Drinkwaren sets Bedrukken

Ben je op zoek naar een passend cadeau voor goede relaties of personeel? Bekijk dan de drinksets die je kunt laten bedrukken door mokken.nl. Deze worden over het algemeen in een geschenkverpakking geleverd zodat je ze direct kunt overhandigen. Kopjes, bekers of een handige heupfles met drinkbeker, er is volop keuze. Alle producten zijn prima geschikt om je merknaam extra onder de aandacht te brengen. Je kunt al bestellen vanaf 25 stuks maar hoe groter je order hoe voordeliger per stuk je uiteraard uit bent.Himalayas Set Van 4 Bekers 25 Ml Zilverkleurig

Himalayas Set Van 4 Bekers 25 Ml Zilverkleurig

Onbedrukt € 4.66 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 5.99 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.86

Owens Keramische Bekerset Donkergrijs

Owens Keramische Bekerset Pastel

Onbedrukt € 5.66 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 6.92 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 4.72

Schnapps setje bestaande uit 4 glazen en een plankje beige

Schnapps setje bestaande uit 4 glazen en een plankje

Onbedrukt € 5.49 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 9.16 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 5.18

Mocca Espresso Set Wit

Mocca Espresso Set

Onbedrukt € 6.39 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 10.51 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 6.33

Heupfles RVS met 2 bekertjes bruin

Heupfles RVS met 2 bekertjes

Onbedrukt € 8.18 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 11.61 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 7.01

Expresso Set Van 2 Bekers Transparant

Expresso Set Van 2 Bekers

Onbedrukt € 8.66 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 11.13 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 7.37

9 ijsblokjes van steen in doos Dundalk hout

9 ijsblokjes van steen in doos Dundalk hout

Onbedrukt € 9.26 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 13.29 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 8.02

Infusions Thee Set Wit

Infusions Thee Set

Onbedrukt € 9.61 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 11.84 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 8.15

Typica Cappuccino Set Wit

Typica Cappuccino Set

Onbedrukt € 9.68 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 15.88 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 8.44

Novak Heupfles En Beker Set Zilverkleurig

Novak Heupfles En Beker Set Zilverkleurig

Onbedrukt € 10.81 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 12.75 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 8.74

Lolaf Borrelglas Set Transparant

Lolaf Borrelglas Set

Onbedrukt € 11.70 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 11.93 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 8.87

Glazen drinkset Vacha transparant

Glazen drinkset

Onbedrukt € 12.49 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 14.37 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 9.23

Cole Thee Set Wit

Cole Thee Set

Onbedrukt € 11.53 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 13.04 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 9.34

Staki 280 ml 4-delige geschenkset van stapelbare mokken Wit

Staki 280 ml 4-delige geschenkset van stapelbare mokken

Onbedrukt € 12.85 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 13.48 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 10.07

Terazza 5-delige glazenset van gerecycled glas Transparant

Terazza 5-delige glazenset van gerecycled glas

Onbedrukt € 13.27 per stuk (13 stuks)

Bedrukt € 14.88 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 10.17

Set van 2 glazen 350 ml Tirana set transparant

Set van 2 glazen 350 ml Tirana set

Onbedrukt € 11.75 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 16.34 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 10.28

Espresso set Belize transparant

Espresso set Belize

Onbedrukt € 12.87 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 16.90 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 11.23

Isoleerfles en 2 bekers Isoset zwart

Isoleerfles en 2 bekers Isoset

Onbedrukt € 14.42 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 20.83 per stuk (5 stuks)

Vanaf € 13.18

Prijs per stuk
€ 3.8€ 35.4
Kleur
(2)
(3)
(3)
(1)
(1)
(2)
(12)
(1)
(1)
(13)
(7)
(4)
(3)
Materiaal
(3)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(8)
(3)
(6)
(5)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
Merk
(2)
(2)

Drinkwaren sets bedrukken voor betere naamsbekendheid

Succes met je bedrijf valt of staat met goede naamsbekendheid. Daar kun je op verschillende manieren voor zorgen. Onder andere door je bezoekers op koffie of thee te trakteren uit een kop en schotel of mok met de naam van je bedrijf erop. Je kunt bij mokken.nl kiezen uit verschillende drinkwaren sets die je kunt laten bedrukken met je bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een combinatie daarvan. Bedrukken gebeurt op verschillende manieren en is mogelijk in 1, 2, 3 of 4 kleuren.

Met welke drinkwaren set verras jij je relaties?

De drinkwaren sets die je kunt laten bedrukken zijn natuurlijk niet alleen handig op kantoor. Je kunt ze ook gebruiken als relatiegeschenk. Plaatst een klant een grote order of is het een trouwe klant dan kun je hem of haar verrassen met een mooie set bekers, mokken of glazen. Deze laat je dan natuurlijk voorzien van je logo en worden verpakt in een fraaie geschenkverpakking zodat je het cadeau direct kunt overhandigen. De klant zal zeker aangenaam verrast zijn en wellicht zorgt het ervoor dat er een volgende order wordt geplaatst of opdracht wordt gegeven.

