Koffiemokken bedrukken

Op geen enkel kantoor ontbreken ze: koffiemokken. Zonder koffie functioneert de gemiddelde kantoormedewerker een stuk minder efficiënt. Koffiemokken laten bedrukken met je bedrijfslogo is dan ook een punt dat zeker op je to do lijstje moet komen te staan als je binnenkort je eigen zaak opent. Maar ook als de koffiemokken op kantoor aan vervanging toe zijn kun je bij mokken.nl terecht om de voorraad aan te vullen. We hebben een ruim assortiment koffiemokken in alle soorten, maten en kleuren.Naipers Keramische Mok 260 Ml Wit

Naipers Keramische Mok 260 Ml

Onbedrukt € 1.63 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 2.42 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.47

Espressokopje, 60 ml zwart

Espressokopje, 60 ml

Onbedrukt € 2.09 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.58

Aniseed Keramische Mok 350 Ml Wit

Aniseed Keramische Mok 350 Ml

Onbedrukt € 2.16 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.82 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.86

Deltacup Wit

Deltacup Mok

Onbedrukt € 2.01 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 3.59 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 1.94

Curcum Keramische Mok 350 Ml Wit

Curcum Keramische Mok 350 Ml

Onbedrukt € 2.27 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 2.94 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.96

Nels White Porceleinen Mok 320 Ml Wit

Nels White Porceleinen Mok 320 Ml

Onbedrukt € 2.34 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.00 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 2.01

Automug Mokken Wit

Automug Mok

Onbedrukt € 1.56 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 3.97 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.05

Vernon White Keramische Mok 360 Ml Wit

Vernon White Keramische Mok 360 Ml

Onbedrukt € 2.42 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.05 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.13

Eigentijdse Keramische Kwaliteitsmok | 310 Ml

Deltacup Mok

Onbedrukt € 2.64 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.98 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.28

Chalkie Keramische Mok 360 Ml Wit

Chalkie Keramische Mok 360 Ml

Onbedrukt € 2.57 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.24 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.28

Bedrukken Mokken | Coffeeroyal Mok

Coffee Royal Mok

Onbedrukt € 1.88 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.30 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.32

Royal Mok Wit

Royal Mok

Onbedrukt € 1.88 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 4.30 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.32

Barine Keramische Mok 350 Ml Zwart

Barine Keramische Mok 350 Ml

Onbedrukt € 2.65 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.32 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.35

Mocca White Keramische Mok 270 Ml Wit

Mocca White Keramische Mok 270 Ml

Onbedrukt € 2.73 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.36 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.40

Mocca Keramische Mok 270 Ml Grijs

Mocca Keramische Mok 270 Ml

Onbedrukt € 2.72 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.56 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.41

Vernon Keramische Mok 360 Ml Geel

Vernon Keramische Mok 360 Ml

Onbedrukt € 2.76 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.41 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.44

Nels Keramische Mok 320 Ml Rood

Nels Keramische Mok 320 Ml

Onbedrukt € 2.86 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.52 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.52

Colby Keramische Mok 320 Ml Oranje

Colby Keramische Mok 320 Ml

Onbedrukt € 2.92 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.56 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.57

Prijs per stuk
€ 1.40€ 29.20
Kleur
(2)
(13)
(6)
(5)
(9)
(3)
(6)
(2)
(12)
(3)
(2)
(21)
(1)
(10)
Materiaal
(1)
(3)
(5)
(24)

Laat je bedrijfsnaam op je koffiemokken zetten

Misschien staat er nu een allegaartje aan koffiemokken in de keuken van je bedrijf. Gekocht bij dat goedkope warenhuis in de buurt of meegebracht van thuis. Dat ziet er natuurlijk niet professioneel uit als je gasten of klanten ontvangt. Beter kun je koffiemokken laten bedrukken met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Dat is niet alleen veel zakelijker, je zorgt er daarmee ook voor dat je één formaat mok in gebruik hebt. Dat scheelt opbergruimte in de kast en je kunt je vaatwasser vaak een stuk efficiënter inruimen aan het einde van de dag.

Een stijlvolle koffiemok met jouw bedrijfslogo

Bekijk het ruime assortiment koffiemokken die je kunt laten bedrukken door mokken.nl. Stel je vervolgens zo’n mooie koffiemok voor met het logo van jouw bedrijf. Dat is nog eens wat anders dan zo’n saaie koffiemok zonder opdruk. En het geeft je bovendien de mogelijkheid om jouw bedrijfsnaam of merknaam nog eens extra onder de aandacht te brengen zodat die beter blijft hangen bij de mensen die je bedrijf bezoeken.

