Mokken van kunststof bedrukken

Kunststof mokken zijn een prima alternatief voor wegwerpbekers. Die laatste worden steeds minder gebruikt omdat ze een belasting kunnen zijn voor het milieu. Daarnaast kan er een reden zijn waarom je liever niet kiest voor mokken van een breekbaar materiaal. Mokken van kunststof laten bedrukken geeft je de mogelijkheid om de mokken een eigen persoonlijk tintje te geven. Daarnaast kun je ze op verschillende manieren als promotiemateriaal gebruiken voor je onderneming.Herbruikbare mok 300 ml Monday wit

Herbruikbare mok 300 ml Monday

Onbedrukt € 0.86 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 2.86 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.14

Herbruikbare mok met lepel Friday rood

Herbruikbare mok met lepel Friday

Onbedrukt € 0.93 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 4.18 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 1.36

Classic 300 ml kunststof mok Oranje

Classic 300 ml kunststof mok

Onbedrukt € 7.71 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.25 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.73

Supreme 350 ml kunststof mok blauw Blauw

Supreme 350 ml kunststof mok

Onbedrukt € 7.71 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.25 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.73

Standard 300 ml kunststof mok Wit

Standard 300 ml kunststof mok

Onbedrukt € 7.71 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.25 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.73

Campus schoolbeker Rood

Campus schoolbeker

Onbedrukt € 9.86 per stuk (5 stuks)

Bedrukt € 10.14 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 4.98

Boom Eco lekvrije mok groen, antraciet

Boom Eco lekvrije mok

Onbedrukt € 11.79 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 12.76 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 7.74

Prijs per stuk
€ 1.10€ 7.80
Kleur
(6)
(2)
(3)
(2)
(1)
(1)
(6)
(1)
(3)
(4)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(3)
Merk
(1)
(3)

Laat je logo drukken op kunststof mokken

Wil je je als bedrijf goed profileren dan laat je natuurlijk je logo drukken op de kunststof mokken die je in gebruik hebt voor je personeel of voor bezoekers. Daarmee maak je reclame en breng je je merknaam extra onder de aandacht. Maar er zijn meer redenen waarom het laten bedrukken van kunststof mokken het overwegen waard is. Als je dat doet dan kies je natuurlijk voor een professional zoals mokken.nl. We hebben jaren ervaring met het verwerken van opdrachten voor bedrukken en kunnen ook jouw mokken van een fraai logo of andere afbeelding of tekst voorzien.

Een tekst om over na te denken

Als je bedrijf geen logo heeft of je wilt eens wat anders dan kun je kunststof mokken ook laten bedrukken met een grappige of diepzinnige tekst. Die kan dan zelfs leiden tot een discussie of beter nog: een goed gesprek. Je kunt inspiratie opdoen aan de hand van voorbeelden op de website van mokken.nl, maar natuurlijk kun je ook zelf een tekst bedenken en daar een ontwerp voor maken of laten maken. Je kunt je tekst in één of meerdere kleuren op de kunststof mokken laten drukken. De opdruk is vaatwasmachine bestendig en daardoor uitermate duurzaam.

Waarom kiezen voor kunststof mokken?

Mokken of bekers van keramiek zijn natuurlijk heel mooi en hebben een professionele uitstraling. Maar er zijn diverse redenen waarom er soms voor kunststof wordt gekozen. Deze mokken vallen niet kapot als er een ongelukje gebeurt. Daarom worden ze vaak gebruikt voor bijvoorbeeld scholen en kinderopvang locaties. Maar ook in verzorgingstehuizen komen ze goed van pas. Daarnaast zijn ze praktisch bij een buiten evenement, waar immers alles wat op straat terechtkomt in scherven eindigt. En last but not least: kunststof mokken zijn te bestellen in tientallen vrolijke kleuren.

