Mokken van glas bedrukken

Mokken van glas zijn een mooi relatiegeschenk, maar kunnen ook intern in je bedrijf van pas komen. In horeca of hotels zorgt het gebruik van bedrukte mokken van glas met een logo voor een professionele uitstraling. Het is een mooie manier om ervoor te zorgen dat je gasten aan je bedrijfsnaam herinnerd worden. Een set met bedrukte theeglazen kan ook dienen als relatiegeschenk. Bij Lavista laat je mokken van glas bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. We bedrukken de mokken van glas in hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je ontwerp goed tot zijn recht komt.Glazen beker 300 ml. Weingarten transparant

Glazen beker 300 ml.

Onbedrukt € 1.45 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.02

Soffy Glazen Mok 230 Ml Transparant

Soffy Glazen Mok 230 Ml

Onbedrukt € 1.50 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.35 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.37

Theeglas met gekleurd oortje geel

Theeglas met gekleurd oortje

Onbedrukt € 2.85 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.21

Ruby Waterglas Tritan-Plastic 400 Ml Transparant

Happyglass Tik Tucker Waterglas Tritan 400 Ml

Onbedrukt € 3.05 per stuk (72 stuks)

Bedrukt € 4.11 per stuk (72 stuks)

Vanaf € 2.48

Edge Waterglas Tritan-Plastic 400 Ml Transparant

Happyglass Lady Yoko Waterglas Tritan 400 Ml

Onbedrukt € 3.05 per stuk (72 stuks)

Bedrukt € 4.11 per stuk (72 stuks)

Vanaf € 2.48

PET drinkglas 450 ml transparant

PET drinkglas 450 ml

Onbedrukt € 2.63 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.91 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.59

Forsa Mok Frosted, 3 Dl Wit

Forsa Mok Frosted, 3 Dl

Onbedrukt € 2.12 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.35 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.77

Gerecycled glazen mok 300 ml Celestial transparant

Gerecycled glazen mok 300 ml Celestial

Onbedrukt € 2.83 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.87 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.80

Carmo Glazen Mok 350 Ml Transparant

Carmo Glazen Mok 350 Ml

Onbedrukt € 2.33 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.95 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.01

PS drinkglas 460 ml zwart

PS drinkglas 460 ml

Onbedrukt € 3.24 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.49 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.08

Easy Bar Koffieglas 230 Ml Transparant

Lugano Koffieglas 230 Ml

Onbedrukt € 4.01 per stuk (72 stuks)

Bedrukt € 6.29 per stuk (72 stuks)

Vanaf € 3.84

Beker van glas, 300 ml inhoud blauw

Beker van glas, 300 ml inhoud

Onbedrukt € 4.52 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 5.75 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 4.05

Bondina S Glazen Thermosmok Wit

Bondina S Glazen Thermosmok

Onbedrukt € 5.44 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 6.65 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.25

Dubbelwandig drinkglas 250ml Tirana small transparant

Dubbelwandig drinkglas 250ml Tirana small

Onbedrukt € 4.74 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.90 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.36

Bondina M Glazen Thermosmok Wit

Bondina M Glazen Thermosmok

Onbedrukt € 6.07 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 7.27 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.76

Dubbelwandig drinkglas 350ml Tirana medium transparant

Dubbelwandig drinkglas 350ml Tirana medium

Onbedrukt € 5.28 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 7.50 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 4.89

Dubbelwandige borosilicaat mok Coramug transparant

Dubbelwandige borosilicaat mok Coramug

Onbedrukt € 5.61 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 8.31 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 5.07

Laik Glazen Thermobeker Transparant

Laik Glazen Thermobeker

Onbedrukt € 6.90 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 8.06 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 5.44

Prijs per stuk
€ 1.00€ 28.30
Kleur
(2)
(1)
(2)
(2)
(2)
(23)
(2)
(1)
(4)
Materiaal
(6)
(2)
(3)
(8)
(1)
(6)
(2)
(1)
(2)
Merk
(3)

Bedrukte mokken van glas met logo

Bedrukte mokken van glas met een logo zijn een voor de hand liggende keuze. Je logo is herkenbaar en zorgt ervoor dat de bedrukte mokken tevens een manier van reclame maken zijn. In restaurants, koffiezaken of hotels gebruik je mokken van glas met een logo erop. Dit geeft je een professionele uitstraling en laat zien dat je aan alle details denkt. Onze mokken van glas laat je bedrukken met je logo. In ons assortiment vind je allerlei verschillende modellen, ieder met eigen drukmogelijkheden. Sommige mokken hebben ruimte voor een klein logo, terwijl een andere mok van glas rondom bedrukte kan worden. Zo heb je ruimte om je logo te combineren met andere elementen.