Verschillende formaten koffiemokken

Je kunt bij mokken.nl verschillende formaten koffiemokken laten bedrukken. Dat is handig omdat veel bedrijven werken met een professionele koffiemachine. Die kun je dan door de leverancier zo laten instellen dat hij precies genoeg koffie of warm water voor thee geeft voor de mok die wordt gebruikt. Zo voorkom je overstromende koffiebekers of het andere uiterste, het zogenaamde ‘Haagse bakkie’, zo wordt een maar half gevuld kopje koffie genoemd. Natuurlijk kun je met verschillende formaten werken, voor espresso wordt doorgaans een kleinere kop gebruikt omdat deze koffie veel sterker van smaak is. Ook kun je bij bepaalde modellen koffiemok kiezen uit meerdere kleuren.

Welke kleur koffiemok past bij mijn bedrijfslogo?

Als je kiest voor een witte koffiemok om te laten bedrukken dan is het resultaat bijna altijd goed. De meeste bedrijfslogo’s of bedrijfsnamen komen prima tot hun recht op een witte ondergrond. Behalve wanneer er wit in het logo zit of als de naam van je bedrijf in het wit wordt geschreven. Dan kun je natuurlijk beter kiezen voor donker gekleurde koffiemokken om te laten bedrukken. Een aparte kleur kan ook, mits die matcht met de kleuren van je logo. Voer je een logo in rood en blauw dan kan een gele koffiemok prima. Is de kleur van je logo geel dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor rood of zwart. Twijfel je of jouw logo goed overkomt op een bepaalde koffiemok dan kun je natuurlijk altijd advies vragen aan de klantenservice van mokken.nl.

Verschillende technieken om koffiemokken te bedrukken

Voor het bedrukken van koffiemokken kunnen verschillende technieken worden gebruikt. Een veel gebruikte methode is keramiek transfer. Ook tampondruk wordt vaak gebruikt. Daarnaast kun je onder meer nog kiezen voor sublimatiedruk of doming. Veel van de methodes die gebruikt worden voor het bedrukken van koffiemokken zijn vaatwasmachinebestendig. De opdruk blijft ook na honderden keren afwassen helder zichtbaar.

De koffiemok als relatiegeschenk

Een aantal van de koffiemokken in ons assortiment wordt geleverd in geschenkverpakking. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een koffiemok die je hebt laten bedrukken met je bedrijfslogo is prima geschikt als relatiegeschenk. Veel ontvangers zijn er blij mee en gebruiken de mok dagelijks. Een betere reclame voor je bedrijf en merknaam kun je bijna niet hebben. Als je kiest voor een koffiemok met bedrukking als relatiegeschenk kun je deze ook in een kleinere oplage bestellen zodat je niet met te veel voorraad zit. Anderzijds betaal je uiteraard minder per stuk als je voor een grotere order gaat.

Een mok cadeau geven bij een bijzondere gelegenheid

Een koffiemok laten bedrukken kan natuurlijk ook voor een speciale gelegenheid. Als de zaak 25 jaar bestaat bijvoorbeeld, of ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand. Als je voor een bijzondere gelegenheid mokken wilt laten bedrukken om cadeau te geven dan kun je het cadeautje extra leuk maken door de mok te vullen met wat lekkers zoals chocolade koffiebonen of bonbons. Een bedrukte koffiemok is ook heel geschikt als giveaway als je met je bedrijf op een beurs of congres staat. Voor dit soort gelegenheden kun je zelfs het webadres op de mok laten zetten zodat de ontvanger bij thuiskomst direct meer informatie kan raadplegen over je diensten of producten.

Zo gaat jouw bedrukte koffiemok eruit zien

Als je overweegt om koffiemokken te laten bedrukken dan ben je vast benieuwd hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Daarom ontvang je altijd een proefdruk. Die kun je beoordelen en controleren of alles naar wens is. Heb je vragen of opmerkingen dan neem je contact op om die te bespreken. Vaak kan er nog het nodige worden aangepast om het eindresultaat helemaal naar wens te maken. Zodra je akkoord geeft worden je mokken bedrukt en ontvang je je order doorgaans binnen 8 dagen.

Wil je ook mooie koffiemokken laten bedrukken voor een scherpe prijs?

Koffiemokken laten bedrukken is bij mokken.nl zo geregeld. Je kunt je order zelf online regelen via de website. Eerst kies je de mok die je wilt laten voorzien van een logo of andere tekst. Daarna kies je de opties. De kleur van de mok als daar keuze in is, het aantal en de wijze van bedrukken. Let op dat sommige bedrukking in één of meer kleuren mogelijk is. Vervolgens zie je meteen wat de kosten zijn. Je betaalt per order een vast bedrag aan instelkosten. Nu hoef je alleen nog maar je contactgegevens in te vullen en het bestand te uploaden met het logo. Let er op dat dit in een formaat staat waar we bij Lavista mee uit de voeten kunnen. Meer informatie daarover vind je op de website. Heb je een vraag tijdens het doorgeven van je order? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zijn heel eenvoudig bereikbaar via de online chat.