Infuser drinkflessen bedrukken

De infuser drinkfles wordt steeds populairder. Hij wordt gebruikt door sporters en wandelaars, maar ook als je gewoon lekker op je terras zit of op het strand is het natuurlijk lekker om een drankje mee te nemen met gezond fruit. Infuser drinkflessen kun je bij mokken.nl laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Hiermee maak je er een leuk presentje van voor klanten of gasten om je merknaam meer bekendheid te geven. De infuser drinkflessen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een inhoud variërend van 300 tot 850 ml.Waterfles Met Infuser 700 Ml

Tropical Drink 700 Ml Drinkfles
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 3.72

H2O Tempo® 700 ml sportfles Transparant, Rood Transparant/Rood

H2O Tempo® 700 ml sportfles
 • Drukmethoden: Rondom digitale print en Rondom zeefdruk
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 4.47

H2O Base® 650 ml bidon en infuser Transparant/Wit

H2O Base® 650 ml bidon en infuser
 • Drukmethoden: Rondom digitale print en Rondom zeefdruk
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 4.47

HydroFruit 700 ml drinkfles van gerecycled plastic met klapdeksel en infuser Transparant wit

HydroFruit 700 ml drinkfles van gerecycled plastic met klapdeksel en infuser
 • Drukmethoden: Tampondruk en Zeefdruk

v.a. € 4.93

Town Bidon 740 Ml Rood

Town Bidon 740 Ml
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Rondom digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 5.00

Fruitfuse Bottle 700 Ml Drinkfles Zwart

Fruitfuse Bottle 700 Ml Drinkfles
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 5.78

Tuttifrutti infuser drinkfles Transparant,Wit Transparant, Wit Transparant/Wit

Tuttifrutti infuser drinkfles
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 7 kleuren

v.a. € 5.85

Waterfles met infuser blauw

Waterfles met infuser
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 6.95

Infuserfles met bamboe dop transparant

Infuserfles met bamboe dop
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 7.78

Nara Tea Bottle 300 Ml Drinkfles Bamboe

Nara Tea Bottle 300 Ml Drinkfles Bamboe
 • Drukmethoden: Lasergraveren en Keramiek transfer

v.a. € 8.17

Makarova Fles Met Infuser 490 Ml Naturel

Makarova Fles Met Infuser 490 Ml
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 8.36

Honeycomb afsluitbare lekvrije waterfles met infuser turquoise

Honeycomb afsluitbare lekvrije waterfles met infuser
 • Drukmethoden: Tampondruk en Rondom zeefdruk
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 8.59

Trans Tea Infuser 350 Ml Drinkbeker Zwart

Trans Tea Infuser 350 Ml Drinkbeker
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 8.93

Contigo® Tea Infuser Zeef Zilver

Contigo® Tea Infuser Zeef
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 10.37

Standard mouth infuser vacuüm isoleerfles blauw

Standard mouth infuser vacuüm isoleerfles
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 25 x 80 mm
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 11.85

Contigo® Westloop Thermosbeker Donkerblauw

Contigo® Westloop Mug 470 Ml Thermosbeker
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Leverbaar in 11 kleuren

v.a. € 23.08

Prijs per stuk
€ 3.7€ 23.1
Kleur
(6)
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
Merk
(2)
(4)

Hoe werkt een infuser drinkfles?

Een infuser drinkfles heeft een apart compartiment aan de binnenkant. Hierin kun je fruit doen, of limoen of citroen of groenten zoals komkommer. Dit compartiment is waterdoorlatend zodat de sappen uit het fruit of de groenten in het water in de fles terechtkomen en daar ook hun smaak afgeven. Op die manier krijg je een lekker drankje dat ook nog eens erg gezond is Infuser drinkflessen zijn daarom onder andere erg populair bij sporters. Je kunt er eventueel ook speciale energiepreparaten in doen, deze worden meestal verstrekt in overleg met je trainer maar je kunt ze natuurlijk ook zelf kopen. Laat je wel goed informeren voordat je gaat experimenteren met producten. Sommige producten kunnen gevaarlijk zijn als je ze niet goed gebruikt.

Een infuser drinkfles met je bedrijfslogo

Je kunt infuser drinkflessen laten bedrukken met je bedrijfslogo. Op die manier geef je meer bekendheid aan je onderneming. Deze manier van commerce wordt niet alleen door grote bedrijven gebruikt maar kan ook een goed middel zijn om je lokale bedrijf meer bekendheid te geven. Je kunt immers zelf bepalen voor welke doelgroep je een infuser drinkfles laat bedrukken met je bedrijfsnaam of je bedrijfslogo.

Welke infuser kies ik voor mijn commerciële activiteiten?