Verschillende druktechnieken voor drinksets

Een drinkset kan op verschillende manieren worden voorzien van je bedrijfsnaam, logo of andere tekst of afbeelding. De druktechniek is mede afhankelijk van het materiaal waarmee wordt gewerkt. Soms kun je kiezen uit verschillende druktechnieken. Je ziet de mogelijkheden voor het bedrukken van drinksets op de pagina van het artikel van je keuze. Technieken die vaak worden gebruikt zijn tampondruk, zeefdruk of keramiek transfer. Als er meerdere opties zijn kun je direct de prijzen vergelijken in de tabel. Voor alle druktechnieken geldt dat ze langdurig blijven zitten zonder kleurverlies. Als het gaat om artikelen die afgewassen worden is het belangrijk een techniek te kiezen die bestand is tegen afwassen in de vaatwasmachine. Als je twijfelt kun je hierover overleggen met de klantenservice.

Maak het kerstpakket extra feestelijk

Een drinkset laten bedrukken als onderdeel van het kerstpakket is ook een optie. Je kunt deze afstemmen op de inhoud van het pakket, bijvoorbeeld koffiebekers bij speciale koffiesoorten. Een glazen drinkset kan bijvoorbeeld prima bij vruchtensappen. Door iets blijvends in het kerstpakket te doen wordt dit door de ontvangers vaak hoger gewaardeerd. Als je voor je kerstpakketten wilt bestellen, doe dit dan ruim op tijd, bij voorkeur uiterlijk in september. Zo voorkom je dat je bestelling vanwege drukte aan het eind van het jaar niet op tijd wordt geleverd.

Een leuk presentje voor een speciale gelegenheid

Natuurlijk is Kerst niet de enige gelegenheid om medewerkers of goede klanten te verwennen. Dat kan ook als je bedrijf een jubileum viert, de opening van een nieuw pand of een andere bijzondere gelegenheid. Ook dan kun je een leuke drinkset cadeau geven om deze feestelijke dag extra glans te geven. Je kunt de items dan bijvoorbeeld laten bedrukken met de bedrijfsnaam en een jaartal of het aantal jaren dat de zaak bestaat. Zo wordt het ook een leuke herinnering voor degenen aan wie je de set cadeau geeft. Je kunt ook voor een bijzondere gelegenheid uiteraard ook een tijdloze opdruk op een drinkset laten plaatsen zodat je deze ook op een later moment nog kunt gebruiken als relatiegeschenk.

Duurzame kwaliteitsproducten met je bedrijfsnaam

Bij mokken.nl doen we altijd ons best om leuke producten te vinden die we kunnen bedrukken voor onze klanten. Daarbij wordt uiteraard ook altijd goed op de kwaliteit gelet. Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk. Daarnaast letten we ook op het milieu, dus bieden we bijvoorbeeld producten aan van gerecycled plastic. Je maakt met onze producten dus ook altijd een verantwoorde keuze die past bij een milieubewust beleid van je bedrijf.

Drinkwaren laten bedrukken, zo regel je het

Drinkwaren sets laten bedrukken besteed je voordelig uit aan mokken.nl. Je regelt alles gemakkelijk via de website. Kies je geschenkset uit en bepaal indien van toepassing welke druktechniek je wilt laten toepassen. Vervolgens selecteer je het gewenste aantal. Is je product in verschillende kleuren leverbaar dan kun je hier ook de kleur kiezen. Vervolgens kies je de druktechniek en geef je je gegevens door. Het bestand met het logo of de tekst waarmee je je drinkset wilt laten bedrukken kun je digitaal aanleveren.

Beoordeel de proefdruk en geef opdracht voor je order

Nadat we je opdracht hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Er wordt een proefdruk gemaakt waar je je oordeel over mag vellen. Als je akkoord gaat met het resultaat dan wordt je opdracht zo snel mogelijk geproduceerd. Binnen maximaal 8 dagen ontvang je je bestelling. Als we een vraag hebben over je opdracht dan wordt er uiteraard vooraf contact met je opgenomen om te overleggen. Het is immers wel de bedoeling dat je helemaal tevreden bent met het resultaat.

Betaal de beste prijs voor het bedrukken van drinksets

Wil je drinksets laten bedrukken dan zoek je natuurlijk naar een bedrijf dat dit voor de beste prijs kan doen. Bij mokken.nl hebben we niet alleen ruime ervaring, maar berekenen we ook altijd een scherpe prijs. Uiteraard bieden we volumevoordeel: bestel je meer exemplaren dan is de prijs per stuk lager. In de tabel bij het artikel van je keuze zie je prijsvoorbeelden. Een afwijkend aantal bestellen is in veel gevallen ook mogelijk. Neem dan contact op met de klantenservice voor een offerte op maat. Onze klantenservice is bereikbaar via de online chat, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te nemen en je een passend aanbod te doen.