Een logo of tekst op een mok laten zetten

Je kunt je bedrijfslogo, je bedrijfsnaam maar ook een zelfgekozen tekst op kunststof mokken laten drukken. Dat gebeurt meestal met behulp van tampondruk. De opdruk is vaatwasmachine bestendig. Je kunt de mak wel vele keren afwassen voordat het logo begint te vervagen. Kunststof mokken gaan doorgaans jaren mee, ook bij intensief gebruik. Ook het feit dat ze goedkoper zijn dan mokken van keramiek is een argument waarom klanten hiervoor kiezen.

Kunststof mokken laten bedrukken voor beurs of congres

Een kunststof mok kun je ook prima gebruiken als relatiegeschenk. Sta je met je bedrijf op een beurs en wil je iets leuks hebben om weg te geven? Kunststof mokken bestellen en laten bedrukken is een stuk goedkoper dan mokken van keramiek. Bovendien kun je ze veel makkelijker vervoeren omdat ze minder kwetsbaar zijn. Stapel ze op in je stand en je maakt meteen extra reclame voor je bedrijf en als bezoekers er dan ook nog eentje mee mogen nemen scoor je zeker punten. Als je de mokken puur voor merchandise gebruikt is het handig om je website adres of een telefoonnummer op de mok te laten drukken. Zij die interesse hebben in je producten of diensten kunnen dan direct contact opnemen.

Een leuk presentje voor bezoekers

Vier je de feestelijke opening van je zaak? Wordt er een nieuw product gepresenteerd? Voor dit soort gelegenheden is het leuk om een cadeautje aan bezoekers mee te kunnen geven. Een kunststof mok laten bedrukken met het bedrijfslogo helpt je al een heel eind op weg. Wil je het nog leuker maken dan vul je de mokken met bijvoorbeeld een zakje snoepjes of iets anders lekkers. Kinderen zullen dit ook zeker leuk vinden. Op die manier kun je voor een relatief beperkt bedrag iets leuks doen en wie weet levert het extra verkopen of opdrachten op.

Hoe werkt kunststof mokken bedrukken?

Als je overweegt om kunststof mokken te laten bedrukken dan ben je vast benieuwd hoe dat proces in zijn werk gaat. Allereerst kies je een mok uit het ruime assortiment. Vervolgens bepaal je, als daar bij de door jou gekozen mok de mogelijkheid voor is, de gewenste kleur. Heb je al bedacht hoeveel exemplaren je wilt bestellen? Dat geef je aan bij je bestelling. Vervolgens kies je de opties voor het bedrukken. De meeste kunststof mokken kunnen worden bedrukt door middel van tampondruk of rondom zeefdruk. Bij het afronden van je bestelling kun je een bestand meesturen met het door jou gewenste logo of de tekst die je op de kunststof mokken wilt laten drukken. Je ziet meteen wat de totale kosten van je order zijn.

De proefdruk en de aflevering van je bestelling

Natuurlijk wil je graag eerst zien hoe het eindresultaat eruit ziet voordat je een order voor een paar honderd of meer kunststof mokken bedrukken plaatst. Daarom ontvang je een proefdruk. Deze kun je op je gemak beoordelen om te zien of het resultaat is zoals je had verwacht. Als dat niet het geval is dan kun je je opmerkingen doorgeven en zoeken we samen naar een oplossing. Ben je tevreden? Dan geef je akkoord op de drukproef en wordt je order in productie genomen. De levertijd is gemiddeld 8 dagen.

Vandaag nog jouw kunststof mokken met bedrukking bestellen?

Ben je enthousiast geworden over het laten bedrukken van kunststof mokken? Dan is er niets dat je weerhoudt om een order te plaatsen bij mokken.nl. Je regelt het allemaal online op een moment dat het jou het beste uitkomt. Tijdens kantooruren kun je een beroep doen op de klantenservice. Deze is ook bereikbaar via de online chat. Je kunt hier direct je vragen stellen en krijgt zo snel mogelijk antwoordt. Uiteraard kun je rekenen op uitstekende service. Alle producten voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit.