Senseo mokken

Onze senseo mokken zijn van oudsher ontworpen voor gebruik met senseo koffiezetapparaten, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor andere koffiemachines. De kenmerkende vorm, ruime inhoud en het oortje maakt ze comfortabel in gebruik. Laat senseo mokken bedrukken en promoot je bedrijf. Onze senseo mokken worden al bedrukt vanaf €1,90 per stuk en vanaf 50 stuks. Neem snel een kijkje!Deltacup Wit

Deltacup Mok
  • Drukmethoden: Keramiek tampondruk en Keramiek transfer
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 40 x 40

v.a. € 2.02

Eigentijdse Keramische Kwaliteitsmok | 310 Ml

Deltacup Mok
  • Eigentijds & uniek design
  • Met gekleurde buitenkant
  • Opdruk is vaatwasserbestendig

v.a. € 2.36

Prijs per stuk
€ 2€ 2.4
Kleur
(1)
(1)
(1)
(1)
Materiaal
(2)

Ook geschikt voor andere koffiemachines

senseo mok met logo Het Senseo koffieapparaat is niet meer weg te denken uit huishoudens en bij bedrijven. Als je geen professionele koffiemachine hebt dan is een Senseo apparaat of vergelijkbare koffiemachine een voor de hand liggende keuze. In combinatie met zo’n apparaat kunnen alleen passende mokken worden gebruikt omdat ze anders niet onder het apparaat passen. Overigens kunnen Senseo mokken ook prima worden gebruikt in combinatie met de meeste professionele koffiemachines. Je kunt de hoeveelheid koffie of heet water door de leverancier laten aanpassen zodat de mok niet overloopt. Bij mokken.nl kun je deze specifieke Senseo mokken laten bedrukken met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

Promoot je bedrijf met bedrukte Senseo mokken

Met een Senseo mok die is bedrukt met je bedrijfslogo kun je je bedrijfsnaam prima promoten. Je kunt deze bedrukte koffiekopjes gebruiken op kantoor, maar je kunt ze natuurlijk ook cadeau doen aan klanten of relaties. Maar deze mokken zijn in de eerste plaats bij uitstek geschikt om op kantoor te gebruiken. Ze zijn herkenbaar en het is bovendien handig als je mokken gebruikt van hetzelfde formaat. Dat scheelt aanzienlijke ergernis bij het inruimen van de vaatwasmachine of de kasten in de keuken of kantine.

Laat de Senseo mok professioneel bedrukken

Als je je merknaam op een Senseo mok wilt laten drukken dan wil je natuurlijk een mooi resultaat. Dat bereik je door deze opdracht uit te besteden aan mokken.nl. Senseo mokken bedrukken doen we op twee verschillende manieren. Je kunt kiezen voor tampondruk of keramiek transfer. Het verschil is dat tampondruk in maximaal twee kleuren kan. Keramiek transfer kan in maximaal vier kleuren. Tampondruk is daarentegen goedkoper. Je kunt hier dus je eigen afweging in maken. De opdruk is in beide gevallen vaatwasmachine bestendig. Uiteindelijk kan de opdruk gaan vervagen, maar dan ben je wel honderden afwasbeurten verder.

Welke kleur Senseo mok heeft je voorkeur?

De te bedrukken Senseo mok kan in wit worden geleverd, maar je kunt ook kiezen voor een mok met een andere kleur. Houd daarbij rekening met het contrast. Een donkere afdruk komt beter tot zijn recht op een licht gekleurde mok en andersom. Als je Senseo mokken wilt laten bedrukken in meer kleuren dan is het belangrijk om goed op te letten of de kleuren allemaal goed tot hun recht komen. Als je twijfelt welke kleur mok in jouw geval de beste keuze is, kun je natuurlijk altijd overleggen met de klantenservice. Zij kunnen je hierover goed advies geven.

