
(20)
(4)
(2)
(16)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)
(2)
(2)

Glaswerk met bedrukking in de horeca

Vooral in de horeca is het gebruikelijk om te werken met glazen met logo. Vaak gaat het dan om het logo van het drankje. Deze glazen worden in veel gevallen geleverd door de producent van het drankje. Het gaat vaak om bier of om mixdranken, maar ook ijsthee wordt geserveerd in glazen met een merklogo. Dit geeft voor de klant herkenning en het is ook voor het personeel handig, ze weten altijd welk glas voor welke drank moet worden gebruikt. Je kunt glazen laten bedrukken door mokken.nl met een logo dat zeer goed bestand is tegen veelvuldig wassen in de vaatwasser.

Een glazen voorraadpot met logo

Als je denkt aan glaswerk bedrukken dan kan dat ook op een leuke voorraadpot. Deze kun je gebruiken op je balie, bijvoorbeeld met snoepjes, pepermuntjes of een seizoensgebonden lekkernij zoals kruidnoten of paaseitjes. Klanten zullen dit zeker waarderen en het is een extra mogelijkheid om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Daarnaast kun je een leuke voorraadpot natuurlijk ook cadeau geven, bijvoorbeeld in het kerstpakket of als presentje voor Sinterklaas of Pasen.

Een mooie theepot met bedrijfslogo

Als je gasten ontvangt kun je hen een heerlijk kopje thee serveren uit een fraaie glazen theepot met bedrijfslogo. Je kunt het ensemble natuurlijk compleet maken met mokken, glazen of kopjes waar eveneens het logo op staat. Een glazen theepot met houten deksel kan op verschillende manieren worden voorzien van een bedrijfslogo. Zo kun je kiezen voor tampondruk, zeefdruk of lasergraveren. Waar je voor kiest hangt onder andere af van het aantal kleuren dat je wilt gebruiken. Daarnaast zijn er uiteraard prijsverschillen voor het bedrukken van dit glaswerk. Je kunt de verschillende opties qua kosten eenvoudig vergelijken op de productpagina.

Shotglazen laten bedrukken

Ander glaswerk dat populair is om te bedrukken zijn shotglazen. Deze glaasjes worden niet alleen gebruikt tijdens studentenfeestjes, je kunt ze ook prima gebruiken voor de gasten in je horecazaak. Het zijn stevige glazen met een dikke bodem. Er is ondanks het geringere formaat voldoende ruimte op deze glazen voor het aanbrengen van een bedrijfslogo of de merknaam van een drankje dat je vaak serveert. Je kunt kiezen uit keramiek transfer of imitatie ets. Bij keramiek transfer is de prijs afhankelijk van het aantal kleuren. Een imitatie ets wordt aangebracht voor een standaard tarief. De prijs is uiteraard lager per stuk als het om meerdere exemplaren gaat.

Een gewaardeerd cadeau voor relaties

Als er een bijzondere gelegenheid is, zoals een bedrijfsjubileum of de opening van de nieuwe zaak, dan wil je bezoekers of belangrijke relaties misschien verrassen met een cadeautje. Voor dit soort gelegenheden kun je bijvoorbeeld glaswerk laten bedrukken. De artikelen kunnen voor de gelegenheid in een geschenkverpakking worden geleverd. Een andere optie is om bijvoorbeeld een glas te vullen met wat lekkers, zoals Engelse drop, chocolade of ander snoepgoed. Op die manier kun je je bedrijfsnaam nog eens extra onder de aandacht brengen. Dat is natuurlijk heel gunstig voor de bekendheid daarvan en daardoor hopelijk ook voor je omzet.

Is mijn logo geschikt voor bedrukken?

Een logo is in vrijwel alle gevallen geschikt om glaswerk mee te bedrukken. De enige voorwaarde is dat het logo in een bestandsformaat wordt aangeleverd waar we bij mokken.nl mee overweg kunnen. Je kunt je logo of tekst in verschillende bestandsformaten aanleveren. Als het logo is ontworpen door een professioneel bedrijf dan doe je er goed aan om hen te vragen het logo aan te leveren. Op deze manier is de kwaliteit vaak het beste gewaarborgd. Je hebt als bedrijf als het goed is zelf de rechten van het logo. Deze zijn in de meeste gevallen overgedragen op het moment dat je de factuur voor de levering betaald hebt.

Hoe kies ik het juiste product en wijze van bedrukken?

Bij glaswerk bedrukken kun je vaak kiezen uit meerdere opties. Het kan dan lastig zijn om de beste methode te kiezen. Afwegingen die je daarbij moet maken hangen af van verschillende factoren. Gaat het product regelmatig in de vaatwasser? Is het een echt gebruiksartikel of meer om neer te zetten? Sommige methoden voor bedrukken zijn goed bestand tegen veelvuldig wassen en ook tegen afwassen in de vaatwasser. Andere kunnen daar minder goed tegen. Dit is dus een belangrijke afweging. Als je er niet uit komt kun je contact opnemen met de klantenservice voor vrijblijvend advies.

Bestel meer producten en bespaar op de kosten

Voor alle artikelen in de categorie glaswerk bedrukken geldt dat je per stuk minder betaalt bij een groter aantal. Het is dus zaak om vooraf goed na te denken over het aantal exemplaren dat je wilt bestellen. Je kunt in veel gevallen beter wat achter de hand houden dan dat er later bijbesteld moet worden. Je betaalt voor iedere opdracht een vast bedrag aan instelkosten voor het uitvoeren van je opdracht.

Zekerheid over het resultaat met de proefdruk

Wanneer je bij mokken.nl een opdracht plaatst voor het bedrukken van glaswerk dan ontvang je vooraf altijd een proefdruk. Zo zie je het resultaat wat je kunt verwachten. Ben je niet tevreden? Dan neem je gewoon contact op met de klantenservice om je opmerkingen te bespreken. Vaak kunnen er aanpassingen worden gedaan om het resultaat te verbeteren. Zodra je akkoord gaat wordt je opdracht in productie genomen. Je order wordt in de meeste gevallen snel uitgeleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt 8 dagen.

Laat nu glaswerk bedrukken tegen een scherpe prijs

Overweeg je om glaswerk te laten bedrukken met je bedrijfsnaam, je logo of een andere opdruk? Bij mokken.nl kun je rekenen op topkwaliteit. Je kunt je order direct doorgeven via de website en een bestand met het gewenste logo meteen meesturen. Ook hier geldt: kom je er niet uit of heb je vragen, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag.