Potten bedrukken

Bij mokken.nl laat je potten bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. Je kunt de potten gebruiken in een horecagelegenheid of hotel, maar je kunt er ook voor kiezen om bedrukte potten in te zetten als relatiegeschenk. Bedrukte potten zijn een origineel geschenk en vallen zeker in de smaak bij iedere theeleut. Je laat de potten in hoge kwaliteit bedrukken met jouw ontwerp, om zo een goede indruk op je zakenrelaties te maken. Bedrukte potten zijn al vanaf 25 stuks verkrijgbaar.2 in 1 theeset bestaande Zirndorf wit

2 in 1 theeset bestaande
  • Drukmethode: Keramiek transfer
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 5 x 3 cm

v.a. € 10.34

Prijs per stuk
€ 10.3€ 10.4
Kleur
(1)
Materiaal
(1)

Bedrukte potten met logo

Je kunt ervoor kiezen om de potten te laten bedrukken met je logo. Een logo is herkenbaar en daarom de perfecte opdruk wanneer je reclame wilt maken voor je bedrijf. Zo worden mensen bij ieder gebruik van de pot aan je bedrijf herinnerd. Ook in hotels en horecagelegenheden is een logo een goede keuze, omdat het professionaliteit uitstraalt en laat zien dat je aan ieder klein detail denkt. De potten van mokken.nl laat je bedrukken met je logo. Je kunt je logo in één kleur op de pot laten drukken, maar ook logo’s met meer dan één kleur komen stralend op de pot terecht. De bedrukte pot met logo zet je in als relatiegeschenk of gebruik je in je bedrijf.

Potten met opdruk

Liever geen logo op de potten? Dan kies je voor een ander ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of een ander klein ontwerp op de potten drukken. Je kiest bijvoorbeeld voor een pot met een drukoppervlak van vijf bij drie centimeter. Je kunt het drukoppervlak gebruiken voor bedrijfsinformatie of voor een icoontje of een klein ontwerp. De potten kunnen in één tot vier kleuren bedrukt worden en indien gewenst is ook een opdruk in full colour mogelijk. Waar je ook voor kiest, we zorgen ervoor dat je potten in hoge kwaliteit bedrukt worden, zodat je indruk kunt maken met dit product.

Goedkoop potten laten bedrukken

Bij mokken.nl bestel je potten tegen een lage prijs. Je kunt de potten onbedrukt bestellen, bijvoorbeeld voor intern gebruik of voor gebruik in een hotel of horecagelegenheid. Om een nog betere indruk te maken op klanten, laat je de potten bedrukken met je logo. We bedrukken potten in hoge kwaliteit bij Lavista en doen dit tegen een scherpe prijs. Per pot zie je de prijs bij een specifieke oplage, hoeveelheid kleuren en druktechniek. Ook instelkosten worden altijd bij het product vermeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij mokken.nl terecht om goedkoop potten te laten bedrukken.

Porseleinen theekan

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een porseleinen theekan die je laat bedrukken. De porseleinen theekan heeft een inhoud van 400 milliliter en is wit van kleur. Je laat de pot bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze en hebt zo een stijlvol relatiegeschenk. Een bedrukte porseleinen theekan is een perfect relatiegeschenk voor iedere theeleut en zo tover je zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger. In de winter zet je een lekker warme kop thee op tafel en ook in de zomer schenk je thee of ijsthee uit de kan terwijl je in de tuin van de zon geniet.

2-in-1 theeset bedrukken

Op zoek naar een multifunctioneel relatiegeschenk? Dan is het 2-in-1 theeset van Zirndorf een goede keuze. Dit theeset bestaat uit een theekopje en een theekan die perfect in elkaar passen. Het kopje heeft een inhoud van 200 milliliter en in de kan is ruimte voor precies twee van dat soort kopjes. De theeset staat op een schoteltje gemaakt van porselein. Met dit relatiegeschenk voorzie je iemand van een fijn rustmoment met thee. De kan biedt ruimte voor twee kopjes thee die in alle rust uit de kop met het schoteltje gedronken kunnen worden. Je laat de theeset bedrukken met een logo of ander ontwerp naar keuze.

Potten in kleine oplage bestellen

Potten kun je ook in een kleine oplage bestellen. De theepotten zijn bijvoorbeeld al leverbaar vanaf 25 stuks. Dit is een mooie hoeveelheid relatiegeschenken voor een aantal medewerkers. Je kunt de potten ook uitdelen onder sprekers op evenementen en met een oplage van 25 stuks heb je een tijd lang voldoende presentjes. De potten kunnen in hogere oplages, bijvoorbeeld honderd of vijfhonderd stuks, besteld worden. Hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs per pot is. Dit geldt zowel voor bedrukte als onbedrukte potten. Wanneer je op den duur dus een grotere hoeveelheid potten nodig hebt, kun je die het beste in één keer bestellen. Zo bespaar je op de prijs per stuk en hoef je maar één keer instelkosten voor de opdruk te betalen.

Potten bedrukken: snelle levering

Heb je het relatiegeschenk met spoed nodig? Het kan gebeuren dat op het laatste moment blijkt dat er een relatiegeschenk nodig is door een onverwachte gebeurtenis of je bent simpelweg vergeten om eerder met relatiegeschenken aan de slag te gaan. Bij Lavista is dat geen probleem, omdat onze bedrukte potten snel te leveren zijn. Na akkoord met de drukproef, wordt de bestelling altijd binnen acht werkdagen verzonden. In overleg is het soms ook mogelijk om de bedrukte potten sneller te leveren. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Potten in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij mokken.nl ben je verzekerd van hoge kwaliteit. We maken gebruik van moderne druktechnieken om de potten te bedrukken. Onze theepotten bedrukken we bijvoorbeeld door middel van een digitale transfer. Hiermee kunnen gedetailleerde ontwerpen in meerdere kleuren op de potten gedrukt worden. Je laat de potten in hoge kwaliteit in één of meerdere kleuren bedrukken. Zo heb je prachtige potten met logo voor in je horecagelegenheid of heb je een origineel relatiegeschenk. Bestel nu bedrukte of onbedrukte potten bij Lavista.

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."