Bij mokken.nl kun je kiezen uit meerdere modellen infuser drinkflessen. Welke je kiest hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur. Ook kan de prijs per stuk een argument zijn. Er zijn infuser drinkflessen in specifieke kleuren maar je kunt natuurlijk ook voor een neutrale kleur gaan zodat het niet uitmaakt welke kleur of kleuren je bedrijfslogo of tekst hebben. Ook de inhoud kan een rol spelen bij je overwegingen. Sommige flessen hebben een inhoud van 500 ml maar je kunt ook een infuser drinkfles laten bedrukken met een inhoud van 850 ml of meer.

Zorg voor een goede kwaliteit van het bestand

Wil je infuser drinkflessen laten bedrukken, of willekeurig welk ander product, dan is het belangrijk om een goede kwaliteit bestand aan te leveren dat voor de bedrukking kan worden gebruikt. Op de website vind je informatie over de bestandsformaten die bij mokken.nl verwerkt kunnen worden. Maar los daarvan moet de afbeelding scherp zijn en goede kleuren hebben. Let er ook op dat je geen eigendomsrechten schendt. Je mag niet zomaar het logo van een bekend bedrijf op een infuser drinkfles laten zetten zonder toestemming. Als je een logo hebt laten ontwerpen voor je bedrijf dan krijg je doorgaans ook de rechten of de ontwerper kan het logo aanleveren voor bedrukking.

Promoot je bedrijf met een passend cadeautje

Open je een sportschool of een sapbar? Dan is een infuser drinkfles een leuk cadeautje om weg te geven aan bezoekers of mensen die een abonnement nemen om te komen trainen. Infuser drinkflessen laten bedrukken met je logo of je bedrijfsnaam geeft je bovendien de mogelijkheid om de naam van je bedrijf ook buiten de muren te promoten. Als de drinkfles gezien wordt door mensen in de omgeving van de ontvanger zal hen dat er mogelijk toe bewegen om ook eens langs te komen of online informatie op te zoeken. Op die manier is het hopelijk een investering die ook nog wat oplevert.

Haal alles uit je aanwezigheid op een beurs of congres

Als je met je bedrijf een stand hebt op een beurs dan moet je daar vaak flink voor betalen. Dan is het natuurlijk wel fijn als het ook wat oplevert. Je kunt infuser drinkflessen laten bedrukken en die weggeven aan stand bezoekers. Natuurlijk is het dan wel een pluspunt als je producten of diensten raakvlakken hebben. Denk aan sportkleding, outdoor artikelen of gezondheidsproducten. Omdat infuser drinkflessen qua inkoopprijs redelijk goedkoop zijn is weggeven zeker een optie, maar verkopen is natuurlijk ook een optie.

Motiveer je medewerkers voor een gezonde levensstijl

Steeds meer werkgevers vinden het belangrijk dat hun medewerkers gezond leven. Zo wordt immers een hoog ziekteverzuim voorkomen en werken mensen ook met meer energie en plezier. Daarom zijn er steeds meer bedrijven die hun medewerkers aansporen om te gaan sporten, bijvoorbeeld met een korting op het abonnement voor de sportschool. Als jij dat ook overweegt voor je personeel dan kun je als extra stimulans infuser drinkflessen laten bedrukken met het bedrijfslogo. Deze kun je dan cadeau geven aan medewerkers die zich aanmelden voor de sportschool en regelmatig gaan trainen. In het assortiment van mokken.nl vind je meer producten die hiervoor geschikt zijn, zoals bidons. Ook die kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo.

Verschillende manieren om infuser drinkflessen te bedrukken

Bij Lavista passen we diverse methoden toe om een infuser drinkfles te bedrukken. Je kunt kiezen voor doming, laser graveren, tampondruk, rondom bedrukken kan door middel van zeefdruk of digitaal printen. Houd er rekening mee dat sommige bedrukking alleen geschikt is voor afspoelen onder de kraan en dus niet vaatwasmachine bestendig is. Dit staat vermeld bij de beschrijving van het product of laat je hierover informeren door de klantenservice voordat je je order plaatst.

Online een order plaatsen voor infuser drinkflessen laten bedrukken

Wil je infuser drinkflessen laten bedrukken en zoek je een ervaren partner die dit kan doen voor een scherp tarief? Plaats je order dan bij mokken.nl. Dat kan heel eenvoudig via de website. Kies een infuser drinkfles uit het assortiment, kies indien van toepassing de kleur en selecteer de wijze van bedrukken. Je ziet als je het gewenste aantal ingeeft meteen wat de prijs per stuk en het totale orderbedrag is. Je plaatst je bestelling direct online. Je krijgt eerst een proefdruk zodat je het resultaat kunt beoordelen. Ben je tevreden dan wordt je order in productie genomen en ontvang je deze binnen 8 dagen. Heb je vragen? De klantenservice van mokken.nl helpt je graag.