Kopjes bedrukken

Op zoek naar kopjes om te laten bedrukken? Bij Lavista laat je kopjes bedrukken met een ontwerp naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor je logo, een mooie print of de slogan van je bedrijf. Bedrukte kopjes zorgen voor een professionele uitstraling in horecagelegenheden, maar kunnen ook intern in bedrijven van pas komen in de kantine. Met bedrukte kopjes stel je leuke geschenken samen, zoals een koffie- of theepakket voor medewerkers of relaties. Je kunt kopjes laten bedrukken met een mooie spreuk, zodat mensen de dag met een portie motivatie beginnen of je drukt je logo op de kopjes om extra reclame te maken. Bij Lavista vind je een ruim assortiment met kopjes in allerlei kleuren.Kopje van keramiek rood

Kopje van keramiek

Onbedrukt € 2.71 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.10

Kopje in leuke kleuren (300ml) Wustrow zwart

Kopje in leuke kleuren (300ml)

Onbedrukt € 2.85 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.21

Koffie kopje Torgelow wit

Koffie kopje

Onbedrukt € 2.41 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.13 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.01

Mok Satellite 180ml wit

Mok Satellite 180ml

Onbedrukt € 4.38 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 5.79 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.76

Prijs per stuk
€ 2.10€ 3.80
Kleur
(2)
(1)
(1)
(2)
(2)
(2)
Materiaal
(2)
(1)
(1)
Alternatieve Categorieën

Kopjes met logo

De kopjes in ons assortiment kunnen allemaal bedrukt worden en een populaire keuze is om de kopjes te laten bedrukken met een logo. Een logo is herkenbaar en zeker in horecagelegenheden is dat een slimme keuze. Op kopjes met een groter drukoppervlak laat je naast je logo eventueel ook een mooie spreuk of een toffe print drukken. Kopjes met logo komen ook van pas in de bedrijfskantine of kunnen in een cadeaupakket weggegeven worden. Bij de kopjes zie je welke mogelijkheden er zijn qua druktechnieken en wat het drukoppervlak op het kopje is. Houd hier rekening mee bij het kiezen van een kopje, zodat er voldoende ruimte is voor jouw ontwerp.

Kopjes met opdruk

Kopjes kunnen niet alleen met een logo bedrukt worden, maar je kunt ook kiezen voor een ander ontwerp. Gebruik de kopjes voor je slogan of laat mensen weten op welke website ze meer informatie kunnen vinden. Met een motiverende spreuk zorg je ervoor dat medewerkers met een kop koffie en een gezonde portie motivatie aan hun dag beginnen. Een grafische print zorgt voor een uniek kopje met een leuke uitstraling en is daarmee perfect voor een relatiegeschenk. Waar je ook voor kiest, bij Lavista drukken we jouw ontwerp in hoge kwaliteit op de kopjes.

Goedkoop kopjes laten bedrukken

Kopjes laten bedrukken doe je tegen een zachte prijs bij Lavista. De kopjes in ons assortiment bestel je bedrukt of onbedrukt en voor beide opties bieden we een goede prijs. Per model staat duidelijk aangegeven wat de kosten per kopje zijn. Deze prijs hangt onder andere af van de oplage, de hoeveelheid kleuren in je ontwerp en de gekozen druktechniek. Wanneer er instelkosten van toepassing zijn, staat dat altijd vermeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor je bedrukte of onbedrukte kopjes bestelt, weet je waar je aan toe bent en heb je een goed overzicht van de bijbehorende kosten.

Gekleurde kopjes bedrukken

In ons assortiment vind je diverse kopjes in allerlei kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een witte kop met daarop een kleurrijk ontwerp of voor een rood model met een ontwerp in zwart of wit. Andere mogelijkheden qua kleuren zijn onder andere blauw, geel en groen. Je kiest voor een kleur die past bij je bedrijf. Is groen de belangrijkste kleur in je huisstijl? Dan passen groene kopjes goed bij je bedrijf en vormen ze een herkenbaar promotiemiddel in combinatie met je logo. Ook leuk: een wit kopje met een inhoud van 300 milliliter en een gele binnenkant. Bij iedere slok koffie of thee komt er iets meer van de vrolijke gele kleur tevoorschijn. Je laat het witte gedeelte bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Kleine en grote kopjes

Kopjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo is een grote kop ideaal voor op kantoor. Je schenkt de kop vol en hebt de komende tijd genoeg koffie of thee op je bureau staan en kunt aan de slag. In horecagelegenheden wordt ook vaak gebruik gemaakt van kleinere kopjes, bijvoorbeeld voor een espresso, omdat je hier slechts een kleine hoeveelheid van krijgt. In ons assortiment kun je kiezen voor een kleinere kop met een inhoud van 180 milliliter of een groter exemplaar met een inhoud van 300 milliliter. Iedere kop heeft een eigen inhoud en daar houd je rekening mee bij het kiezen van een model.

Kopjes met verschillende soorten oren

Iedere kop heeft een eigen uitstraling en die uitstraling wordt deels bepaald door het oor van de kop. Wil je een elegante mok voor jouw bedrijf? Dan kies je voor kopjes met een dunner oortje. In ons assortiment vind je diverse kopjes met een slank oor in de vorm van een halve cirkel. De strakke vorm in combinatie met de beperkte dikte zorgt voor een elegante uitstraling. Een kopje met een dikker oor heeft een stoerdere uitstraling. Zo’n kopje straalt stevigheid uit. In ons assortiment vind je ook kopjes met een klein rond oortje, waar precies een vinger door past. Hierbij gaat het om een kleiner exemplaar kopje, waar uiteraard ook een kleiner oortje bij hoort.

Koffie- of theepakket als relatiegeschenk

Bedrukte kopjes worden vooral door bedrijven gebruikt die in de horeca werkzaam zijn. Een tweede optie is om de kopjes in de kantine op werk te gebruiken, wat door veel grotere bedrijven gedaan wordt. Echter, kopjes kunnen ook als relatiegeschenk ingezet worden. Laat kopjes bedrukken met een vrolijke print in combinatie met je logo voor een tof cadeau dat tegelijkertijd een reclamemiddel is. Combineer de bedrukte kop met een koffie- of theepakket. Verschillende koffie- of theesoorten in combinatie met iets lekkers en een mooie mok vormen een perfect cadeau waar je relaties zeker blij mee maakt. Je pakt het pakketje mooi in met een strik erom en hebt een simpel maar leuk relatiegeschenk.

Kopjes in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij Lavista kies je voor hoge kwaliteit. De kopjes in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en ook de opdruk is hoogwaardig. De moderne druktechnieken waar we gebruik van maken, zorgen ervoor dat het ontwerp prachtig op de kopjes terecht komt. We maken bijvoorbeeld gebruik van digitale print en tampondruk om ontwerpen over te zetten. Per product hebben we technieken en hoeveelheden kleuren geselecteerd die passen bij het product. Zo krijg je het mooiste resultaat. Je kiest zelf voor welke van de mogelijke technieken je gaat en hoeveel kleuren je ontwerp op de kopjes heeft.