Bekers bedrukken

Op kantoor wil je natuurlijk lekkere koffie of thee drinken. Die smaakt het beste uit een goede beker. Bij mokken.nl kun je niet alleen prima bekers bestellen, je kunt ook bekers laten bedrukken. Dat biedt ontelbaar veel mogelijkheden. Mogelijkheden om je bedrijfsnaam en -logo onder de aandacht te brengen, maar ook de mogelijkheid om bekers te laten bedrukken met een speciale tekst.Salo Mok, 3Dl (Kobalt) Blauw

Salo Mok

Onbedrukt € 2.48 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 3.75 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 2.06

RVS beker 480 ml zwart

RVS beker 480 ml

Onbedrukt € 2.89 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.85 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.02

Opvouwbare drinkbeker van RVS zilvergrijs

Opvouwbare drinkbeker van RVS

Onbedrukt € 3.16 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 4.60 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.03

Torino Mok Wit

Torino Mok

Onbedrukt € 3.40 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.88 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.49

Zwarte beker met gekleurde binnenkant blauw

Zwarte beker met gekleurde binnenkant

Onbedrukt € 4.41 per stuk (50 stuks)

Bedrukt € 6.14 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 4.35

Prijs per stuk
€ 2€ 4.4
Kleur
(2)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
Materiaal
(2)
(2)
(1)

Bekers bedrukken met je bedrijfslogo

Je kunt een beker laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Op die manier breng je je onderneming extra onder de aandacht. Je kunt deze bekers gebruiken voor je personeel en bezoekers, maar je kunt ze natuurlijk ook weggeven als relatiegeschenk. Veel mensen stellen een mooie beker erg op prijs. Misschien beland je op die manier wel permanent op het bureau van een tevreden klant, die jouw bedrijf graag aanbeveelt aan vrienden of familie of andere ondernemers.

Bekers bedrukken met een opvallende tekst

Natuurlijk kun je je bekers niet alleen laten bedrukken met je logo bij mokken.nl. Je kunt er ook een pakkende tekst op laten zetten. Bijvoorbeeld de slogan van je bedrijf, of je bedrijfsnaam in combinatie met een jubileum zoals ‘5 jaar’ of ‘al 25 jaar de beste in de buurt’. Alles is mogelijk. Bekers met een tijdelijke actualiteitswaarde hebben het voordeel dat ze desondanks toch vaak jaren in gebruik zijn en op die manier dus een prima reclame zijn voor je bedrijf.

Een bedrukte beker als relatiegeschenk

Een beker laten bedrukken om cadeau te geven aan relaties of klanten wordt vaak zeer gewaardeerd. Je kunt dit doen bij verschillende gelegenheden. Vul hem met paaseitjes of met kerstchocolaatjes als cadeau voor de feestdagen. Maar je kunt een bedrukte beker gevuld met iets lekkers natuurlijk ook cadeau geven aan je medewerkers. Om ze te bedanken voor een jaar met een goede omzet bijvoorbeeld, of als er een grote order is binnengehaald die voor maanden werk oplevert. Je kunt zelf vast nog wel meer momenten verzinnen. Bij mokken.nl regelen we het graag en goed voor je.

Verschillende modellen bekers

Bij mokken.nl kun je verschillende modellen bekers laten bedrukken. Een beker met een vierkant oor, met een rond oor of zonder oor. Een ronde beker of een vierkante beker. De bekers hebben een gemiddelde inhoud van 200 cc maar ook hier zit verschil in. Als je gebruik maakt van een koffiemachine is het belangrijk om te kiezen voor een beker waar de standaard hoeveelheid koffie of heet water voor thee in past zonder dat de beker overloopt. Bij professionele machines kun je dit vaak door de leverancier laten instellen.

Kies de juiste kleur bij bekers bedrukken

Als je bekers wilt laten bedrukken is het belangrijk dat je de juiste kleur kiest. Die moet goed contrasteren met de kleuren van de bedrukking. Donkerblauw op zwart of geel op wit komt vaak niet zo goed over. Als je bij mokken.nl een order plaatst om bekers te laten bedrukken ontvang je altijd een proefdruk. Zo zie je hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Als dat toch niet helemaal is wat je gedacht had dan kan er in overleg voor een andere oplossing worden gekozen, zoals een andere kleur beker. Veel van onze bekers zijn in diverse kleuren leverbaar.

Verschillende druktechnieken

Voor het bedrukken van bekers worden vooral de keramiek tampondruk of keramiek transfer gebruikt. Deze methodes zorgen voor een haarscherpe afdruk op je beker en bovendien blijft deze langdurig mooi, ook als de bekers regelmatig in de vaatwasser gaan. Na meer dan 200 keer wassen kun je misschien wel wat kleurverschil gaan merken. Keramiek transfer is het meest slijtvast. Als je bekers wilt laten bedrukken kun je altijd met de klantenservice overleggen welke methode in jouw geval de beste keuze is. De prijsverschillen tussen beide manieren van bedrukken zijn niet groot dus dat hoeft geen belangrijke overweging te zijn.

Bestel meer bekers en bespaar op je bestelling

Als je een groter aantal bekers wilt laten bedrukken dan is dat uiteraard altijd goedkoper dan een kleiner aantal. Je betaalt eenmalig de instelkosten voor het bedrukken en ook de prijs per beker is lager. Bedenk dus goed hoeveel bekers je wilt bestellen. Een beker met je bedrijfslogo is tijdloos, ervan uit gaand dat je niet ieder jaar een nieuw logo laat ontwikkelen. Een beker met een tekst die wel tijdgebonden is kun je ook gerust in een groter aantal laten drukken, het blijft dan een mooie herinnering aan het jubileum of de opening van de nieuwe zaak. Zelfs als je voor je klanten een beker laat drukken met de jaarkalender van een bepaald jaar is de kans groot dat ze deze beker ook als het jaar is afgelopen gewoon blijven gebruiken.

Uitstekende service voor het bedrukken van bekers

Wil je bekers laten bedrukken dan ga je natuurlijk voor kwaliteit. Bij mokken.nl kun je ervan uit gaan dat we je opdracht met de grootste zorgvuldigheid zullen uitvoeren. Zodra je een order plaatst gaan we voor je aan de slag om een proefdruk te maken. Die ontvang je zo snel mogelijk. Heb je nog opmerkingen of aanpassingen dan komen we daar samen vast en zeker uit. Als je helemaal tevreden bent dan wordt je opdracht in productie genomen. Doorgaans ontvang je je bestelling binnen 8 dagen.

Bestel nu bedrukte bekers voor de scherpste prijs

Wil je bekers laten bedrukken tegen de beste prijs? Neem dan nu contact op met mokken.nl of plaats direct je bestelling. Je kunt je order via de webshop doorgeven. Kies eerst het gewenste model beker. Geef aan hoeveel exemplaren je wenst en selecteer vervolgens de gewenste opties zoals kleur en druktechniek. Wil je een bedrijfslogo laten drukken op je bekers dan kun je een bestand met het logo direct meesturen. Als er vragen zijn dan wordt er uiteraard contact met je opgenomen zodat de proefdruk er zo goed mogelijk uit komt te zien. Wil je je bekers laten bedrukken en heb je ze absoluut vóór een bepaalde datum nodig, bijvoorbeeld een bedrijfsopening of voor de feestdagen? Zorg dan dat je order op tijd binnen is zodat je zeker weet dat je je bedrukte bekers ruim op tijd in huis hebt.