Tacx Bidons bedrukken

De Tacx bidon is al heel wat jaren een begrip onder sporters. Zowel amateurs als professionals gebruiken deze bidons graag tijdens trainingen en wedstrijden. Je kunt bij mokken.nl Tacx bidons laten bedrukken met een pakkende tekst maar natuurlijk ook met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Op die manier kun je een prima stukje promotie doen voor je onderneming en ook nog met een product dat bij een grote groep zeker in de smaak zal vallen.Tacx shiva Bio bidon | 500 ml

Tacx shiva Bio bidon | 500 ml
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 235x100 mm
 • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 0.94

Tacx Shiva bidon 500 ml

Tacx Shiva
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 19 kleuren

v.a. € 0.95

Tacx Shiva Bidon 750cc in de kleur wit

Tacx Shiva Bidon 750cc
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Leverbaar in 15 kleuren

v.a. € 1.18

Tacx bidon 500 ml Shiva 02 blauw

Tacx bidon 500 ml Shiva 02
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 235x100 mm
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 1.42

Tacx shiva Bio bidon 750ml zwart

Tacx shiva Bio bidon 750ml
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 235x100 mm
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 1.50

Tacx bidon fuse 450 ml zonder fruit fusion wit

Tacx bidon fuse 450 ml zonder fruit fusion
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 195x147 mm
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 1.55

Tacx bidon 750 ml Shiva 02 zwart

Tacx bidon 750 ml Shiva 02
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 235x100 mm
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 1.57

Tacx bidon Fuse bio 450 ml zonder fruit fusion

Tacx bidon Fuse bio 450 ml
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 1.70

Prijs per stuk
€ 0.9€ 1.7
Kleur
(4)
(1)
(2)
(2)
(1)
(4)
(2)
(1)
(2)
(2)
(7)
(7)
(1)
(7)

Een Tacx bidon met jouw bedrijfslogo

Het assortiment van Tacx bidons is ruim. Je hebt volop keuze qua formaat, kleur en uitvoering. Er zijn gewone bidons maar ook bidons met fuse reservoir voor het toevoegen van fruit of groente aan het water in je drinkfles. Door zo’n Tacx bidon te laten bedrukken met jouw logo kun je je onderneming bij een breed publiek onder de aandacht brengen. Dat kan dan vervolgens weer zorgen voor een hogere omzet of meer verkeer naar en op je website. Een prima manier voor commercie dus waar je zeker voordeel van kunt hebben.

Ideaal voor sponsors van sportploegen

Veel bedrijven sponsoren een sportploeg. Dat kan om een landelijk bekend team gaan, maar ook om de voetbalclub uit het dorp of de plaatselijke wielervereniging. Waar je hart ook ligt, als je sponsor bent dan wil je dat natuurlijk kenbaar maken. Dat kan door reclame op de shirts, maar je kunt ook Tacx bidons laten bedrukken om te laten zien dat je trotse sponsor bent. Deze bidons zijn van uitstekende kwaliteit. Dit blijkt uit het feit dat ze ook worden gebruikt door professionele wielerploegen die deelnemen aan grote wedstrijden zoals de Giro d’Italia en de Tour de France. De opdruk kan op verschillende manieren worden aangebracht, al naar wat de klant wenst.

Bidons met een royale inhoud

Tijdens het sporten moet je voldoende drinken. Daarom is het goed te weten dat een Tacx bidon een royale inhoud heeft van 500 of 750 ml. Op die manier kan de gebruiker voldoende water meenemen voor onderweg. De modellen met infuser hebben daarbij de optie om sap uit vruchten of groente aan het water toe te voegen om het op die manier een lekkere frisse smaak te geven. Alle modellen zijn lekvrij en hebben een handige drinktuit zodat je ze ook kunt gebruiken als je loopt of fietst.

Bidons van biologisch materiaal

De bidons van Tacx zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dat maakt ze ook nog eens milieuvriendelijk. Als je de bidon afdankt kan deze volledig worden gerecycled. Hiermee lever je dus een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Dit is ook de reden waarom veel bedrijven juist deze bidons kiezen als ze op zoek zijn naar drinkflessen om te laten bedrukken met hun bedrijfslogo. Een statement maken voor het milieu is vandaag de dag een goede manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Tacx bidons laten bedrukken met een rondom zeefdruk

Bij mokken.nl kun je verschillende modellen Tacx bidons laten bedrukken met je bedrijfsnaam, bedrijfslogo of een vrije tekst of afbeelding. Het bedrukken gaat door middel van een rondom zeefdruk. Dit kan in één kleur, maar je kunt ook kiezen voor bedrukken in twee, drie of vier kleuren. De prijzen vind je in de tabel bij de bidon van je keuze. Je kunt een zelf ontworpen logo aanleveren of als je logo door een professional is gemaakt een bestand van deze ontwerper insturen. Dit wordt dan professioneel op de bidons aangebracht.

Geef een passend cadeau aan je klanten

Als je bedrijf een sportief imago heeft dan wil je als je een presentje wilt weggeven daar natuurlijk bij aansluiten. Denk aan een sportschool die nieuwe klanten wil werven met een welkomstcadeau. Een Tacx bidon laten bedrukken met het logo van je sportschool is dan een prima suggestie. Meldt een nieuwe klant zich aan om te komen trainen dan heeft hij of zij meteen een handige bidon om tijdens de workout voldoende te kunnen drinken. Daarnaast kun je deze bidons ook weggeven als de sportschool een jubileum viert of opent in een nieuw pand. Een bidon is al vele jaren een echte topper als het gaat om giveaways.

Succesvol deelnemen aan een beurs

Sta je op een beurs met een stand voor je bedrijf dan wil je natuurlijk wel dat dit iets oplevert. Een cadeautje weggeven aan nieuwe klanten of mensen die een offerte aanvragen is daar een goede methode voor. Een Tacx bidon laten bedrukken met je bedrijfsnaam of -logo past perfect bij een bedrijf dat een sportief imago wil uitstralen. Gaat het bij jouw onderneming om lifestyle en gezond leven? Dan past een bidon waaruit je fris water of water met infusion kunt drinken daar perfect bij. Op die manier zorg je ervoor dat je stand bezoekers zich de naam van je bedrijf ook nog herinneren als ze weer thuis zijn. Tip: zet je website adres ook op de bidon, zo kunnen mensen direct meer informatie raadplegen of contact opnemen.

Kies voor professioneel bedrukken

Als je kiest voor mokken.nl dan kies je voor professioneel bedrukken van je Tacx bidons. Hiervoor wordt een beproefde methode gebruikt zodat het resultaat er strak en professioneel uitziet. Je ontvangt altijd eerst een proefdruk zodat je het resultaat kunt beoordelen. Als je opmerkingen hebt dan kan er uiteraard een aanpassing worden toegepast. Als je vooraf graag advies wilt over het laten bedrukken van Tacx bidons dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen je adviseren, bijvoorbeeld qua model van de bidon of de basiskleur.

Bedrukte Tacx bidons online bestellen

Zoek je een topkwaliteit bidon om te laten bedrukken? Kies dan voor een Tacx bidon van mokken.nl. Je kunt direct online je bestelling regelen. Geef aan hoeveel exemplaren je nodig hebt, kies je kleur en vul je contactgegevens in. Een bestand uploaden met je logo of tekst is ook zo geregeld. Zodra je order binnen is gaan we voor je aan de slag. Kom je ergens niet uit? Geen probleem, de klantenservice zit voor je klaar en is gemakkelijk bereikbaar via de online chat. Bellen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.