Keramische mokken bedrukken

Keramische mokken worden overal gebruikt. Vooral op kantoren zijn ze populair, maar ook in zorginstellingen hebben ze vaak de plek van de kop en schotel ingenomen om de hoeveelheid afwas te beperken. Keramische mokken kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of je bedrijfsnaam. Op die manier maak je ze herkenbaar en breng je ook de naam van je bedrijf of instelling onder de aandacht.Coffeecup Wit

Coffeecup Mok

Onbedrukt € 1.64 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.48 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.60

Koffiebeker van keramiek, 300 ml groen

Koffiebeker van keramiek, 300 ml

Onbedrukt € 2.41 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.69

Bahia mok Wit

Bahia 330 ml keramische mok

Onbedrukt € 2.29 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.82 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.78

Klassieke mok 300ml Dublin wit

Klassieke mok 300ml Dublin

Onbedrukt € 1.82 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.82 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 1.93

Bogota mok Wit

Bogota 350 ml keramische mok

Onbedrukt € 2.60 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.05 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.96

Coffeecup Blauw

Coffeecup

Onbedrukt € 2.04 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 3.62 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.97

Mok Van Hoogwaardig Keramiek | 350 Ml

Kitty Mug Mok

Onbedrukt € 2.04 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 3.62 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.97

Automug Mokken Wit

Automug Mok

Onbedrukt € 1.56 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 3.97 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.05

Zonia Mok Wit

Zonia Mok

Onbedrukt € 2.17 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 3.75 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.08

Trendy mok Trent wit

Trendy mok Trent

Onbedrukt € 2.11 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.13 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.17

Drinkbeker van keramiek groen

Drinkbeker van keramiek

Onbedrukt € 2.85 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.21

Santos mok Rood

Santos mok

Onbedrukt € 3.44 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 4.16 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.23

Palermo Drinkbeker | 190 Ml

Palermo Drinkbeker

Onbedrukt € 1.81 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.22 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.25

Bedrukken Mokken | Coffeeroyal Mok

Coffee Royal Mok

Onbedrukt € 1.88 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.30 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.32

Royal Mok Wit

Royal Mok

Onbedrukt € 1.88 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.30 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.32

Bergen Mok, Keramiek, 3Dl Zwart

Bergen Mok, Keramiek

Onbedrukt € 2.73 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.00 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.33

Kittymug Geel

Kitty Mug Mok

Onbedrukt € 2.76 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.09 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.37

Mok Van Hoogwaardig Keramiek

Zonia Mok Donkerblauw

Onbedrukt € 2.81 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.14 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.41

Prijs per stuk
€ 1.60€ 6.50
Kleur
(19)
(1)
(5)
(13)
(13)
(1)
(4)
(1)
(15)
(34)
(3)
(25)
Materiaal
(6)
(34)
(1)
(2)
(2)
(3)
Merk
(12)

Keramische mokken met jouw bedrijfslogo

De keramische mok is bij uitstek geschikt om te voorzien van jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Deze mokken gaan vaak lang mee en daarom is het laten bedrukken van keramische mokken een investering voor je onderneming waar je lang plezier van hebt. De mokken hebben een handig formaat, geschikt voor de meeste professionele koffiemachines. Daarnaast zijn veel van de keramische mokken in ons assortiment stapelbaar, zodat je ze gemakkelijk kunt opbergen.

Breng je merknaam optimaal onder de aandacht

Door keramische mokken te laten bedrukken met je bedrijfsnaam kun je deze prima onder de aandacht brengen. De mokken zijn namelijk niet alleen te gebruiken op kantoor. Je kunt ze ook cadeau geven. Een handige mok valt bij veel mensen in de smaak. Je kunt bijvoorbeeld een mok weggeven bij een aankoop of als je met je bedrijf op een beurs staat. Ook voor de feestdagen kun je de keramische mok prima inzetten. Vul hem bijvoorbeeld met paaseitjes, strooigoed of kerstchocolaatjes. Maar je kunt de mok natuurlijk ook weggeven bij een speciale gelegenheid zoals een bedrijfsjubileum of de opening van een nieuw pand.

