Overige Drinkwaren bedrukken

Bij mokken.nl kun je een keuze maken uit een groot assortiment drinkwaren die we kunnen bedrukken. Een aantal van onze producten past niet in een andere categorie. Deze vind je hier. Er zitten leuke items tussen die prima geschikt zijn als relatiegeschenk, maar ook handige bekers voor op kantoor of voor je horecazaak. We blijven bij mokken.nl altijd ons best doen om nieuwe producten te introduceren die we professioneel van jouw logo, bedrijfsnaam of speciale tekst kunnen voorzien.Papcap S Papieren Beker Naturel

Papcap S Papieren Beker, 120 Ml

Onbedrukt € 0.13 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 0.31 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.16

Papcap M Papieren Beker Wit

Papcap M Papieren Beker, 240 Ml

Onbedrukt € 0.20 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.37 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.20

Arena 375 ml kunststof beker Transparant,Magenta Transparant magenta

Arena 375 ml kunststof beker

Onbedrukt € 1.21 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 1.45 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 1.00

Theeglas transparant

Theeglas

Onbedrukt € 1.60 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.12

Lus voor Swing wit

Lus voor Swing

Onbedrukt € 1.78 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 1.21

Sommeliersmes met flesopener Zwart, Zilver Zwart/Zilver

Sommeliersmes met flesopener

Onbedrukt € 1.77 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.21 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.24

Sportbidon ergonomisch 500ml Wit / Geel

Sportbidon ergonomisch 500ml wit /

Onbedrukt € 2.19 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.31 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.57

Borrelglas, 28ml Songo transparant

Borrelglas, 28ml Songo

Onbedrukt € 1.03 per stuk (250 stuks)

Bedrukt € 4.30 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 1.66

Shot Glass | 34Ml | Transparant

Shot Glass 34 Ml

Onbedrukt € 1.24 per stuk (144 stuks)

Bedrukt € 2.84 per stuk (144 stuks)

Vanaf € 1.80

Sportbidon Bio 750ml Transparant Wit

Sportbidon Bio 750ml

Onbedrukt € 3.07 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.21 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.08

RVS borrelglaasjes Aria zwart

4 RVS borrelglaasjes in kunstlederen etui.

Onbedrukt € 2.89 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.26

The Original Cupkeeper – Cups 18cl-33cl zwart

The Original Cupkeeper – Cups 18cl-33cl

Onbedrukt € 3.11 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.91 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.29

The Original Cupkeeper – Cups & Pints 25cl-33cl, 55cl wit

The Original Cupkeeper – Cups & Pints 25cl-33cl, 55cl

Onbedrukt € 3.19 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.99 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.33

Glazen pul Uslar transparant

Glazen pul

Onbedrukt € 2.45 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.39 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.59

Alps geïsoleerde drinkbeker met karabijnhaak Zilver

Alps geïsoleerde drinkbeker met karabijnhaak

Onbedrukt € 4.30 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 5.02 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.86

Vrie blikjeshouder van gerecycled neopreen Wit

Vrie blikjeshouder van gerecycled neopreen

Onbedrukt € 4.42 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 5.89 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.07

Nautilus Opvouwbare Beker Zilver

Nautilus Opvouwbare Beker

Onbedrukt € 4.21 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 4.67 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.11

Glacier bag Wit

Glacier bag

Onbedrukt € 5.23 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.16 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.76

Prijs per stuk
€ 0.1€ 37.6
Kleur
(3)
(10)
(2)
(4)
(1)
(6)
(4)
(2)
(7)
(3)
(7)
(17)
(3)
(21)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(3)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(2)
(3)
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)
(1)
(7)

Papieren bekers laten bedrukken

Papieren bekers laten bedrukken met je bedrijfslogo is een prima manier om reclame te maken voor je bedrijf. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als je met je bedrijf op een beurs of congres staat. Voordeel is ook dat je dan geen servies hoeft mee te nemen om de bezoekers van je stand iets te drinken aan te bieden. Maar ook op kantoor kun je deze bekers prima gebruiken als alternatief voor plastic wegwerpbekers die in Nederland niet meer worden verkocht. De bedrukking gebeurt door middel van tampondruk en kan in één of meerdere kleuren.

Praktische cadeaus met bedrukking

Wanneer je aan klanten of bezoekers een leuk presentje wil meegeven dan is het natuurlijk commercieel interessant als daar je bedrijfsnaam of bedrijfslogo op staat. Bij mokken.nl kun je een keuze maken uit tal van leuke items. Een drinkbeker met rietje bijvoorbeeld. Handig voor onderweg of leuk voor kinderen van je klanten. Deze drinkbeker kun je in verschillende vrolijke kleuren bestellen en natuurlijk kan hij worden voorzien van jouw logo of een grappige tekst.