Mokken van glas met opdruk

Je kunt de mokken van glas inzetten als reclamemiddel, maar je kunt er ook voor kiezen om de glazen te bedrukken met een aantrekkelijke print of een mooie boodschap in plaats van met een logo. Een grafische print zorgt voor een unieke mok van glas en vormt een perfect relatiegeschenk. Op zoek naar mokken van glas voor intern gebruik? Laat de mokken bedrukken met een motiverende spreuk of een grappige quote. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers de dag goed beginnen met een kop koffie of thee en een gezonde portie motivatie. Let er bij het kiezen van mokken van glas op hoe groot het drukoppervlak is en in hoeveel kleuren mogelijk zijn.

Goedkoop mokken van glas laten bedrukken

Bij Lavista laat je mokken van glas tegen een scherpe prijs bedrukken. De mokken in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit, maar je koopt ze in voor een scherpe prijs. De mokken kun je onbedrukt bestellen, bijvoorbeeld om intern te gebruiken. Wil je de mokken van glas inzetten als reclamemiddel of wil je een mooi ontwerp laten drukken? Dan ben je bij Lavista aan het juiste adres. We bedrukken mokken tegen een zachte prijs en zorgen ervoor dat je ontwerp goed tot zijn recht komt. Per mok van glas zie je precies wat de prijs per stuk is bij een bepaalde oplage, druktechniek en hoeveelheid kleuren. Wanneer er instelkosten van toepassing zijn bij een product, staat dat altijd aangegeven.

Glazen mokken voor theeleuten

Thee serveer je normaal gesproken in een glazen mok en bij Lavista heb je ruime keuze. Je kiest bijvoorbeeld voor een transparante mok van glas met een inhoud van 280 milliliter of voor een iets ronder model met een inhoud van 390 milliliter. Bedrukte mokken van glas zijn het perfecte cadeau voor iedere theeleut. Je bedrukte mokken worden vaak uit de kast gehaald en bij iedere kop thee wordt er aan jouw bedrijf gedacht. Combineer bijvoorbeeld een mooie print met een klein logo voor een tof effect. Theemokken zijn ook verkrijgbaar in een frosted look, waarbij het glas niet volledig transparant is.

Mokken van glas: frosted look

Over het algemeen zijn mokken van glas transparant, maar in ons assortiment vind je ook mokken met een frosted look. De frosted look betekent dat het glas mat is en je dus niet op dezelfde manier door het glas kunt kijken als bij een transparant exemplaar. De frosted look zorgt voor een bijzondere uitstraling en is bijvoorbeeld in twee kleuren te bedrukken door middel van tampondruk. Je kiest voor en frosted mok van glas met een inhoud van 300 milliliter of 340 milliliter, ieder met hun eigen unieke look. Kies voor een model met een slank oortje of juist voor een stevig handvat.

Mokken van glas voor andere dranken

Bij een mok van glas denk je al snel aan thee, maar natuurlijk kunnen ook andere dranken in glazen mokken geserveerd worden. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld een mok van glas speciaal voor koffie. Dit kleinere exemplaar heeft een inhoud van 230 milliliter. Onderin is het glas smal en het loopt steeds iets breder op, wat de mok een elegante uitstraling geeft. In ons assortiment vind je diverse mokken van glas voor water of frisdrank. Ieder drinkglas heeft een eigen vorm en je laat je logo of een ander ontwerp op de glazen drukken. Een logo komt vaak goed tot zijn recht in één kleur en met een simpel ontwerp.

Bijzondere mokken van glas

Op zoek naar een bijzondere mok van glas om te laten bedrukken? Dan kies je bijvoorbeeld voor een theeglas met een gekleurd oortje. Het gekleurde oortje geeft het glas een vrolijke uitstraling en je kiest eenvoudig voor een glas dat bij de huisstijl van je bedrijf past. Voor mensen die vaak onderweg zijn met hun drinken, is een beker van glas met een deksel ideaal. Deze mok voor onderweg heeft een deksel met een opening om te drinken en een rubberen grip, zodat je ook warme dranken vervoert zonder je vingers te branden. In ons assortiment vind je een transparante thermosmok van glas, een glazen mok met een basis van kurk en een mok met bijbehorende lepel.

Mokken van glas in hoge kwaliteit laten bedrukken

Wanneer je bedrukte mokken van glas bestelt, wil je zeker zijn van een hoge kwaliteit. Bij Lavista maken we gebruik van moderne druktechnieken, waarbij we altijd een druktechniek selecteren die past bij het gekozen glas. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw ontwerp in hoge kwaliteit op de glazen mokken gedrukt worden. We bedrukken glazen mokken met logo’s, slogans of andere ontwerpen. Op iedere glazen mok is ruimte voor een logo en sommige mokken bieden de mogelijkheid om een groter ontwerp te laten drukken. Je bestelt de glazen mokken ook onbedrukt, wanneer je ze liever zonder ontwerp hebt.