Kop en schotels bedrukken

Wil je kop en schotels laten bedrukken? Dan ben je bij Lavista aan het juiste adres. Wij bedrukken kop en schotels in hoge kwaliteit met jouw ontwerp. Laat bijvoorbeeld je logo, je bedrijfsnaam of een slogan op de kop en schotels drukken. In ons assortiment vind je allerlei soorten kop en schotels: verschillende vormen, kleuren en je kunt ook kiezen voor sets met kop en schotels. Je bestelt de kop en schotels eenvoudig online en stuurt je ontwerp ook via deze weg in. We bedrukken onze producten snel en uiterlijk acht dagen na het akkoord met de drukproef sturen we de bedrukte kop en schotels op.Kop en schotel 80 ml Espresso wit
Kop & schotel Firenze 100ml wit
Kop & schotel Madrid 130ml Wit
Kop & schotel Garda 90ml Wit
Koffiekopje met schotel Zehdenick wit
Cappuccino kop en schotel Paris wit
Kop Satellite 250ml wit
Cappucino kopje keramiek | 200 ml bruin
Presso  Keramische Kop En Schotel Wit
Kop & schotel Maggiore 200ml wit
Sienna Kop En Schotel
Da Vinci Kop En Schotel
Capri Kop En Schotel Porselein Wit
Serena Kop En Schotel Porselein Wit
Kop & schotel Milano 180ml wit
Kop & schotel vierkant Satellite 180ml wit
Kop & schotel driehoek Satellite 180ml wit
Theekopje set Minna multicolour
Prijs per stuk
€ 1.70€ 16.30
Kleur
(1)
(1)
(18)
Materiaal
(3)
(1)
(8)
(2)
(4)
(2)
Alternatieve Categorieën

Kop en schotels met logo

Bedrukte kop en schotels komen van pas in horecagelegenheden en hotels waar je je gasten een lekker kopje koffie voorschotelt. De bedrukte kop en schotels stralen professionaliteit uit en het logo zorgt ervoor dat je gasten je bedrijfsnaam beter onthouden. Kop en schotels met logo kun je ook intern gebruiken in de kantine of je kunt ze uitdelen als relatiegeschenk. Kop en schotels met logo komen van pas in allerlei bedrijven. Let er bij het selecteren van de kop en schotels op of deze voldoen aan je wensen qua ontwerp. De meeste modellen kunnen op het kopje bedrukt worden en in sommige gevallen kun je kiezen aan welke zijde van het oor je de opdruk wilt.

Kop en schotels met opdruk

Liever een ander ontwerp op je kop en schotels? Dat is geen enkel probleem. Bij Lavista lever je zelf het ontwerp aan en zolang het binnen het drukoppervlak past, is alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een toffe grafische print op de kop en schotels laten drukken of juist het adres van je website. Zorg voor een tijdloos ontwerp, zodat je de kop en schotels lange tijd kunt gebruiken. Reclame maken met de koppen is zeker mogelijk, maar zorg er wel voor dat je geen tijdelijke aanbieding op de koppen drukt. In plaats daarvan kies je voor het adres van je website of de slogan van je bedrijf. Wil je mensen met gezonde motivatie de dag laten beginnen? Kies dan voor een motiverende spreuk!

Goedkoop kop en schotels laten bedrukken

Bij Lavista laat je kop en schotels voordelig bedrukken. In ons assortiment vind je al kop en schotels die onbedrukt net iets boven de euro per stuk kosten bij een oplage van 250 stuks. Ook het bedrukken van de kop en schotels doen we tegen een scherpe prijs, waarbij dat nooit afdoet aan de kwaliteit. We bedrukken de kop en schotels met de juiste druktechniek en tegen een scherpe prijs. Je ziet per model kop en schotels wat de prijs per stuk is. De prijs hangt niet alleen van het model af, maar ook van de oplage, druktechniek en hoeveelheid kleuren van het ontwerp. Bestel in één keer een grotere oplage voor een lagere prijs per stuk. Zijn er instelkosten van toepassing? Dan staat dit altijd duidelijk vermeld.

Espressokopjes met schotel bedrukken

Iedere koffiesoort heeft een eigen kopje, zo ook de espresso. Deze sterke koffiesoort wordt in een kleinere hoeveelheid geserveerd en dat vraagt ook om een kleiner kopje. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een kop en schotel voor espresso van 80 milliliter in de kleur wit met een ronde afwerking. Een andere optie is een espressokopje met een inhoud van 100 milliliter met een iets strakker design. Espressokopjes zijn verkrijgbaar met een hoekig oortje of een klein en rond oor. De verschillende espressokopjes zijn allen klein van formaat en worden geleverd met een bijbehorend kopje. Je laat de espressokopjes met schotel bedrukken met een logo of ander ontwerp naar keuze.

Cappuccinokopjes met schotel bedrukken

Een van de populairste koffiesoorten is de cappuccino, die in de meeste koffiezaken en restaurants op het menu staat. Deze heerlijke koffie met melk wordt geserveerd in een grotere kop dan de espresso en bij Lavista vind je kopjes in het perfecte formaat. Kies bijvoorbeeld voor een simpel en elegant cappuccinokopje met schotel en een mooi afgerond oortje. Liever een opvallendere kleur dan wit? Dan kies je voor het cappuccinokopje keramiek met een inhoud van 200 milliliter. Dit bruine kopje heeft een natuurlijke uitstraling die perfect past bij de drank. Cappuccinokopjes met schotel laat je bedrukken voor een professionele uitstraling.

Verschillende stijlen kop en schotels

Kop en schotels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. In ons assortiment vind je niet alleen kopjes voor verschillende koffiesoorten, maar ook verschillende stijlen mokken. Kop en schotels voor cappuccino, espresso of een simpele kop zwarte koffie bestel je bij Lavista. Je kiest bijvoorbeeld voor een elegante kop met schotel met een dun oor een slank design. De schotels onder de kopjes kunnen bijvoorbeeld rond of vierkant zijn en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Voor iedere smaak – zowel qua ontwerp als koffiesoort – vind je het juiste kopje in ons assortiment. Laat nu koffiekopjes voor jouw onderneming bedrukken bij Lavista.

Koffiepakketten als relatiegeschenk

Kop en schotels kunnen een onderdeel van een relatiegeschenk vormen. Denk er bijvoorbeeld aan om een koffiepakket samen te stellen voor medewerkers en relaties. Kies voor een bijzondere koffiesoort, een bedrukte kop met schotel en eventueel iets lekkers voor bij de koffie. Het Ukiyo 4-delige set met kopjes is een mooi geschenk. De keramische kopjes hebben een strak wit ontwerp met zwarte details bij de rand. De kopjes worden al geleverd in een geschenkdoos. Een andere optie is een kopje met schotel met daarop een motief van gouden sterren. Deze kop met schotel wordt geleverd inclusief een lepel en theehouder, waarmee dit exemplaar perfect is voor een theepakket. Je de verpakking van het kopje bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Kop en schotels in hoge kwaliteit laten bedrukken

Alle kop en schotels in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen de producten zelf, maar ook de opdruk is hoogwaardig. We werken met moderne druktechnieken, zoals digitale print en tampondruk. Voor ieder model kop en schotel selecteren we de juiste druktechnieken om ontwerpen in een of meerdere kleuren op het product te drukken. Kop en schotels kunnen ook onbedrukt besteld worden. Je gebruikt de bedrukte koppen in een horecagelegenheid, hotel of intern in je bedrijf. Ook voor een koffie- of theepakket zijn bedrukte kop en schotels een ideale toevoeging.