Zo worden keramische mokken bedrukt

Keramische mokken kunnen op twee manieren worden voorzien van bedrukking. Je kunt kiezen voor keramiek transfer. Daarbij wordt de afbeelding die op de mok komt in spiegelbeeld op speciaal papier gedrukt. Dit papier wordt vervolgens onder hoge druk en bij hoge temperatuur op de mok gedrukt. Zo kun je een scherpe en zeer gedetailleerde afbeelding op de mok laten zetten. Daarnaast kun je kiezen voor keramiek tampondruk. Dit is goedkoper maar bij deze techniek kunnen slechts twee kleuren worden gebruikt. Het bedrukken van mokken gaat grotendeels in massaproductie, maar er komen wel degelijk mensenhanden aan te pas. Bijvoorbeeld om de machines in te stellen. Hiervoor betaal je een eenmalige toeslag. Het maakt daarbij niet uit hoeveel mokken er bedrukt gaan worden. Het is daarom altijd voordeliger om een groter aantal in te kopen. De prijzen zie je in de tabel op de pagina van de mok van je keuze. Wil je een afwijkend aantal dan in de voorbeelden wordt genoemd? Neem dan contact op met de klantenservice voor een offerte op maat.

Kies de juiste kleur mok

Als je gaat voor een gekleurd logo op een keramiek mok is het belangrijk om een mok te kiezen met een goed contrasterende kleur. Wit kan bijna altijd, maar als je voor een andere kleur kiest moeten de kleuren van de bedrukking natuurlijk wel goed matchen. Als je twijfelt of jouw keuze een goede is dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van mokken.nl om te overleggen. Ook is het belangrijk om een goede keuze te maken voor de grootte van het logo. Als je dit niet te overheersend wilt laten zijn dan moet het formaat daar uiteraard op worden aangepast. Bij alle keramische mokken die je kunt laten bedrukken staat vermeld wat de maximale afmetingen zijn van de opdruk die kan worden aangebracht.

Een duurzame opdruk op keramische mokken

Of je nu kiest voor transfer of voor tampondruk, de opdruk op je keramische mok is zeer duurzaam. JE kunt de mokken dus met een gerust hart in de vaatwasser doen. Natuurlijk zal de opdruk na verloop van tijd vervagen, maar dan ben je wel enkele honderden wasbeurten verder. Daarnaast is keramiek op zich een sterk materiaal. Natuurlijk valt de beker stuk als je die op een harde ondergrond laat vallen, maar voor de rest kan hij prima tegen een stootje. Het is dus ook in dat opzicht een goede keuze, bijvoorbeeld als vervanging van wegwerpbekers.

Presenteer je bedrijf professioneel

Als je op kantoor klanten ontvangt of relaties dan wil je die natuurlijk een kop koffie of thee aanbieden. Dat doe je bij voorkeur niet in een plastic bekertje of een oubollige kop en schotel die je ooit kocht in een groot warenhuis. Dat doe je natuurlijk in een keramische beker die je hebt laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Want daar ben je trots op en dat mag iedereen weten. Bij mokken.nl kun je terecht om mooie bekers te laten voorzien van jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Daarbij kun je kiezen uit tientallen modellen en kleuren. Bij alle bekers staat vermeld wat de inhoud is. Professionele koffiemachines kunnen in veel gevallen worden ingesteld zodat ze de juiste hoeveelheid drank geven zonder dat de beker overloopt.

Zo gaat jouw bedrukte keramiek mok eruitzien

Keramische mokken laten bedrukken door mokken.nl is kiezen voor zekerheid. Je betaalt niet alleen de beste prijs. Je kiest ook voor kwaliteit van een ervaren producent. Voor ons is keramische mokken bedrukken dagelijkse praktijk. Om ervoor te zorgen dat jij als klant optimaal tevreden bent ontvang je altijd een proefdruk van je bestelling. Die kun je beoordelen voordat we je opdracht uitvoeren. Heb je opmerkingen dan kun je die voorleggen en kijken we of we daar een goede oplossing voor hebben. Pas als je helemaal tevreden bent gaan we over tot productie. Je bestelling wordt dan binnen 8 dagen afgeleverd.

Keramische mokken laten bedrukken regel je zo

Als je keramische mokken wilt laten bedrukken dan kies je allereerst een model en kleur in onze webshop. Vervolgens geef je aan op welke wijze de mok bedrukt moet worden en hoeveel exemplaren je wenst. Dan hoef je alleen nog het bestand met het logo of de tekst bij te voegen en je persoonlijke gegevens in te vullen. Heb je vragen dan kun je altijd via de online chat contact zoeken met de klantenservice. Zij helpen je graag verder. Als je bestelling helemaal compleet is kun je deze via de website aanbieden en gaan we direct voor je aan de slag.