Senseo mokken zijn praktisch

Het is begrijpelijk dat bedrijven graag kiezen voor Senseo mokken als ze op zoek zijn naar nieuw servies voor op kantoor. Kop en schotels zijn veel bewerkelijker en bovendien is de kans op schade groter. Valt een kopje of schotel kapot dan heb je aan het overblijvende onderdeel niet veel meer. Een schoteltje kan nog als gebakschotel dienen, maar een los kopje staat vaak ongebruikt in de kast. Daarom schakelen steeds meer ondernemers over op mokken. Dat kan een Senseo mok zijn, die is ook prima geschikt om aan bezoekers of klanten voor te zetten.

Vier je jubileum met een speciale Senseo mok

Als de zaak een lustrum viert, dan wil je dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als de koffie- en theemokken aan vervanging toe zijn kun je ervoor kiezen om Senseo mokken te laten bedrukken met je bedrijfsnaam waaraan je op feestelijke wijze het jubileum aan toevoegt. Bedrijf X 25 jaar of Bedrijf Y 5 jaar staat erg goed op een Senseo mok. Bovendien kun je op die manier klanten laten weten dat jouw bedrijf al vele jaren bestaat en dus blijkbaar een goede reputatie heeft.

Laat je eigen ontwerp op je Senseo mokken drukken

Het unieke bij mokken.nl is dat je je Senseo mokken kunt laten bedrukken met een geheel zelf ontworpen logo. Natuurlijk hebben veel bedrijven een logo dat door een professioneel bedrijf is gemaakt. Dit kun je aanleveren voor het laten bedrukken van de mokken. Maar als je zelf creatief bent, dan kun je ook zelf een ontwerp maken. Het enige waar je op moet letten is dat je je logo of tekst aanlevert in een bestandstype waar we mee uit de voeten kunnen. Meer informatie daarover is te vinden op de website. Je stuurt het logo direct met je bestelling mee zodat we er meteen mee aan de slag kunnen.

Altijd een proefdruk voordat je opdracht wordt uitgevoerd

Voordat je opdracht in productie gaat willen we zeker weten dat je tevreden bent over het resultaat. Daarom ontvang je eerst een proefdruk. Deze kun je beoordelen. Ben je niet tevreden of zie je een fout die je misschien zelf hebt gemaakt, dan kan dit nog worden aangepast. Als we zelf vragen hebben dan nemen we natuurlijk contact met je op voordat we de proefdruk gaan maken. Als je akkoord gaat met het proefmodel dan wordt je opdracht uitgevoerd. Deze wordt in vrijwel alle gevallen binnen 8 dagen geleverd. Wil je Senseo mokken laten bedrukken die mee moeten in het kerstpakket dan raden we je aan om deze ruim van tevoren te bestellen. Wij kijken er niet van op om in september of zelfs nog eerder een opdracht voor de kerst uit te voeren. Zo weet je zeker dat je je bestelling op tijd in huis hebt en vermijd je de drukte aan het einde van het jaar.

Bestel nu je bedrukte Senseo mokken

Wil je Senseo mokken laten bedrukken en wil je kiezen voor een professionele aanpak? Bestel dan bij mokken.nl. Dat kan heel simpel online. Kies je mok en geef op het digitale orderformulier je voorkeuren aan. In de tabel op de pagina van het product van je keuze zie je de mogelijkheden en de prijzen per stuk afhankelijk van het aantal bestelde mokken. Geef je order door en voeg het bestand bij met de opdruk die op de mokken moet worden gezet. Als je vragen hebt, kun je direct contact opnemen met de klantenservice. Deze is onder andere bereikbaar via de online chat, maar je kunt natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen. In alle gevallen krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Meer weten over een senseo mok bedrukken?

Wil je meer weten over een senseo mok bedrukken of wil je andere mokken met opdruk? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag met onze kennis en expertise. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Vraag dan vandaag nog een offerte op, krijg een drukproef en ontvang op korte termijn jouw bedrukte senseo mokken om uit te delen of te gebruiken op kantoor!