Stimuleren met een sportbidon met logo

Een sportbidon met logo kan op verschillende manieren worden ingezet. Je kunt ze laten maken met het logo van je bedrijf en weggeven aan klanten tijdens een bedrijfspresentatie of de opening van de zaak. Maar ze kunnen ook prima dienen als cadeautje voor medewerkers die een abonnement op de sportschool nemen via de zaak. Bewegen is immers gezond en kan het ziekteverzuim terugdringen. Maar als je bedrijf zelf een sportschool is dan kan een bidon met logo ook een leuk welkomstcadeau zijn voor mensen die een abonnement nemen. Het kan net dat extraatje zijn dat ze over de streep trekt om voor jouw school te kiezen.

Handige gadgets voor de horeca

Voor je horecazaak heeft mokken.nl natuurlijk ook van alles in het assortiment. Bekers, mokken, kop en schotels. Die vind je allemaal op de daarvoor bestemde pagina’s. Maar een sommelier mes is natuurlijk ook onmisbaar voor je bedienend personeel. En ook die hebben we dus in het assortiment, en kan worden voorzien van het bedrijfslogo. Ook een handige set maatbekers of een praktische cupkeeper kan de bediening of het meegeven van drankjes voor een tafel een stuk gemakkelijker maken. Je vindt deze artikelen op deze pagina en kunt ze direct online bestellen. Bij de productinformatie staat vermeld op welke manier ze bedrukt kunnen worden en wat de kosten zijn per aantal. Uiteraard geldt ook hier: hoe meer je bestelt, des te lager de kosten. Instelkosten voor de bedrukking betaal je eenmalig per bestelling.

Ideaal voor in het kerstpakket

Veel werkgevers vinden het leuk om in het kerstpakket voor het personeel iets ‘blijvends’ te doen naast de lekkere dingen voor de feestdagen. Ook daar kun je natuurlijk iets mee doen als het gaat om bedrukken. Een leuke set van 4 espressokopjes bijvoorbeeld die je laat voorzien van je bedrijfslogo. Dan zijn ze ook prima geschikt voor in je horecazaak of bij het koffieapparaat op kantoor. Of een praktische Maar ook een mooi kunststof champagneglas kan prima in het kerstpakket of een charmante wijnset in geschenkverpakking, waar uiteraard uw logo of bedrijfsnaam, eventueel met gelukwens voor de feestdagen, op gedrukt kan worden.

Keuze uit verschillende druktechnieken

Bij mokken.nl maken we gebruik van verschillende geavanceerde druktechnieken. Welke mogelijkheden er zijn hangt deels af van het materiaal waarvan het product gemaakt is. Zo kun je kiezen voor keramiek transfer, tampondruk, zeefdruk, een sticker of foliedruk. Bij alle producten staat vermeld wat de opties zijn en je ziet ook meteen de prijs. Als je voor het door jou gewenste product de keuze hebt uit meerdere technieken voor bedrukking dan kan het lastig zijn om een keuze te maken. Natuurlijk zijn er prijsverschillen, maar die zijn vaak niet zo groot dat dit de doorslag geeft. Als je twijfelt welke druktechniek voor jou de beste keuze is dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij denken graag met je mee over een goede optie.

De procedure bij bedrukken van producten.

Wanneer je een product wilt laten bedrukken door mokken.nl dan doen we er natuurlijk alles aan om van jou een tevreden klant te maken. Je ontvangt nadat je je order hebt doorgestuurd binnen enkele dagen een proefdruk. Hebben we vooraf nog vragen dan wordt er uiteraard contact met je opgenomen. De proefdruk kun je beoordelen en als je opmerkingen hebt dan kun je die doorgeven zodat we eventueel aanpassingen kunnen maken. Ben je helemaal tevreden? Dan geef je dat aan ons door een gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Je ontvangt je bestelling binnen 8 dagen. Voor vaste klanten bewaren we natuurlijk de informatie zodat je op een later moment een nabestelling kunt doen.

Ga voor kwaliteit bij het bedrukken van producten

Met het laten bedrukken van producten zoals een borrelglas, een opvouwbare beker of een sportbidon kun je je bedrijfsnaam onder een breed publiek onder de aandacht brengen. Denk er daarbij bijvoorbeeld aan om niet je bedrijfsnaam maar je webadres op het product te laten zetten. Allebei kan natuurlijk ook. Op die manier stimuleer je de ontvanger om op de website te kijken en wie weet levert het een order of opdracht op. Handig gebruik maken van bedrijfsmerchandise wordt door steeds meer ondernemers ingezet, zeker nu de kosten voor bedrukken steeds lager worden en het dus ook voor kleinere ondernemers rendabel is om een item te laten voorzien van hun bedrijfsnaam of logo. Met al je vragen over het bedrukken kun je terecht bij onze klantenservice, eenvoudig te bereiken via de online chat. Uiteraard is mokken.nl ook bereikbaar via e-mail of telefoon.