Kop en schotels met logo

Kop en schotels met logo vind je overal. In restaurants, cafés en andere horeca, in zorginstellingen zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Maar ook op kantoor drink je in veel gevallen thee of koffie uit een kop en schotel waar het logo van het bedrijf op staat. Bij mokken.nl kun je kop en schotels professioneel laten voorzien van jouw eigen logo of bedrijfsnaam. Hiermee kun je het servies dat je gebruikt inzetten als onderdeel van de huisstijl. Je maakt hiermee een professionele indruk op zowel medewerkers als bezoekers of klanten.Kop & schotel Maggiore 200ml wit

Kop & schotel Maggiore 200ml

Onbedrukt € 3.94 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.00

Sienna Kop En Schotel

Sienna Kop En Schotel

Onbedrukt € 3.21 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.64 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.33

Da Vinci Kop En Schotel

Da Vinci Kop En Schotel

Onbedrukt € 3.21 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.64 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.33

Mok Satellite 180ml wit

Mok Satellite 180ml

Onbedrukt € 4.38 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 5.79 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.76

Kop & schotel Milano 180ml wit

Kop & schotel Milano 180ml

Onbedrukt € 7.17 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 8.61 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 5.63

Kop & schotel driehoek Satellite 180ml wit

Kop & schotel driehoek Satellite 180ml

Onbedrukt € 6.78 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 8.22 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 5.73

Kop & schotel vierkant Satellite 180ml wit

Kop & schotel vierkant Satellite 180ml

Onbedrukt € 7.04 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 8.53 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 5.96

Prijs per stuk
€ 2.90€ 6.00
Kleur
(7)
Materiaal
(5)
(2)

Kop en schotels laten voorzien van je eigen logo

Als je voor je bedrijf een logo laat ontwikkelen dan wil je daar natuurlijk optimaal gebruik van maken. Je laat een mooie gevelplaat maken voor op het bedrijfspand en gebruikt het logo op je briefpapier en in e-mails. Maar er zijn meer mogelijkheden, zoals jouw eigen bedrijfslogo op een kop en schotel laten drukken. Hiermee benadruk je optimaal de eigen identiteit van je bedrijf en laat je zien dat je er vertrouwen in hebt dat jij jouw klanten iets goeds te bieden hebt. Je laat immers geen kop en schotels met logo bedrukken als je het idee hebt dat jouw zaak niet lang zal bestaan.

Je bedrijfsnaam op je kop en schotels laten zetten

Als je geen specifiek logo voert voor je bedrijf maar bijvoorbeeld wel een bepaald lettertype en kleur voor je bedrijfsnaam dan kun je uiteraard ook die op een kop en schotel laten zetten. Dat is net zo efficiënt als een logo. Als mensen die je bedrijf kennen de naam in het specifieke logo zien dan weten ze meteen over wie het gaat, zelfs als je bedrijf een gangbare naam heeft zoals Jansen of De Vries. Dat is de kracht van herkenbaarheid en dat moet je als bedrijf uitstralen. Bij mokken.nl kun je verschillende kop en schotels van hoogwaardig porselein laten voorzien van jouw bedrijfsnaam.

Bedrukken van kop en schotels met keramiek transfer

Bij mokken.nl bedrukken we kop en schotels met je logo of bedrijfsnaam door middel van keramiek transfer. Bij deze techniek wordt de afbeelding eerst in spiegelbeeld op speciaal transferpapier gezet. Dit papier en het te bedrukken object, dus in dit geval een kop of schotel, worden vervolgens op hoge temperatuur tegen elkaar gedrukt. Hiervoor wordt een speciale pers gebruikt. Deze manier van bedrukken is bij uitstek geschikt voor opdrukken die gedetailleerd zijn en meerdere kleuren bevatten. De opdruk is vaatwasmachine bestendig, je kunt de kop en schotels honderden keren afwassen voordat de opdruk begint te vervagen.

Topkwaliteit kop en schotels

Bij mokken.nl werken we uitsluitend met hoge kwaliteit producten. Je kunt kop en schotels van je logo laten voorzien van het bekende merk Satellite, geproduceerd in Europa. Je kunt in veel gevallen niet alleen de kop maar ook de schotel laten voorzien van bedrukking. Afhankelijk van het model dat je kiest heb je een royaal oppervlak waar het logo op gezet kan worden. Je kunt daarbij kiezen voor groot en opvallend maar ook subtiel en klein.

Een logo aanleveren voor bedrukking

Veel bedrijven laten een logo ontwerpen door een professional. Het grote voordeel daarvan is dat je het logo digitaal kunt laten aanleveren in hoge kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit, hoe mooier de opdruk uiteindelijk zal worden. Een open deur uiteraard, maar soms komt het voor dat er een logo wordt aangeleverd dat van onvoldoende kwaliteit is. In dat geval gaan we bij mokken.nl niet over tot bedrukken maar wordt er met de klant overlegd. Op die manier voorkomen we dat het bedrukken van kop en schotels een teleurstellend resultaat geeft. Op de website lees je uitgebreide informatie over het aanleveren van een logo of ander bestand voor het bedrukken van kop en schotels of andere producten. Als je de voorwaarden die wij hieraan stellen in acht neemt kunnen we je garanderen dat het eindresultaat naar wens zal zijn.

Een kop en schotel met logo als relatiegeschenk

Je kunt een kop en schotel met logo ook prima inzetten als relatiegeschenk. Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar je kunt er een leuk cadeautje van maken, bijvoorbeeld door het kopje te vullen met paaseitjes, kerstchocolade of iets anders lekkers. Laat de kop en schotel in mooi folie verpakken en het is een prima cadeau voor medewerkers, relaties en klanten. Ook de opening van een nieuwe zaak of een jubileum kun je op deze manier extra luister geven. Wil je je bedrukte kop en schotels op of voor een bepaalde datum ontvangen dan is het aan te raden je bestelling ruim op tijd te doen om teleurstelling te voorkomen. Vooral in de laatste maanden van het laar is het vaak drukker met orders.

Hoe gaat mijn kop en schotel met logo eruit zien?

Wanneer je bij mokken.nl een order plaatst voor het laten bedrukken van kop en schotels met je logo of bedrijfsnaam, dan wil je natuurlijk het liefst vooraf zien hoe dit eruit komt te zien. Daarom wordt er altijd eerst een proefdruk gemaakt. Die kun je beoordelen en als er vragen of opmerkingen zijn dan kan er vaak nog een aanpassing worden gemaakt. Ben je tevreden dan wordt je order in productie genomen. We streven ernaar om bestellingen dan binnen 8 dagen af te leveren.

Plaats je bestelling voor het laten bedrukken van kop en schotels

Wil je in jouw bedrijf thee en koffie serveren in kop en schotels met logo, plaats dan je order bij mokken.nl, dé professional als het gaat om het bedrukken van porselein. Je maakt eerst je keuze uit ons aanbod van kop en schotels. Vervolgens geef je op de productpagina je wensen aan qua aantal en aantal kleuren waarin er bedrukt moet worden. Je ziet meteen wat de kosten zijn. Uiteraard daalt de prijs naarmate je meer exemplaren in één keer bestelt. Het is dus zeker aan te bevelen goed na te gaan om hoeveel stuks het gaat. Je betaalt per order een eenmalig bedrag aan instelkosten voor de keramiektransfer. Vervolgens kun je het logo of de tekst die op de kop en schotels moet worden gezet digitaal aanleveren. Zodra we je gegevens binnen hebben gaan we direct voor je aan de slag. Heb je een vraag, dan staat onze deskundige klantenservice voor je klaar. Die bereik je eenvoudig via de online chat, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.